Cihazı Tv'nin USB girişinden şarj etsek uzun zamanda zararı olur mu?
Merhabalar bn birakc ay sonra ocak şubat civarı 4s almayı düsünüyorum aldıgımda orijinal vya cakma oldgunu nası anlarım?
Dostum Dfu modda açma işini bir kaç video yardımı ile öğren. Dfu modda açtıktan sonra iPhone'i iTunes'e bağla. Restore et. Ardından tekrar Absinth 2.0.4 ile jailbreak yapabilirsin. Cihazı açabilmen için Dfu modda açman gerek. Doğru yaptığından emin isen sorunu anlayabilmiş değilim ama fikrimce dfu modda tam açamıyorsun.Bende İpod 3.jenerasyon var.Güzel güzel ipodla oynuyodum.sonra şarjı bitti.Şarja taktım ısınmaya başladı ama bildiğiniz yanıyodu.Sonra biraz araştırdım ne yapmalıyım diye kilitlenmiş galiba power ve home tuşuna yaklaşık 10 sn. bastım ama hiçbişey olmadı.Dfu moda geçmeyi denedim ama geçmiyo.İtunes görmüyo hiç bi komut yok.Redsnow la yapmayı denedim dfu moda geçmediği için onunlada olmadı.Bide sürümüm ios 5.1.1 Absinthe Jbli. Servise vermek de istemiyorum.Yardım edin lütfen.
Birader cihaz internete girmek için IP almıyor.arkadaşlar daha önce soruldumu bilmiyorum ama yurtdışından gelme bi iphone 4sim var yeni akrabalar getirdi ama burda hücresel veri ağı aboleniz bulunmamaktadır diyor. acaba bu sorunu nasıl hallederim lütfen çok acil yardım :S
Ayarlar-Genel-Hakkında-Mxxxxx (MD123tu) gibi. Yazıya ve lisanslara bak, ki zaten illa ki anlarsın çakma ile gerçeği.Merhabalar bn birakc ay sonra ocak şubat civarı 4s almayı düsünüyorum aldıgımda orijinal vya cakma oldgunu nası anlarım?

bana işviçreden iphone 3gs getirdiler.Havalanında pasaport kayıdı filanda yapılddı ama sim kartı takınca okumuyor nedeni ne olabilir
ne kadara patlar bana simkilidi actırmakSimkilitli iphonedur cok sikinti cekersin o telefonla git bi telefoncuya danis
ya bnde iphone 4s aldım ama bna sms filn gelmiyo face e filanda giremyrm program indirilmesi gerekiyomuş nasıl yapıcam bunu nolur yardım edin .s
ya bnde iphone aldım face e filn giremiyorum msj atıyorum karşı taraftanda bna msj gelmiyo prog. yüklemen lazım dediler ama ne indrcem nasıl indircem yardım edicek biri var mı

cümleten kolay gelsin
> iphone 3 te blutueth le 5800 telefonuma birşey gönderemiyorum blutueth arama kısmı hiç durmuyor bozukmu yoksa telefon dami bi sorun var bilemedim yardımlarınızı bekliyorum saygılar