İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

guneyli93

Üye
Cihazı Tv'nin USB girişinden şarj etsek uzun zamanda zararı olur mu?

theyunus

theyunus

Üye
Cihazı Tv'nin USB girişinden şarj etsek uzun zamanda zararı olur mu?

Orjinal şarjının yerini hic biri tutmaz
Ama benim 4s in sarji yansanayi
15 tl ye aldım kullanıyorum cok kötü degil
Daha önce ki kullandığım şarj telefonun dısına akımın kaçmasına sebep oluyordu
Neden olduğunu bir türlü çözemedim
Telefoncularda şarj alırken bir kac tane şarj denedim aynısını yapanlar oldu
Yapmayan düzgün çalışanı buldum aldım
Cok şükür sorun yok

Cem374

Üye
Bende İpod 3.jenerasyon var.Güzel güzel ipodla oynuyodum.sonra şarjı bitti.Şarja taktım ısınmaya başladı ama bildiğiniz yanıyodu.Sonra biraz araştırdım ne yapmalıyım diye kilitlenmiş galiba power ve home tuşuna yaklaşık 10 sn. bastım ama hiçbişey olmadı.Dfu moda geçmeyi denedim ama geçmiyo.İtunes görmüyo hiç bi komut yok.Redsnow la yapmayı denedim dfu moda geçmediği için onunlada olmadı.Bide sürümüm ios 5.1.1 Absinthe Jbli. Servise vermek de istemiyorum.Yardım edin lütfen.

megadethci

megadethci

Üye
İphone 3S de müzik çalarda sıradaki parçayı Manuel seciyoruz ya otomatik parça geçişi yok mü bulamadım ben

rq7atakan

Üye
Merhabalar bn birakc ay sonra ocak şubat civarı 4s almayı düsünüyorum aldıgımda orijinal vya cakma oldgunu nası anlarım?

theyunus

theyunus

Üye
Merhabalar bn birakc ay sonra ocak şubat civarı 4s almayı düsünüyorum aldıgımda orijinal vya cakma oldgunu nası anlarım?

Önce Çinli iPhone lara bak
Sonra tekrar
Orjinal olan iPhone lara bak
Aradaki farkın neler olduğunu cok iyi anlarsın
Biri oyuncak sanki
Digeri bizim Niyazi
Biz ne söylesek boş
Senin bilmen daha iyi olur!

am0ndante

Üye
arkadaşlar daha önce soruldumu bilmiyorum ama yurtdışından gelme bi iphone 4sim var yeni akrabalar getirdi ama burda hücresel veri ağı aboleniz bulunmamaktadır diyor. acaba bu sorunu nasıl hallederim lütfen çok acil yardım :S

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Bende İpod 3.jenerasyon var.Güzel güzel ipodla oynuyodum.sonra şarjı bitti.Şarja taktım ısınmaya başladı ama bildiğiniz yanıyodu.Sonra biraz araştırdım ne yapmalıyım diye kilitlenmiş galiba power ve home tuşuna yaklaşık 10 sn. bastım ama hiçbişey olmadı.Dfu moda geçmeyi denedim ama geçmiyo.İtunes görmüyo hiç bi komut yok.Redsnow la yapmayı denedim dfu moda geçmediği için onunlada olmadı.Bide sürümüm ios 5.1.1 Absinthe Jbli. Servise vermek de istemiyorum.Yardım edin lütfen.
Dostum Dfu modda açma işini bir kaç video yardımı ile öğren. Dfu modda açtıktan sonra iPhone'i iTunes'e bağla. Restore et. Ardından tekrar Absinth 2.0.4 ile jailbreak yapabilirsin. Cihazı açabilmen için Dfu modda açman gerek. Doğru yaptığından emin isen sorunu anlayabilmiş değilim ama fikrimce dfu modda tam açamıyorsun.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar daha önce soruldumu bilmiyorum ama yurtdışından gelme bi iphone 4sim var yeni akrabalar getirdi ama burda hücresel veri ağı aboleniz bulunmamaktadır diyor. acaba bu sorunu nasıl hallederim lütfen çok acil yardım :S
Birader cihaz internete girmek için IP almıyor.
Cihazda İnternet ayarlarının olduğu yerde APN kısmına internet yaz düzelebilir.
Eğer yine düzelmezse müşteri hizmetlerini ara ve internet data ayarlarını sıfırlamalarını, internetin de sorun olduğunu belirt yardım edeceklerdir.

- - - Eklendi - - -

Ayarlar-Genel-Hakkında-Mxxxxx (MD123tu) gibi. Yazıya ve lisanslara bak, ki zaten illa ki anlarsın çakma ile gerçeği.
Adriana Lima ile Seda Sayan karşılaştırması gibi birşey olur anlaşılır hemen. :D

obamurat18

Üye
bana işviçreden iphone 3gs getirdiler.Havalanında pasaport kayıdı filanda yapılddı ama sim kartı takınca okumuyor nedeni ne olabilir

Symbianize

Symbianize

Üye
bana işviçreden iphone 3gs getirdiler.Havalanında pasaport kayıdı filanda yapılddı ama sim kartı takınca okumuyor nedeni ne olabilir

Simkilitli iphonedur cok sikinti cekersin o telefonla git bi telefoncuya danis

alp doğan

Üye
ya bnde iphone aldım face e filn giremiyorum msj atıyorum karşı taraftanda bna msj gelmiyo prog. yüklemen lazım dediler ama ne indrcem nasıl indircem yardım edicek biri var mı

alp doğan

Üye
ya bnde iphone 4s aldım ama bna sms filn gelmiyo face e filanda giremyrm program indirilmesi gerekiyomuş nasıl yapıcam bunu nolur yardım edin .s

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
ya bnde iphone 4s aldım ama bna sms filn gelmiyo face e filanda giremyrm program indirilmesi gerekiyomuş nasıl yapıcam bunu nolur yardım edin .s

iPhone nasıl girmez yahu? Dostum iPod felan olabilir mı aldığın cihaz? faceye girmek için yada SMS atmak için herhangi bir programa ihtiyacımız yok. Safariye gir Facebook yaz hepsi bu. :/ dogrusu soruyu biraz daha acarsan yardım edebilirim.

theyunus

theyunus

Üye
ya bnde iphone aldım face e filn giremiyorum msj atıyorum karşı taraftanda bna msj gelmiyo prog. yüklemen lazım dediler ama ne indrcem nasıl indircem yardım edicek biri var mı

Programa falan gerek yok
Müşteri hizmetlerini ara
Servis ayarlarını iste
O kadar :)

ghostking_gs

Üye
merhaba bn iphone 3g ye dün tüm ayarları sıfırla dedim bekledim bi saat dedi 3 saat beklediim olmadı apple ikonund yuvarlak şeyde dondu
gece
de teli kapatıp yattım sabah yine aynı lütfen yardım edin hiç bir şey bilmiyorum iphone hakkında detaya inerek yardım edersenz sewinirim teşekkürler...

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Biraderim sıfırladığın iPhone galiba jailbreak'liydi. Jb yapılmış cihazlarda eğer telefondan sıfırlama yaparsan o sekilde donar kalır. Telefonu kapat ve ac. Normal kullanımda pc'ye bağla. iTunes aracılığı ile restore ettikten sonra yapmak istediğini tekrar yap.

mehmetali9320

Üye
cümleten kolay gelsin
> iphone 3 te blutueth le 5800 telefonuma birşey gönderemiyorum blutueth arama kısmı hiç durmuyor bozukmu yoksa telefon dami bi sorun var bilemedim yardımlarınızı bekliyorum saygılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
cümleten kolay gelsin
> iphone 3 te blutueth le 5800 telefonuma birşey gönderemiyorum blutueth arama kısmı hiç durmuyor bozukmu yoksa telefon dami bi sorun var bilemedim yardımlarınızı bekliyorum saygılar

normal şartlarda bu mümkün değil. Gönderemezsiniz

mehmetali9320

Üye
peki program veya kısayoldan yapabileceğim birsey yokmu

Üst Alt