İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

dolby

dolby

Üye
arkadaşlar, 3g de telefonun kullanıcı adını nasıl değişiyoruz, hakkında seceneğinde üste çıkıyorya.. pc ye format attım itonesi yeniden kurdum ama çalışmıyor hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim..

burakb4b4

Üye

lütfen yardım edin uygulama yukleyemiyorum abimin telefonunada aynı şekilde 4.1 için cydia yukledim sıkıntısız dosya ukluyor ben yukleyemiyorum eski versiyonda yuklemiş oldugum programlar var. appsync 4.1 de yuklu

ayyasruh

Üye
arkadaşlar sitede anlatıldığı gibi jailbreak yapmaya çalıştım ancak beceremedim anlaşılan telefonum iphone 3g 3.1.3 ancak itunes versiyonu görmüyor. bilgisayar işletim sistemimde windows 7. şimdi itunes son sürümü yüklü bende telefonu bilgisayara bağadım ve itunes gördü ancak bilgisayarımda görünmüyor iphone. itunes ile restore dediğim zaman hata alıyordum bende internetten 'iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore' indirdim ve itunes ile restore dedim kurulum bitti ancak aynı şekilde itunes görüntüsünde kaldı. redsn0w-win_0.9.4 ile denemek istedim ancak indirdiğim restoreyi kurmuyor ancak yine indirmiş oduğum 'iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore' yi kurdu ancak durum yine aynı itunes ekranında kaldı telefon. versiyonu daha önceden 4.1 e yükselttiğim için unlock yok biliyorum ama en azından ipad olarak da olsa kullanmak istiyorum ne yapabilirim
Ekran görüntüleriyle anlatırsam daa detaylı olur
İphone yi bilgisayara bağladığım zaman itunesin görünümü bu update kısmı etkisiz.

itunes restore dediğimde 4.1 e güncellemek istiyor ben yapmak istemedim jailbreak yapamam daha sonra diye zira başıma geldi ve tekrar 3.1.3 getirmiştim
itunes ile internetten indirdiğim 'iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore' ile kurmak istediğimde normal olarak kuruyor ancak sonunda bazı hatalar veriyor

redsn0w ile zaten bu dosyada kurmuyor sadece 'iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore' bunu kuruyor ancak sonuç aynı

atakan2009

Üye
Arkadaşım ıtunesı tamamen pc den kaldır.Yenıden kur,Dfu modunda kaldığından cıhazınız dırekt restoreye gecın.Eger yıne olmazsa bu kez wındows xp yüklü olan pc ye ıtunesı kurun deneyın düzelecektır.1015 hatasıda genelde firmware’i yenıleyemeyınce alınır.

kerata seni

kerata seni

Üye
değerli üstalar;naçizane bir sorum olucak cevaplarsanız memnun olurum,şu anda iphone4 4.1 sürümüne jailbreak yaptım ve rahatça istediğim programı kurabiliyorum, şayet yeni sürüm version çıktığında(4.2) güncelleme yaparsam bir sorun olurmu?

arselarsel

Üye
ıphone 3g wireless sorunu yasıyorum vers 4.1 e yukselttım wireless yok dıyor acaba programsalmı yoksa donanımsalmıdır ??

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Konu için teşekkürler. iOS işletim sisteminde yeniyim ve şöyle bir sorunum var. İphone 3g iOS 4.1 JB'li telefona sahibim. Birçok programda, programdan atma sorunuyla karşı karşıyayım. En son olarak daha iki gün önce çıkan skyfire programını yükledim ipa olarak itunesle. Menüye simge geliyor. Tıkladığımda skyfire ekranı geliyor. Sonra geri menüye atıyor. Aynı şekilde OPlayerda da programdan atma sorunuyla karşı karşıya kalıyorum. Nedeni nedir bilmiyorum.

kaş07

Üye
merhaba iphone da ekranda pil işaretinin sol tarafında ok işareti var bunu nasıl kaldırabilirm.(bu ok işareti pusulanın ok na benziyor ) teşekkürler

anilimaca

Üye
Iphone' a yabancı birisi olarak, elimdeki telefonun 3g mi 3gs mi olduğunu nasıl anlarım? Ve kapasitesinin ne kadar olduğunu?

backle

Üye
bende fathinn arkadaşım gibi yaptım kurcalarken iphonu sil dedim.silindi şmdi açılmıyo sadece apple logosu var. itunes a bağladım görmüyo restore edemiyorum.yardım ltfn

YPVS

Üye
selam ,

yutrdışından iphone 4 aldım. daha henüz elime ulaşmadı..yanlış bir şey yapmak istemiyorum. tavsiyeleriniz nedir? Şimdiden çok teşekkür ederim.

niksarli1979

niksarli1979

Üye
Arkadaslar iphone 4'ü yeni aldım.menü tuşuna basınca programlar tekrar basınca arama ekranı cıkıyo,bekleme ekranı cıkmıyo yani düz ekran çıkmıyo.Yardımcı olurmusunuz...

mutuhu

Üye
merhabalar... ilk defa iphone kullanıyorum (3gs) ancak teknolojiye uzak sayılmam... appstore'dan hesap açıp uygulama indirmeyi yaptım ancak şimdi nfs gibi büyük dosyalar var... benim merak ettiğim programları bilgisayara indirip telefona kurma gibi bir şansımız var mı? jb işlemi yapmadım,henüz yapmayı düşünmüyorum... yardımcı olacaklar için şimdiden teşekkürler...

tmaccnr

tmaccnr

Üye
Arkasslar benim 3g m var ve bigun radyo dinlerken ses aniden gitti jailbreak yuklu diil telimde ve ses hala alamiorum bilgisi olan lutfen sorumu cvplasin simdiden tesekkurler

Overmind

Üye
3gs 3.1.2 jb/unlocklu iphonde cydia açılmıyor. daha doğrusu açılıyor "loading data" yazısı çıkıyor biraz bekleyip tekrar kapanıyor. nasıl düzeltebilirim ?

timurlek58

Üye
beyler ben bu yeni unlock u yaptim base band yüksel di ama simdi igo ve tom tom gps bulmaz oldu unlock la bir alakasi var mi? var sa caresi ne nasil düzelte biliriz simdiden yardimlarimiz icin tesekkürler.
iphone 3gs
16 gb
basebandt 06.15.00

alvinkarelin

Üye
merhaba ben iphone 4 aldim ben buna oyun ve program atmak istiyorum bazi sitelerden indirdigim uygulamalar olmuyor hata veriyo hangi program ile istedigim uygulamalari telefonuma atarim (aticagim uygulamalar parali olanlar)
tsk ederim

ravenauss

Üye
konu açmıştım burayı yeni gördüm :
arkadaşlar ilk önce telefonu yurt dışından arabistandan adım 3,1,3 olarak şimdi sürümü 4,2,1 yaptım haftası seri numarasınında 4ve 5inci rakamları 11, Jailbreak olayını sürekli takip ediyorum ama bi türlü cesaret edemedim şimdi unlock çıktığını söylüyorlar yutdışından aldığım için sıkıntı olurmu olmassa bi yönlendirirmisiniz nerden başlamam gerekiyor nasıl yapılır

jamanov

Üye
Benim bir iphone 2G telefonum var.
Amerikadan jail break+pasaport işleterek aldım. Daha sonra bunu 3.0 firmware yükselttirdim. Bunun üzerinden 1 sene geçtikten sonra telefon durup dururken arızalandı şöyleki, çok ısınıyor ve şarjı hemen bitiyor. Sabit bir telefonun yanına koyduğunuzda sabit telefonda feci bir parazit yapıyor. İşlemci arkada birşey çalışıyor gibi takılıyor, yavaşlıyor. Tamir için götürdüğüm yer bataryasını ve Wireless antenini değiştirdi. 2-3 hafta arızalanmadı şimdi tekrar aynı arıza devam ediyor. Neyse uzatmayayım. Telefonun bütün bağlantıları kapalıyken ( bluetooth,wireless, gprs) yine aynı parazit devam ediyor ve şarj bitiyor! Lütfen buna bir çözüm önerisi olan var mıdır? :hmmm

Üst Alt