İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

gattuso1903

Üye
yeni aldım teli abd den. 4.1 bunun sürümünü değiştiremiormuyuz. dier sürümlerde jb var öle bi şansımız yokmu. sürümü düşürsek öle yapsakk...:D gerçi olsaydı öle bi şans illaki yaparlardı. bu kadar sıkıntıyla beklenmezdi herhal:)

ku99

Üye
yeni aldım teli abd den. 4.1 bunun sürümünü değiştiremiormuyuz. dier sürümlerde jb var öle bi şansımız yokmu. sürümü düşürsek öle yapsakk...:D gerçi olsaydı öle bi şans illaki yaparlardı. bu kadar sıkıntıyla beklenmezdi herhal:)

Bende 3GS var o yüzden 4 leri pek bilemem ama Youtube den baktim orda videolar var adamlar yapmis ama nekadar dogru bilemem en kötü ihtimal az bisey bekliyeceksin heryerde jailbreakin çikmasina az kaldi yaziyor

gattuso1903

Üye
iOSHacker'ın Twitter'daki açıklamasına göre iPod Touch 4g ve iPhone4 için jailbreak yarın çıkıyor.

iOS Hacker
Fine, iOS 4.1 jailbreak will be release tomorrow. Mark your calenders iPhone and iPod touch users.

BÖYLE Bİ YAZI OKUDUM Bİ YERDE BİLGİSİ OLAN VARMI DOĞRULUK PAYI VARMIDIR.?

crooper

Üye
sanırım bo konuylada ilgilenen yok!:(

dortbucuk

Üye
arkadaşlar ıphone 4 aldım apple store yada itunes dan free programlar indirmek istiyorum ama onlar için yeni bi hesap açmak gerekiyo ve bu hesabı acarken kredi kartı istıyor sanki ücretli bı program indiriyormus gibi bunu nasıl halledileceğini bilen varmı tesekkurler,

ykp0038

Üye
selamünaleyküm arkadaşlar bende 3gs var ama ituneste sürünmü 4.1 gözüküyor ne yaptım bilmiyorm. restore ettim biraz önce yine aynı gözüküyor ve jb yi kabul etmiyor

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
selamünaleyküm arkadaşlar bende 3gs var ama ituneste sürünmü 4.1 gözüküyor ne yaptım bilmiyorm. restore ettim biraz önce yine aynı gözüküyor ve jb yi kabul etmiyor
telefonun yurtdışı değilse 3.1.3 versiyonu internetten indir itunesten restore + shift ile 3.1.3 dosyasını göster(uzantısını .ipsw yap) yüklensin hata versin sonra kabloyu sök tak ve 4.1 update yap bide mis gibi jail break yap sorun hallolur ;) telefon yurtdışıysa deneme bile !!

dell864

Üye
iphone 3g var itunes de girerken bişe soruyordu bende kabul ettim sürüm yükeslltti galiba (3.1.3) dü.4.1 e yükseldi herhalde telefonda itunes fotorafı ve usb resmi.Telefon yurtdışından geldi bi yardım edin lütfen

ykp0038

Üye
yok tel yurt içide. 3,1,3, itunesten indircem sanırım. zaten 3.1.3. tü ne olduysa güncellemeleri yaptım 4.1 olmuş :)) programsın hiç bi işe yaramıyor iphone :)

qiooo

qiooo

Üye
arkadaşlar ben üye olurken kredi kartsız üye oldum,sonradan da kredi kartımı vermeye karar verdim yalnız kart numaramı giriyorum güvenlik kodunu da giriyorum ama güvenlik kodunda sıkıntı çıkıyo geçerli güvenlik kodunu girin diyo bir türlü olmuyo bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?şimdiden teşekkürler...

cans_ozan

cans_ozan

Üye
GoldPc den iPhone 4 satın aldım.
İcinde 4.0.2 yukluydu. Ben limera1n ile
Jailbreak yaptım ama şimdi 4.1 çıktı.
Şimdi ben JBli 4.0.2 yüklü iPhone4 ümü
4.1 guncelleyeblir miyim hicbir işlem yapmadan?
Sonra 4.1 JB yapacagım tabiiki

apro45

apro45

Üye
apple iphone 4 mü samsung galaxysmi hangisi daha iyi

zataar

Üye
ben yurtdışından iphone 4 aldım org kilitsiz kırdırmak gibi problemim yok fakat oyun yüklemem için jailbreak gibi programları yüklemem bi problem yaratırmı telefonda kilitsiz olması bişeyi değiştiriyormu?

hidro54

Üye
merhaba,bende yurtdışından getirilmiş ve türkiyede kırdırdığım ıphone 3g versiyon 3.1.2 var bunun versiyonunu yükseltmek için ne yapmam gerekiyor acaba?yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler

Andain16

Andain16

Üye
arkadaşlar bende iphone 3G 16GB var versiyonu 3.1.3 resim cekerken resimleri kaydetmiyor resimleri konumluyor sanırım harita üzerinde bulundugun yere atıyo heralde tam anlamıyorum ama bunu nasıl düzeltebilirim

teknecit2

Üye
Kolay gelsin. Arkadaslar bende i-phone 4 cakma var wi-fi etkinlesiyor lakin google, facebook, messenger gibi uygulamalara giremiyorum daha dogrusu internete giremiyorum baglanti basarisiz diyor hattim turkcell wap ayar istedigimde soru ekrani 1234 gelmiyo bi link gibi adres geliyo onada girmiyo netten bu internet sorununun cozumu nedir yardimci olurmusunuz lutfen!!!

Cetori

Üye
İkinci el iphone 3G aldım İTUNES programını calistiramiyorum kullanıcı adı ve parola istiyor lütfen yardimciii olun

gattuso1903

Üye
ıphone4 turkcel hat çalışmıor..???

yurd dşı ıphone 4 4.0.2 jb yaptım ve unlock yaptım. vadafone hattım çalışıor.. sıkıntı yok. ama turkcel hattımı okumuo.. neden olabilir. unlock sildim tekrar yükledim yine olmadı. bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim

dessas_fani

Üye
iki önce iphone 4g aldım içini karişmaktan telafonun kafam döndü bu uygulamalar için yardimm istiyorum

Üst Alt