İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

ıtıri

Üye
gunaydın herkese.
Degerli üstad kill4youfenerbahçe.Yanımda calısan cocuklardan birisinde 3gs 32 gb var.350 dolar gibi alacagım.Ama telefonu acıpta bakamadık bir turlu cunku bebe en son telefonu kapatmıs ve daha acılmıyor,Ust acma dugmesine bastıgında ekranda elma işaretinden sonra Ustte İTUNES logosu ve ALTTA USB KABLO resmi ile İtunese baglanması için ok işareti gosteriyor.
Ve belli bir süre sonra kapanıyor.
Cocuk bunu bozuk sanıyor ve satacak.Sence bu nedir.
Bu durumun anlamı nedir ? neden acılmıyor tel ? Düzeltme şansımız varmı?
Düzeltmenin yolu nedir? Yada baska format gibi bişiler yapsan olurmu?
İphone lere nasıl format atılır?
Teşekkürler.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
gunaydın herkese.
Degerli üstad kill4youfenerbahçe.Yanımda calısan cocuklardan birisinde 3gs 32 gb var.350 dolar gibi alacagım.Ama telefonu acıpta bakamadık bir turlu cunku bebe en son telefonu kapatmıs ve daha acılmıyor,Ust acma dugmesine bastıgında ekranda elma işaretinden sonra Ustte İTUNES logosu ve ALTTA USB KABLO resmi ile İtunese baglanması için ok işareti gosteriyor.
Ve belli bir süre sonra kapanıyor.
Cocuk bunu bozuk sanıyor ve satacak.Sence bu nedir.
Bu durumun anlamı nedir ? neden acılmıyor tel ? Düzeltme şansımız varmı?
Düzeltmenin yolu nedir? Yada baska format gibi bişiler yapsan olurmu?
İphone lere nasıl format atılır?
Teşekkürler.
Sen bu cihazı 300 $ kapat bence.hem eger sorun olsa bile ekranı satıyorum de sadece ekran tr de 350 $ birde orjinal ekran yada parçaları satsan 300 $ kat kat işe yarar.buların hepsi donanımsal sorunları çözemediğini varsayarak söledim haberin olsun.bu donanımsal çözümler hakkında yorum yapmak istemiyorum görmeden cihazı birşey sölenmez ama bence bak mesuliyet almam bu sorun çok kolay çözülebilir elemanın nasıl yapıldığından haberi yok daha düşsün arkadaş.

ıtıri

Üye
Sen bu cihazı 300 $ kapat bence.hem eger sorun olsa bile ekranı satıyorum de sadece ekran tr de 350 $ birde orjinal ekran yada parçaları satsan 300 $ kat kat işe yarar.buların hepsi donanımsal sorunları çözemediğini varsayarak söledim haberin olsun.bu donanımsal çözümler hakkında yorum yapmak istemiyorum görmeden cihazı birşey sölenmez ama bence bak mesuliyet almam bu sorun çok kolay çözülebilir elemanın nasıl yapıldığından haberi yok daha düşsün arkadaş.

tamam anladım.alacagım.AmaKablo ile PC de İTUNES e baglasam sorun cozulurmu?
Yada buna bi format atmanın yolu yokmu.
Donanım olarak bir sorun oldugunu sanmıyorum.Sanırım yazılımsal bir sorun var.Yada yanlıs bir yere tıkladı.?

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
tamam anladım.alacagım.AmaKablo ile PC de İTUNES e baglasam sorun cozulurmu?
Yada buna bi format atmanın yolu yokmu.
Donanım olarak bir sorun oldugunu sanmıyorum.Sanırım yazılımsal bir sorun var.Yada yanlıs bir yere tıkladı.?
Cihazı görmeden birşey diyemem ama dediğin gibi bence de yazılımsal bir problemi var %80 ihtimal ile.

mamii54

Üye
Arkadaslar ben iphonede ip camera izleye bilmem icin ne yapabilirim

kemoenes

Üye
slm...iphone 2g 3.0 kayıtlı imei cihazım var yalnız sorunum şebekeyi görmüyor ne yapmam lazım acil cvp?

Iphoneuser

Iphoneuser

Üye
Slm Ustad Benım Iphone 3g 16Gb Var Temiz Şu Zamanda Fiyatı Kaç Eder Tahmın Olarak :)

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Slm Ustad Benım Iphone 3g 16Gb Var Temiz Şu Zamanda Fiyatı Kaç Eder Tahmın Olarak :)
800-900 arası değişir

--------------- Ekleme ---------------

slm...iphone 2g 3.0 kayıtlı imei cihazım var yalnız sorunum şebekeyi görmüyor ne yapmam lazım acil cvp?
jb yaptın mı belki yanlışlıkla sürüm yükselttin ve jb gitmiş olabilir.forumda 2g ile jb konusu var ordan yardım alabilirsin.

kemani_0610

Üye
Arkadaşlar iphone 3g 8gb hafıza yeterli olur mu .. yardım istiyorumm . !

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
ilk defa alacaksan yeter ama zamanla yetmez bende 32 gb var anca yetiyor filim müzik derken dolduyor.

pasam bende ıphone 8gb 3g 4.0 os wr ama jb lı daha dun yaptım hersey normal gorunuo ama tel uygulamalara gırmıo veya hemen atıyo cycorder a bıle gırmıo mesela bıde cydıa acayıp yawas napmam lazım sence restore edım mı ?

zed313

zed313

Üye
pasam bende ıphone 8gb 3g 4.0 os wr ama jb lı daha dun yaptım hersey normal gorunuo ama tel uygulamalara gırmıo veya hemen atıyo cycorder a bıle gırmıo mesela bıde cydıa acayıp yawas napmam lazım sence restore edım mı ?
ne zaman yavasladı jb yaptıktan sonramı ?

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
ne zaman yavasladı jb yaptıktan sonramı ?

eewt bıde jb yaptktn snra cycorder ı bıle acmıo atıo uygulamalardan benım tahmınıme gore uygulamaların surumu guncellestırmesı lazm :S

zed313

zed313

Üye
uygulamaların sürümü güncellemesi lazım ama cydianıjn yavaşlaması yani iphonenin işletim sisteminde sorun oldugunu gösteriyor bence restore et..

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
uygulamaların sürümü güncellemesi lazım ama cydianıjn yavaşlaması yani iphonenin işletim sisteminde sorun oldugunu gösteriyor bence restore et..

bnce jbnın cok yenı olmasndan kaynaklanıo cunku 3gs ıcın olan programları calıstırmak bıraz 3gnın harcı deıl cunku ram olayı war 3gs daha hızlı olduqu ıcın kasması normal gelıo bana ama cydıa dedıqın gıbı alakasız nıe ole oldu anlamadım guncellemesı lazm kendını bu aralar o kadar da kasmıo sadece arama yaparken yazdıqm yazı cok gec cıkıo :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ios4 için bazı programlar uyumsuz..cyrecorder ve bazı programlar çalışmıyor maalesef..

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
ios4 için bazı programlar uyumsuz..cyrecorder ve bazı programlar çalışmıyor maalesef..

eed farkına wardım da bı cok program bole yapıo ibluenovada dahıl artık guncellenmesı lazm

mete__mete

Üye
slm herkeze ... ben bir ıphone aldım yurtdısı malı...
ama herseyi birebir sadece msj yazımı cok küçük bunu düzeltmeme yardımcı olabilnrimi
acaba şimdiden tşk ederim...
mail adresime ulasırsanız [email protected]

afkur61

Üye
mrb bana amerikadan 3g 3.1.3 geldi kullanamıyorum ne yapmam lazım teşekkürler

ozgurozulku

Üye
Arkadaşlar merhaba elimde i phone 3g 16gb var. İsviçreden gelme.. Menüsü filan herşey açıktı fakat turkcell taktığımda ağ bulamıyordu. Sürümü 3.1.2'ydi. Blackra1n ile cyndia yi yukledim. Ondan da ultrasn0w yükleyip sorunu çözdüm. Fakat daha sonra i tunes sürümü 4.0 a güncellerken en sonunda hata verdi. Ve ekranda sadece kablo ve i tunes simgesi çıkıyordu. Restore yapmaya çalıştığımda da en son kısımda hata veriyor. Tekrar blackra1n calistirdim. Şu an sadece acil aramalara açık. Telefonu aktif hale getirip menüyü görebilmem için ne yapmam gerek..?

Lütfen yardım...

Üst Alt