İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki ay evvel vodafone ' den 3gs 32 gb satın altım vodafone ' u arayarak sim kilidini kaldırttım ve cihazı itunes e baglayarak black1rain ' i iphone ye yükledim ve iphoneden black1rain i açarak cydia yı ve ardından cydia dan icy yükledim bu arada versiyon 3.1.2 sorunsuz bir halde çalışan cihazımın şarjı bitti ve cihazı açtıgımda ekranda sadece itunes bağlantı resmi var ve pc iphonemi görmüyor, arkadaşlar iphonemi düzeltmek kadar içindeki kişisel bilğilerim benim için çok önemli bu durumda hem cihazımı hemde kişisel bilğilerimi güvenli bir şekilde nasıl kurtarabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşım giden gitmiştir maalesef kurtamanın bir yolu yok umut et ki backup ı yakın bir tarihte yapmış ol yoksa gerçekten üzülerek söylüyorum ama imkansızı hayal etmek gibi birşey senin ki.

mackk

Üye
slm arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun;
Sizinde yardımlarınızla iphone 3g v2.2 jb yaptım. cydia dan program uygulama indirebiliyorum fakat itunesten ipa dosyalarını atamıyorum..atıyomuş gübü gözüküyo fakat hata veriyo çok aradım uğraştım ama yapamadım

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun;
Sizinde yardımlarınızla iphone 3g v2.2 jb yaptım. cydia dan program uygulama indirebiliyorum fakat itunesten ipa dosyalarını atamıyorum..atıyomuş gübü gözüküyo fakat hata veriyo çok aradım uğraştım ama yapamadım
Belki jb eskimiştir.Tekrar jb yap hem makinede kendini toparlar.

umutadali

Üye
merhabalar benim apple iphone telefonum kapandı açılmıyor şarjda almiyor garanti süreside bitmiş ne yapmalıyım?? bazen açılıyor 2 saat felan sonra kapanıyor 3 ay açılmıyor.

aykutselin

Üye
Arkadaşlar Merhaba ;
Telefonum 3.1.2 jealbreakli cycorde video programını kurdum cekim yapabiliyorum ama görüntüleri telefondan seyretmeme ragmen bilgisayara alamıyorum iphonun içinde görünmüyor. iphonenun dosyalarını gormem gerek ama goremıyorum bunun ıcın hangı programı kurmam gerek ilginiz iin teşekkürler

Mooqle

Üye
Merhaba biz yurtdışından gelen iPhone'a IMEI kaydını yaptırdıktan sonra SIM kartımızı takıp kullanabilirmiyiz?..

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar benim apple iphone telefonum kapandı açılmıyor şarjda almiyor garanti süreside bitmiş ne yapmalıyım?? bazen açılıyor 2 saat felan sonra kapanıyor 3 ay açılmıyor.
Öncelikle bir restore et belki bazı dosyalar silinmiş ve bu yüzden olmuyor olabilir bu da olmazsa iyi bir teknik servise götürmeni tavsiye ederim belki akım giden kablolarda bir temzasızlık olabilir.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Merhaba ;
Telefonum 3.1.2 jealbreakli cycorde video programını kurdum cekim yapabiliyorum ama görüntüleri telefondan seyretmeme ragmen bilgisayara alamıyorum iphonun içinde görünmüyor. iphonenun dosyalarını gormem gerek ama goremıyorum bunun ıcın hangı programı kurmam gerek ilginiz iin teşekkürler
WinScp yada başka bir browser ile telefona bağlanır /user/media/videos içinde çektiğiniz videoları bulabilir ve bunları alıp bilgisyarda izleyebilirsin.

Merhaba biz yurtdışından gelen iPhone'a IMEI kaydını yaptırdıktan sonra SIM kartımızı takıp kullanabilirmiyiz?..

alacağın tlefon 3GS ise hyr ama iphone 3g yada 2g olursa bunları bir şekilde açılabiliyor.Gene diyorum eger alacağın tlf ile tr arasında 200 tl den yukarı bir fiyat farkı olur ise boşuna uğraşma garntili al kafan rahat olsun yada 2. elden temiz bulmaya çalış.

nobodyxxx

Üye
selam arkadaşlar iphone 3g update yapmak istedim ama sadece ekranda usb kablolu itunes logosu cıkıyo sim kart takın diyo acil arama cıkıyor sadece. Ne yapmam gerek ıtunes bagladım ekranda simi takın diyor yardım......!

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar iphone 3g update yapmak istedim ama sadece ekranda usb kablolu itunes logosu cıkıyo sim kart takın diyo acil arama cıkıyor sadece. Ne yapmam gerek ıtunes bagladım ekranda simi takın diyor yardım......!
Cihazın itunesa bağlı iken home + power tuşuna bas aynı zamanda sim kartının sim kilidini iptal et birde bu şekilde dene.Bu arada cihazın 3G mi 3GS mi cihaz hakkında detaylı bilgi verirsen sevinirim yurtdışı mı garantili mi gibi gibi konular.

wanillas

Üye
selamlar.. yurtdışından aldığım ıphone 2g var menüyü tükrçe nasıl yapabilirim ??

guvenxy

Üye
slm iphone 3g 8gb kullanıyorum. no sim card installed yazısı çıkıyo. itunese bağladıgım zaman da iphonu görmüyo dfu modda restore ettim yine aynı yazı çıkıyo 2 gündür uşraşıyorum iphone kollanılamaz durumda ne yapacağımı bilmiyorum hiç bi şekilde açamadım yüzlerce siteden anlatılanları uyguladım. hiç birinin bi etkisi olmadı. ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz. cihaz yurt dışından tksı kapalı. hatla kullanılmıyo anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

cansu@

Üye
ıy gunler cep telefonuna kımle konusdugunu anlamak ıcın bı program varmı yuklenen tsk acıl

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
slm iphone 3g 8gb kullanıyorum. no sim card installed yazısı çıkıyo. itunese bağladıgım zaman da iphonu görmüyo dfu modda restore ettim yine aynı yazı çıkıyo 2 gündür uşraşıyorum iphone kollanılamaz durumda ne yapacağımı bilmiyorum hiç bi şekilde açamadım yüzlerce siteden anlatılanları uyguladım. hiç birinin bi etkisi olmadı. ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz. cihaz yurt dışından tksı kapalı. hatla kullanılmıyo anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
imei kaydı yapılmayan cihazın nasıl çalışmasını bekliyorsun cihaz imei kapalı sen onu pasaporta kayıt ettir yoksa çalışmaz.

ıy gunler cep telefonuna kımle konusdugunu anlamak ıcın bı program varmı yuklenen tsk acıl
bunun gizli mi olması lazım yani cihazın içine gömülüp sonradan mı incelenecek...yoksa iphone sürüm 3.1.3 ise ztn tek tek kimle konuşulduğu silinmez komple silinir sende o zmn şüphe etmekte haklı olursun.

guvenxy

Üye
hayır çalısıyodu yanlıslıkla fabrika ayarlarına geri döndüm gitti:) neyse kuzen iphoneda calısan gönderim yapsın ona yük olmamak istemistim:) bi çözüm yolu vardır elbet.. teşekkür ediyorum ilgilendiiniz için

korkmazer09k

Üye
Ya en az 2 aydır peşindeyim şu çakma iphone a format atıp kilidin kalkmasını istiyorum programları yükleyemediğim için.ve bir çözüm bulamadım burdan da bir çözüm çıkmazsa şaşırmam ama güvenerekten okudum baktım gezdim sayfayı gayet net çözümler görünce yazdım umarım biriniz yardımcı olabilr??

magicwords06

Üye
ben iphone 3gs 3.1.2 jailbreak kullanırken sürümü 3.1.3 çıkarttım ve jailbreak yaptım. bu işlemden sonra tel kapatıp açarken batarya yüzdesi ilk açılışta atıyorum yüzde 56 diyor sonra pını girince yüzde 60 yada 50 oluyor.anlayacagınız değişiyor. 3.1.2 kullanırken bole bir sorun yoktu..bu neden kaynaklanıyordur..restore yaptım ve sıfırdan kurdum..cvplarınızı bekliyorum..

hgo61

Üye
ya kardeşler benim iphone 3g nin hold tuşu cıktı düştü kayboldu ufack ta bişi bulamadık nerden alabilirm olan varmı yardımcı olacak olan internetten baktım ama hold tuşu (kilit) tuşu satan yok yav

hakan9466

Üye
arkadaş neymiş bu ıphone böyle kime sorsan hep sorunlu .tam bende almaya karar verdim ama önce bi nette araştırayım dedim birde ne göreyim hayatımın yanlışını yapıyordum az daha.bi ton sorunu olan bir cihaz bide okadarda pahalı.özellik desen oda yok.ne müzik atılıyo ne resim.ne sesi var ne sedası.görüntü var kendi yok .allah ıphone sahibi arkadaşlara sabır versin.....

greenblock

greenblock

Üye
valla iphone dan daha sacma cep telefonu yok

Xoroz

Üye
o sizin düşünceniz uzun süredir nokia kullanıyordum simdi iphone aldım nokia nın o yavas ve takoz telefonlarından sonra acayip rahatladım oyun sınırsız uygulama sınırsız bu sorunların cogunun sebebi yurt dısından kacak getirilen telefonlar- doğru düzgün yapılamayan jb islemi yoksa telefon cok kalite xD

Üst Alt