İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

ataberk_1980

ataberk_1980

Üye
americadan getirtdiysen telefonu kırdırmadan sadece AT&T hattıyla kullanabilirsin eğer kırıksa daha önceden arkadaşın güncellediğinde silinmiştir en baştan kırman lazım ama yeni başladım iphone a anlamıyorum diyorsan işlem riskli biraz o yuzden git bir telefoncuya o kırsın sen americadanmı getirdin?
model a1203 yazıyor 16gb aldığımda kullanıyordum vodafone hattım ile fakat ne olduysa dün oldu arkadaş yükseltiriz dedi pc ye itunesi yükledi ve ardından bağladı cihazı usb ye ve uptade dedi birsürü hata verdi sonra tekrarladı ve peşinden restore ve uptade var bi alt kızmı ona tıkladı sonra uptade oldu ve şuanda ekran itunes+usb kablo resmi var bu kare307kare olayınada cevap vermiyo telefon kafayı yiycem çok kötü bi durum

fiş

Üye
benim iphone 2g telime yüksek sürüm yükledi teli kilitledi yardım lütfen

okyyaayy

Üye
ıphone için crag yapıp app den istediğimiz dosyaları indirmek için telefonda yapılması gerekenleri resimli adım adım anlatabilen işinin uzmanı bir arkadaş yokmu arkadaşlar ...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ıphone için crag yapıp app den istediğimiz dosyaları indirmek için telefonda yapılması gerekenleri resimli adım adım anlatabilen işinin uzmanı bir arkadaş yokmu arkadaşlar ...
neden cra..kapacaksınki sitelerde programların fullu var her programın cihazın jb ise yukleyip kurman cok molayy

L4sTT

Üye
ıphone 2g telefonuma ıtunes dan 3.1.2 surumunu guncelledim..suan telefonumun ekranında ıtunes a usp yı bagla anlamında resım var ve sim kiliti sorunu yasıyorum...sim kartlarımla telefonu calıstıramıorum ve hıc bı ıslem yapamıyorum..bu sorunu nasıl gıderırım bana yardımcı olursanız sevınırım

triyaki43

triyaki43

Üye
iphone 3G 3.1.2 jb. itunes ile video ve müzik yükleyemiyorum, itunes türkçe menü kullanıyorum.Videoları mp4 olarak convert edip itunese yüklüyorum, mp3 leride yüklüyorum ama MÜZİK ve FİLMLER sekmelerine tıklayınca hiç bir kıpırdama olmuyor.

zileli60

Üye
merhaba arkadaşlar iphone 3g 2.2.1 sürümü yurtdışından gelme telefonumu turbo simle kullanıyordum 3.0.1 sürümünü yükledim ekranda itunes e bağla ibaresi çıkıyo ayrıca pin kodu kapalı kart isitiyo taktım fakat bu seferde servis yok diyor ve telefonun hiç bir özelleğini kullanamıyorum ne yapmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
merhaba arkadaşlar iphone 3g 2.2.1 sürümü yurtdışından gelme telefonumu turbo simle kullanıyordum 3.0.1 sürümünü yükledim ekranda itunes e bağla ibaresi çıkıyo ayrıca pin kodu kapalı kart isitiyo taktım fakat bu seferde servis yok diyor ve telefonun hiç bir özelleğini kullanamıyorum ne yapmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim
burdan takip et konu jb yap
http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...d-ve-3-1-2-3g-3gs-resimli-anlatim-271832.html

meyi

Üye
yardımmm........
kişiler bölümde sol taraftaki fotoğraf logolarını kaldırmakk için yardımmm...
isimlerin yanında küçük olann...

asakar

Üye
yeni iphone aldım ilk olarak ne yapacağım

ismaill72

Üye
Arkadaslar ben konu açamadım 7610 kullanıom internete fLn qirio ama msn opera mini fLn onlarda bağlantı sorunu dio Lütfen yardım edin biliorum bura iPhone bölümü ama konu açamadım o yüsden buraya yazdm tekrar özür dilerim yyardım edin ltfn

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
bu konu güncel kalsın...

nserhantr

Üye
iprohne 3g 1.3.3 Jail Break Nasıl Yapılır. Sitedeki Konudan Hiçbirşey Anlamadım Acemiyim Yeni Aldım Tleefonu Sitede Yanlıslıkla 1.3.3 güncelleyenler 1.2.3 mü ne ceksin demişler frewareyi 1.2 ye düsürsün sonra yapsın demişler ancak bunu cözemedim nasıl düsürebilirim jail break icin ?

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
iprohne 3g 1.3.3 Jail Break Nasıl Yapılır. Sitedeki Konudan Hiçbirşey Anlamadım Acemiyim Yeni Aldım Tleefonu Sitede Yanlıslıkla 1.3.3 güncelleyenler 1.2.3 mü ne ceksin demişler frewareyi 1.2 ye düsürsün sonra yapsın demişler ancak bunu cözemedim nasıl düsürebilirim jail break icin ?
şimdilik sana karmaşık geliyor farkındayım ama inan çok basit sürümün 1.3.3 olması gibi birşey olmaz 3.1.3 tür ama sorun değil downgrade yapman önemli değil direk yap...http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...slem-yapmaya-kalkmayin-arkadaslar-307381.html bu link sana yardımcı olur.jailbreak yaptıktan sonra jb sonrası yapılması gerekenler diye google dan arat kolay şekilde yapabilirsin sana kolay gelsin.

nserhantr

Üye
şimdilik sana karmaşık geliyor farkındayım ama inan çok basit sürümün 1.3.3 olması gibi birşey olmaz 3.1.3 tür ama sorun değil downgrade yapman önemli değil direk yap...http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...slem-yapmaya-kalkmayin-arkadaslar-307381.html bu link sana yardımcı olur.jailbreak yaptıktan sonra jb sonrası yapılması gerekenler diye google dan arat kolay şekilde yapabilirsin sana kolay gelsin.

şu an telefonum 1.3.3 ilk olarak Redsnow windows beta 0.9 4 final DOWLOAD bilgisayarıma indirdim sonra iphone1,2_3.1.3ipw olanı indiriyorum direk olarak bunu gösterip pc ile ilişkilendirince jailbreak olucakmı deniyecegim jail break sonrası hafıza ve mesajlar resimlerin gitmemesi mümkünmü ? birde konuda arkadas söyle yazmıs bunu yapmadım ben
!!!!!!!!!hata ile 3.1.3 update yapan arkadaşlar 3.1.2 dönüşü!!!!!!!!
itunesten 1015 hatasını alıp iphone ekranında itunes ve usb yani rocovery modda gördügünüzde blackra1ni açıp jailbreak yaparak.3,1,2 dönüş yapabilirsiniz

ilgin icin cok tesekkür ederim yardımların icinde

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
şu an telefonum 1.3.3 ilk olarak Redsnow windows beta 0.9 4 final DOWLOAD bilgisayarıma indirdim sonra iphone1,2_3.1.3ipw olanı indiriyorum direk olarak bunu gösterip pc ile ilişkilendirince jailbreak olucakmı deniyecegim jail break sonrası hafıza ve mesajlar resimlerin gitmemesi mümkünmü ? birde konuda arkadas söyle yazmıs bunu yapmadım ben
!!!!!!!!!hata ile 3.1.3 update yapan arkadaşlar 3.1.2 dönüşü!!!!!!!!
itunesten 1015 hatasını alıp iphone ekranında itunes ve usb yani rocovery modda gördügünüzde blackra1ni açıp jailbreak yaparak.3,1,2 dönüş yapabilirsiniz

ilgin icin cok tesekkür ederim yardımların icinde
ana menüden girip ayarlar - genel - hakkında diye bir buton var orda sürüm 1.3.3 mü yazıyor.Eger yazıyorsa bırak öle kalsın ELİNDE BİR KLASİK SÜRÜM VAR.bak sen bunu 3.1.3 e kdr yükselt hiç uğraşma yok şöle yok böle 3.1.3 yükselincede jb yap.bu sürüm çok eski bir sürüm seni hiç memnun etmez hiçbir oyun çalışmaz boşu boşuna jb yapmış olursun.

nserhantr

Üye
sürüm 3.1.3 su an telde yazan senin gönderdigin linkteki Redsnow windows beta 0.9 4 final DOWLOAD i indirdim ve iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore.ipsw redsnow dan bu iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore.ipsw u göstericem inş olur

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
olur olur az önce 2 arkadaş geldi iki iphone u da yaptım çok kolay merak etme.

nserhantr

Üye
Redsnow windows beta 0.9 4 final DOWLOAD i indirdim ve iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore.ipsw u gösterdigimde unable dedi bende ithunes ile gösterdim indirdigimi simdi yükleme yapıyor olumlu olumsuz işlem bitince yazıcam bilgilerini paylasarak yardımcı oladugun icin tekrardan teşekkür ederim kardeş

--------------- Ekleme ---------------

kardeş verdigin linkte aşagıda
İNDİR:

iPhone 2G

iPhone 3G

iPhone 3GS
şeklinde linkler verilmiş 3g olanı indirdim ve ithunes ile gösterdim yükledi vs. tel acıldıgında cydiada yok baska bişeyde format atmıs gibi ilk güne döndü ? :S delirecem ya nası olacak bu ordan neleri indirip nası göstericem

verilen jailbreak konusunda iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore.ipsw verilmiş ancak 3.1.2 pwsi nerde bulamadım acıkcası :S

hallettim bu kadar kolay olabilecegini zannetmiyordum acıkcası ana konuda 1.2 fw vermemişler verseler direk göster deseler bitiyor :S 1.3 var oda kafa karıstırdı saolun yardımlarınız icin

Üst Alt