kill4youfenerbahçe
Üye
ya kafam allak bullak oldu bu yaştan sonra.Elimde bir telefon sitelerde dolaşıyorum.yardım ederseniz çok sevineceğim.Yurtdışında yiğenim kullandığı iphone 3g 16 gb telefonu bana bıraktı.kaydını yaptırdım.(Turkcell)ama 3 5 güne açılır demelerine rağmen bir ay oldu neredeyse hala "servis yok" diyor.birinci sorunum bu.ikincisi bilgisayardan itunes 9 u indirdim.hesap da açtım.ama iphone görmüyor.bir uyarı çıkıyo kapanıyor.halbuki kamerasındaki resimleri aktardım.telefonon version 1,1,4 yazılım 04,04,05-g .yönlendirmenizi bekliyorum.
imei kayıdının yapılıp yapılmadığına burdan bak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eger tlf TR için kullanmaya uygun hale gelirse itunes kendini zaten otomatikmen açacaktır.sorun sadece tlf kayıt altına alınıp alınmadığında.birde versiyon yükseltmen için cihaz kayıt altına alınmalı dediğim gibi.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bana yardımcı olrsanız sevinirim. amerikadan iphone aldım versiyonu 3.1 (7C144) diyor. ben bu telefonu unlock ve jail break yapmak istiyorum. internetten arastırdım. ve bu sitede unlock yontemlerine baktım. anlatılan seyleri yapmaya calıstım ama redsnow programı işlemi yapıyor bitiyor ve iphone un ekranında jail break yazısı hala kalıyor. youtube da islediğim gibi bi değişiklik olmuyır. galiba versiyonunu değiştirmem gerek amanasıl yapacagımı da bilmiyorum siz bana basit bi sekilde yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar...
versiyonu 3.0.1 mi yoksa 3.1 mi eger 3.1 ise daha unlock yapılmadı diye biliyorum varsada çok sağlıklı değildir biraz bekle bence hemen acele etme.ama eger 3.0.1 ise bir yerde hata yapıyorsundur jb yemiyorsa bence restore et ve baştan bir jb yap o zmn olur.tekrar tekrar jb yapmak pek sağlıklı değil 3 defa yap olmazsa restore et tekrar jb yap.