İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
ya kafam allak bullak oldu bu yaştan sonra.Elimde bir telefon sitelerde dolaşıyorum.yardım ederseniz çok sevineceğim.Yurtdışında yiğenim kullandığı iphone 3g 16 gb telefonu bana bıraktı.kaydını yaptırdım.(Turkcell)ama 3 5 güne açılır demelerine rağmen bir ay oldu neredeyse hala "servis yok" diyor.birinci sorunum bu.ikincisi bilgisayardan itunes 9 u indirdim.hesap da açtım.ama iphone görmüyor.bir uyarı çıkıyo kapanıyor.halbuki kamerasındaki resimleri aktardım.telefonon version 1,1,4 yazılım 04,04,05-g .yönlendirmenizi bekliyorum.

imei kayıdının yapılıp yapılmadığına burdan bak
eger tlf TR için kullanmaya uygun hale gelirse itunes kendini zaten otomatikmen açacaktır.sorun sadece tlf kayıt altına alınıp alınmadığında.birde versiyon yükseltmen için cihaz kayıt altına alınmalı dediğim gibi.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bana yardımcı olrsanız sevinirim. amerikadan iphone aldım versiyonu 3.1 (7C144) diyor. ben bu telefonu unlock ve jail break yapmak istiyorum. internetten arastırdım. ve bu sitede unlock yontemlerine baktım. anlatılan seyleri yapmaya calıstım ama redsnow programı işlemi yapıyor bitiyor ve iphone un ekranında jail break yazısı hala kalıyor. youtube da islediğim gibi bi değişiklik olmuyır. galiba versiyonunu değiştirmem gerek amanasıl yapacagımı da bilmiyorum siz bana basit bi sekilde yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar...

versiyonu 3.0.1 mi yoksa 3.1 mi eger 3.1 ise daha unlock yapılmadı diye biliyorum varsada çok sağlıklı değildir biraz bekle bence hemen acele etme.ama eger 3.0.1 ise bir yerde hata yapıyorsundur jb yemiyorsa bence restore et ve baştan bir jb yap o zmn olur.tekrar tekrar jb yapmak pek sağlıklı değil 3 defa yap olmazsa restore et tekrar jb yap.

alpertunga1903

Üye
eger tlf TR için kullanmaya uygun hale gelirse itunes kendini zaten otomatikmen açacaktır.sorun sadece tlf kayıt altına alınıp alınmadığında.birde versiyon yükseltmen için cihaz kayıt altına alınmalı dediğim gibi.

ımei kaydı yapılmış.itunes de görüyor sonra bir uyarı veriyor kayboluyor.servis yok hala.neden olabilir başka.bu unlock falan diyorlar olabilir mi.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
register felan demesi lazım later register felan yok mu hiç oralarda birde turkcell den yaptırdıysan turkcell hat takıyor olman lazım avea yada vodafone olmaz bilgin olsun.sim reguest mi yazıyor ekranda birde.eger sim reguest yazıyorsa sim reddedildi demek bence turkcell e sorman lazım onu çünkü gene bildiğim kadarı ile turkcell böyle bir cihazı sadece bir hatta açıyor başka turkcelli de açmıyor tabi bence bunları bir sor.

alpertunga1903

Üye
register felan demesi lazım later register felan yok mu hiç oralarda birde turkcell den yaptırdıysan turkcell hat takıyor olman lazım avea yada vodafone olmaz bilgin olsun.sim reguest mi yazıyor ekranda birde.eger sim reguest yazıyorsa sim reddedildi demek bence turkcell e sorman lazım onu çünkü gene bildiğim kadarı ile turkcell böyle bir cihazı sadece bir hatta açıyor başka turkcelli de açmıyor tabi bence bunları bir sor.

öncelikle teşekkür ederim ilginize.yok kendi kayıt ettirdiğim hattımı takıyorum zaten ama açmıyor.öyle bir şeyde yazmıyor servis yok sürekli.yalnız şimdi bir şey dikkatimi çekti ,telefon acil arama da yapmıyor.acaba cihazda bir proplem olabilir mi teknik yada yazılımsal.bilmiyorum da normalde hatsız bile acil numaraları araması lazım değil mi?itunese gelince hem normal bağlantıda hem de dfu modumuydu neydi manuel olan oradan yaptığınız tarife göre giriyorum iphonu görüyor sonra şu uyarıyı veriyor."
An error occurred while updating the default player for audio file types. You do not have enough Access privileges fort his operation"sonra da çıkıyor.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkür ederim ilginize.yok kendi kayıt ettirdiğim hattımı takıyorum zaten ama açmıyor.öyle bir şeyde yazmıyor servis yok sürekli.yalnız şimdi bir şey dikkatimi çekti ,telefon acil arama da yapmıyor.acaba cihazda bir proplem olabilir mi teknik yada yazılımsal.bilmiyorum da normalde hatsız bile acil numaraları araması lazım değil mi?itunese gelince hem normal bağlantıda hem de dfu modumuydu neydi manuel olan oradan yaptığınız tarife göre giriyorum iphonu görüyor sonra şu uyarıyı veriyor."
An error occurred while updating the default player for audio file types. You do not have enough Access privileges fort his operation"sonra da çıkıyor.
dostum senin itunes hatalı yükleme yapmış yada güncelleme alırken eksik almış o yüzden itunes sil en baştan tekrar yükle birde küçük bir tavsiye xp kullan vista kullanma en güzel sonuçları her zmn xp de alırsın iphone için bunlar tabiki de..

alpertunga1903

Üye
dostum senin itunes hatalı yükleme yapmış yada güncelleme alırken eksik almış o yüzden itunes sil en baştan tekrar yükle birde küçük bir tavsiye xp kullan vista kullanma en güzel sonuçları her zmn xp de alırsın iphone için bunlar tabiki de..
ya bugün turkcell vericisinin yakınlarında bir yerlerdeydim iphone 1 çizgi çekmeye başladı.demekki benim şebeke proplemi telefonla alakalı olablir mi yani anten falan yada ne olabilir.ikincisi benim version 1,1,4 itunes 8 yada 9 hepsini kullanabilirim değil mi.yada neler indirmem gerekiyor.

rubrico

Üye

versiyonu 3.0.1 mi yoksa 3.1 mi eger 3.1 ise daha unlock yapılmadı diye biliyorum varsada çok sağlıklı değildir biraz bekle bence hemen acele etme.ama eger 3.0.1 ise bir yerde hata yapıyorsundur jb yemiyorsa bence restore et ve baştan bir jb yap o zmn olur.tekrar tekrar jb yapmak pek sağlıklı değil 3 defa yap olmazsa restore et tekrar jb yap.
versiyonu 3.0.1 değil. versiyon 3.1 benim bu telefonu unlock yapmam gerekiyor. bu versiyon için yapabileceğim birşey yok mu? versiyonunu değiştirme gibi. lüften bana yardımcı lun
saygılar...

ahmwer

ahmwer

Üye
Beyler Turkcell den iphone almayı düşünüyorum fakat 180 günden fazla yaşı olan faturalı hat istiyorlar. Benim yakın akrabamda turkcell faturalı hat vardı 1 yıl kadar kullandı fakat kapattırdı. Dilekçe ile açtırsa, gidip alma gibi bir şansımız olamaz mı ? Lütfen yardım

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
hyr öyle bir şansın olmuyor iptal edilen hat yeniden canlandırsan dahi yeni aktivasyon gibi görünüyor ve 6 ay canlı olması şartını gene koyuyor.

987ahmet

Üye
Beşinci Adım
iPhone'unuzun halen kurtarma modunda olduğunu göreceksiniz. kurtarma modundan çıkmak için daha önceden indirdiğimiz iBrickr.exe'yi çalıştırın

BRİCKR dosyasını çalıştırıyorum fakat No iPhone connected. Please connect your iPhone! diyor napmam gerek yardımcı olurmusunuzzz ??? şimdiden saolun..

ahmwer

ahmwer

Üye
Dostum cevabın icin cok teşekkür ederim. Fakat benim bilgilenmek istediğim bir konu daha var. Bunu bilebilir misin emin değilim. Fakat yinede şansımı denemek istedim. Benim eniştem var Yemen de çalışmakta. Orda finlandiya malı telefonlar olduğunu söyledi. Bildigim kadarıyla Finlandiya nokia'nın memleketi. Fakat bana orda iphone olduğunu söyledi. Yemende Finlandiya iphone . Bana istersen gönderebilirim dedi. Fakat telefonlar hakkında pek bilgisi olmadığından orjinal mi değilmi bilmiyor. Size sorum şudur. Sizce finlandiya malı iphone bildiğimiz "apple" firmasının üretimi olan iphone olabilir mi ? Yarın yemen e gidecek şu an türkiyede. Bana 2-3 gün içerisinde haber ver göndereyim. Dedi yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Dostum cevabın icin cok teşekkür ederim. Fakat benim bilgilenmek istediğim bir konu daha var. Bunu bilebilir misin emin değilim. Fakat yinede şansımı denemek istedim. Benim eniştem var Yemen de çalışmakta. Orda finlandiya malı telefonlar olduğunu söyledi. Bildigim kadarıyla Finlandiya nokia'nın memleketi. Fakat bana orda iphone olduğunu söyledi. Yemende Finlandiya iphone . Bana istersen gönderebilirim dedi. Fakat telefonlar hakkında pek bilgisi olmadığından orjinal mi değilmi bilmiyor. Size sorum şudur. Sizce finlandiya malı iphone bildiğimiz "apple" firmasının üretimi olan iphone olabilir mi ? Yarın yemen e gidecek şu an türkiyede. Bana 2-3 gün içerisinde haber ver göndereyim. Dedi yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Dostum değil Yemen Muş'a dahi gitse İphone İphone dur...İphone Finlandiye da üretilmiyor benim bildiğim kadarı ABD de üretildiğidir.Yani Yemende ki de orjinal ise orjinal İphone Suriyede ki de Türkiyede ki de.Hepsi Apple firmasına aittir.Ben şimdiye kadar hiç Made in Chaina görmedim.Ama şunu biliyorum dünayda ki tek teknik servisi Hollanda da.Orası onay vermeden cihaz değişimi olmaz.

ahmwer

ahmwer

Üye
Dostum cok teşekkür ederim. Fakat demek istediğim şuydu: hani nokia n97 gidip N97i diye kakalıyorlar millete çakmasını. Acaba çakma olabilir mi diye düşündüm. Çünkü iphone'nin cakması cok. Youtube de bile cakmasının reklamı var. Olmadı Türkiye'den alacağım bir adet. Fakat aradaki fiyat farkına bakarak 3G ve 3GS yi değerlendirdim. Bana 8 gb yeter de artar diye düşünüyorum. Ayrıca video cekmeyi seven birisi de değilimdir. Arada da bariz fiyat farkı oluyor taksitlendirince. Gördüğüm kadarıyla sende İphone 3G 8GB Kullanıcısısın. Sence Hız ve Kamera farkı için o fiyat ödenir mi ? Sonuçta 3-4 saniye fark yapıyor olabilir uygulama açılışında Fakat o da açıyor o da açıyor sonuçta ?

ozguras

Üye
arkadaslar herkese merhaba ben ıphone telefonuma parola koydum acılırken sorsun dıye sımdı unuttum bulamıyorum nasıl bulabılırım ne yapmalıyım tesekkurler ustelık baska bı numaradan kendımıde aradım konusulabılıyor ama ayarlara gırmek ıcınde parolamı ıstıyo yardımlarınız ıcın sagolun

HALKBANK

HALKBANK

Üye
ELİMDE İPHONE 3GS VAR 3.0 VERSİYON NE YAPTIYSAM VERSİYON YÜKSELTEMEDİM İTUNES U SON VERSİYONA YÜKLEDİM OLMADI SİLDİM TEKRAR KURDUM OLMADI HER DEFASİNDA AŞAĞIDAKİ HATA MESAJINI VERİYOR :

THERE WAS A PROBLEM DOWNLOADİNG THE SOFTWARE FOR THE İPHONE " İPHONE".THE NETWORK CONNECTİON TİMED OUT.

( err: - 3259 )

iphone u Türkiye den Turkcell den aldim

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...:)

mackamcm

Üye
merhaba ı phone 3g 8b 2 el makina aldım sürüm 3.2.1 bu konuda yeniyim örnek ı phone uyumlu oyun indirdim bilgisayara ı phone atmak için hangi programı yüklemem gerkiyor normal usb bilgisayara taktığımda yanlızaca fotorağ albümü çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim

mickjagger

Üye
selam iphone 3g Black 3.0 war fakat ekran koruyucu nasil yukleyebilirm hic bi bilgi yok bunun icin yardimci olursanz sevinirm

ataberk_1980

ataberk_1980

Üye
iphoneden anlayan arkadaşlar biliyorum ki benim gibi bi çok kişi acil yazıp sizi sıkıyordur ama inanın çok mağdur bi durumdayım telefonu yeni aldım anlamıyorum ve arkadaşa verdim version düzelticek die oda mahvetmiş telefonum 16gb a1203 şuanda telefonun hiçbiryerini kullanamıyorum update yaptım dedi fakat gerisi olmadı dedi yani slide for emergency olan yerde beklemekte bu yıldız kare307kare işlemini yapıyoruz hiçbi karşılık vermiyor kafayı yemek üzereyim gerçekten bu konu ile ilgili bana yardımcı olabilecek biri varsa ona minnattar kalırım

atakax

atakax

Üye
iphoneden anlayan arkadaşlar biliyorum ki benim gibi bi çok kişi acil yazıp sizi sıkıyordur ama inanın çok mağdur bi durumdayım telefonu yeni aldım anlamıyorum ve arkadaşa verdim version düzelticek die oda mahvetmiş telefonum 16gb a1203 şuanda telefonun hiçbiryerini kullanamıyorum update yaptım dedi fakat gerisi olmadı dedi yani slide for emergency olan yerde beklemekte bu yıldız kare307kare işlemini yapıyoruz hiçbi karşılık vermiyor kafayı yemek üzereyim gerçekten bu konu ile ilgili bana yardımcı olabilecek biri varsa ona minnattar kalırım

americadan getirtdiysen telefonu kırdırmadan sadece AT&T hattıyla kullanabilirsin eğer kırıksa daha önceden arkadaşın güncellediğinde silinmiştir en baştan kırman lazım ama yeni başladım iphone a anlamıyorum diyorsan işlem riskli biraz o yuzden git bir telefoncuya o kırsın sen americadanmı getirdin?

Üst Alt