Dj_RaPToR_06
Üye
Arkadaşlar merhaba elimde i phone 3g 16gb var. İsviçreden gelme.. Menüsü filan herşey açıktı fakat turkcell taktığımda ağ bulamıyordu. Sürümü 3.1.2'ydi. Blackra1n ile cyndia yi yukledim. Ondan da ultrasn0w yükleyip sorunu çözdüm. Fakat daha sonra i tunes sürümü 4.0 a güncellerken en sonunda hata verdi. Ve ekranda sadece kablo ve i tunes simgesi çıkıyordu. Restore yapmaya çalıştığımda da en son kısımda hata veriyor. Tekrar blackra1n calistirdim. Şu an sadece acil aramalara açık. Telefonu aktif hale getirip menüyü görebilmem için ne yapmam gerek..?
Lütfen yardım...[/QUOTE
bılgısayarında weya ıtunes surumunde bı sorn wardır ıtunes 9.2 ındır yada baska bı bılgısayarda tekrar restore et dostum kolay gelsn
Arkadaşlar merhaba
İsviçre'den gelme iphone 3g 16gb cihazım var. 2 gün önce aldım. Sadece kartı tanımıyordu menüsü filan herşeyi açıktı. cydia'dan ultrasnow ile bu sorunu çözdüm. Ne güzel kullanmaya başlamıştımki i tunes da sürekli update yazısı çıkınca güncelleyim dedim ve firmware 4.0'a güncellendi.
- Sonra ekranda sadece i tunes ve kablo işareti çııktı. (Sanırım recovery mod)
- Recovery'den çıkarttım. Fakat sadece acil arama kısmı açık kaldı. (arkada yine i tunes ve kablo işareti)
- Redsn0w kullan dediler.. Redsn0w ile 3.1.2 firware indirim yükleme yaptım. Sorunsuz bitirdi.
- Tekrar açıldı ve yine sadece acil arama (arkada yine i tunes ve kablo işareti)
Çözüm için fikri olanlardan yardım bekliyorum.
Teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
DJ_RAPTOR
Teşekkür ederim cevabın için .. Fakat i tunes surumu 9.2. USB de mi probLem var diyecem ama redsn0w ile 3.1.2 ye donmeyi deniyorum yukLemeleri filan bitiriyor. i phone da downloading jailbreak data çıkıyor onuda bitirip yeniden başlatıyor. Ama yine aynı ekranda sadece acil arama ve arkada i tunes ve kablo işareti.. i tunesden 4.0 a restore and update yapmaya çalışıyorum 1600'lü hatalardan veriyor.. shifte basarak kendim seçiyorum 3.1.2 firware i öyle restore yapmaya calışıyorum. yine 1600'lü hatalardan veriyor..
Aklımı yitircem
iyi günler...itunes 9.2 kurulu pc de,iphone da 3.1.2 vardı..ios4 güncellemesi yapmaya başladım itunes uyarısı üzerine,yedeklemeyi yaptı ve "preparing iphone for restore" aşamasına geldiğinde iphone ekranda itunes simgesi ve usb kablo simgesi çıktı ve ardından itunes 1602 hatası verdi...pc yi yeniden başlatıp iphone yeniden pc ye bağlasamda hiçbir şekilde görmüyor..iphone ekranında itunes ve usb kablo kaldı duruyor,sorun ve sorum budur,yardım ederseniz sevinirimmm
Merhaba arkadaslar...
2 Gün once iPhone 3Gs getırdı babam nerden buldu bılmıyorum ama 400 lıra dedı tel. aynısı arkadasımda var telda en ufak bı cızgı farkı bıle yk menusude aynı eyer bu telefon cakmaysa bıkere yapanlara helal olsun cunku bn ıkıtelefonada baktım hıc bır fark bulamadım gercek mı deılmı nasıl anlarım? :S bıde ayarlardan hakkında dıye bı bolumde Model Iphone 3GS Rel:2010/04/28 yazıyo ama versıyonunu bulamadım
nasıl yanı sımdı anlamadım o dedıklerının hepsı yazıyo Ul versıol Bluetootmac Model fılan versıonada
1004281627 yazıyo cakmamı deılmı hala anlamadım bıde serı numarası nerde yazar
Bnım sormak ıstedıgım sey su bıkere bu telefon o cakma çin malı olanlardan deıl fakat adamlar işi ılerleterek telefonun bırerbır cakmasını yapmıs olabılırlermı ogrenmek ıstedıgım bu..:S cunku telefonda mılımetrık bı fark bıle yk.menusundekı sımgeler fılanda aynı ama ıcerık olarak okadar ıncelemdım yanlız kamerası cok kotu cekıyo zaten burdan işkirlendım resımler 100 kb o ayarlardan mı oyle yksa cakmamı onu bılmıyorum
wallaha 5 parmagımla resmı buyutebılıyorum 32 gb telefon 30.4gb bos yer war dıyo bu imei numarası nerde yazar
telefondan arama yaparken * veya kare tuslarına bastın mı arama yapmıyo telefon sanırım engellemısler orneyın konturume bakamıyorum *123# yapıncada uyarı verıyo yanı engellı
yk turcell yazıyo telefon arama yapabılıyo
--------------- Ekleme ---------------
bnce telefonun imei bakılmasın dıye * ve # ile ıslem yapmayı engellemısler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?