İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

samigo

Üye
S.a kardeş telefonum yurt dişi iphone 3gs yeni kayit yaptirdim yalniz telefon simlock ben güncellemekte istiyorum jailbreaksiz güncelleme olurmu veya simlock yapabilirmiyim veya jailbreaki ilk baştami yapcam sonra güncellemeyimi yapcam bi yardimm

ahmetc503

arkadaşlar bildiğiniz gibi ios 6 nın gelmesine oldukça az kaldı sizce jailbreak yapıyımmı yoksa ios 6 yı mı bekliyim

samigo

Üye
Arkadaşlar telefonum iphone 3gs 16 gb ve yurt dişi kayitli sim lockunu açtim şimdi güncelleme yapsam 5.1.1 e telefona ne olur tekrar sim lockunu açmammi lazim yoksa tekrar 100 liraya kayit yapma felan gerekiyormu ben güncellemek istiyorum yardimm arkadaşlar

2.el iphone 3g aldim sim kartimi taktim iste sorun burada basliyor.Sim kilit sifremi dogru girdigim halde iphone bu sifreyi kabul etmiyor ve "Yanlis Parola" diyor.Lutfen yardim eder misiniz?

Iphone 3gs var ama wifisinde bir ariza var sadece modeme ok yakinken çekiyor ( yardm ltfen

arkadaşlar iphone 3gs kullanıyorum ve viber yükledim. yalnız 3g den bağlanınca bunun kotaya nasıl yansıdığını merak ediyorum. yardımcı olursanız sevinirim. lütfen arkadaşlar.

DARHALL

Üye
ıphone 3g vardı jailbreak yaptım 4.1 ios oldu ana ekran arka planı siyah renkli onu nasıl değiştirebilirim ??

Merak ettigim konu hersey anlatılıyor forum da Allah razı olsun , cep uygulaması sorunu oldugun da ilk adresim burası ama iphonelarin simlocklarinin nasıl yapıldığını bulamadım telefonculara tonlarca para vermek istemiyoruz kendimiz yapamıyor muyuz ki islemi

benim telefonun (4) rehberini nasıl yedekleyebilirim?

arkadaşlar iphone 4üm 5.1.1 jb li direk ios6 yüklesem bi sıkıntı olurmu acil yardım edersenz sevinirim

restore derkn yeni aldm telefonu çok bilmiyorum ?

- - - Eklendi - - -

restore derken ? çok bilmyorum ben

İlk olarak yedeklemeni tavsiye ederim herşey silinecek...

- - - Eklendi - - -

Restore ye shift tuşuna basmadan tıkla uygun dosyaları internetten indirip güncelleyecektir...

ca_caca

Üye
ardaslarr ios 6 da fılm ruosuna foto atamıyorum pc den yardımcı olurmusnuz

iphone 3g var sürüm 4.2.1 yüklü ondan bazı uygulamaları yükleyemiyorum ne yapmam gerekir yazılımı yükseltebilirmiyim

Arkadaşlar viber appstore da paralı mı?

çinmalı iphone 4s var bende türkçe dili yok lütfen acilll yardım...

Ios 6 yukledım ama 5.1.1e gerı donmek ıstıyorum yardım lutfen

kmesne

Üye
Merhaba arkadaşlar App store da

En Güzel En Güncel En iyi

Gazete veya haber uygulamasını arıyorum

Lütfen bildiğin bu tür programların hepsini yazın

Ve Birde aklınızda Televizyon izleyebileceğim Dizi izleyebileceğim film izleyebileceğim uygulamalar varsa onlarıda yazın lütfen

Mesela Dizimag vardı ama kalktı Aklınızda bu tür uygulamalar varsa lütfen söyleyin

Bir de Ipod Touch üzerinden lig tv nasıl izleyebilirim