İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetali9320

Üye
sağolasin telefondan girdiğim için hepsini okuyamadım yardım için teşekkür allah razı olsun saygılar

kimimben49

kimimben49

Üye
I phone 4
sesi cok az çıkıyor ne gibi bir program yüklemeniz lazim

hakangemici07

Üye
Bende yeni iPhone 3G aldım fakat sim kartı telefon görmüyor. ayarlarda sim kartı rehbere kopyala die bi seçenek var tıklayınca sim kart rehbere kopyalanıyor diyor ama değişen bişey yok lütfen yardım edin... Telefonun sürümü İTuneste 3.0.1 olarak görnüyor..

2 Seçenek var simkartın eski olabilir telefon kartı okuyamıyordur
veya sim kartında sorun yoktur telefonun kilitli olabilir
kilit durumuna bakmamı istersen imei numarasını mesaj atabilirsin bilgi verebilirim sana

fth179

Üye
arkadaşlar 730 liraya 3gs .alınır mı.17 yaşındym öyle yüksek beklenti yok ,artık alınmz destek yok fln diolar ama neden, destek gelmeynce bnm faydalanmayacğm çok büyük bişey olcak mı..bnm yapıcağm int.girmek .1 2 oyun real racing fifa 12.diğer basit oynlar angr birds tetris okey tavla fln .denildiği gibi 1 yıl sonra fln menülerde geçişlerde yavaşlama oluyo mu.bütçe 700-800 4 alma şnsm yok.ıphone istiyrm ama siz ne dersinz neo v var bide ama sıkıcı duruyo telefon .yardmcı olursnz sevinirim

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Arkadaşlar iphone 3gs de oyun oyniyorken birden kapandi ve bir daka acilmadi.ne yapabilirim?(mesaj olarak gönderirseniz sevinirim)teşekkürler.

anil0539

anil0539

Üye
Arkadaşlar İphone 3g kullanıcısıyım evimde access point var ama access pointten internete bağlanamıyorum wifiyi açıyorum ağı görüyor ağın yanında tik işaretide çıkıyor ama bir türlü edge işareti gidip wifi işareti gelmiyor nasıl bağlanabilirim access point ile internete evde net var bağlanamıyoruz pc bağlabiliyor kablosuz şekilde

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
imei kayıdının yapılıp yapılmadığına burdan bak
eger tlf TR için kullanmaya uygun hale gelirse itunes kendini zaten otomatikmen açacaktır.sorun sadece tlf kayıt altına alınıp alınmadığında.birde versiyon yükseltmen için cihaz kayıt altına alınmalı dediğim gibi.

--------------- Ekleme ---------------

versiyonu 3.0.1 mi yoksa 3.1 mi eger 3.1 ise daha unlock yapılmadı diye biliyorum varsada çok sağlıklı değildir biraz bekle bence hemen acele etme.ama eger 3.0.1 ise bir yerde hata yapıyorsundur jb yemiyorsa bence restore et ve baştan bir jb yap o zmn olur.tekrar tekrar jb yapmak pek sağlıklı değil 3 defa yap olmazsa restore et tekrar jb yap.

verdiğin bağlatı yok diyo kardeş

antidoz

Üye
merhaba cihazım iphone 4 versiyon 4.3.3 b.b. 04.10.01

bu cihazı ios5 e yükselte bilirmiyim mevcut gevey ile

şimdiden teşekkürler

McAnubis

Üye
kardeş öncelikle hayırlı ramazanlar... iTunes te telefonu güncellerken bi hata veriyo güncelleme iptal oluyo telin ekranında usb kablosu ve itunnes yazısı kalıyo acılmıyo tel ne yapmam gerekiyo??

wolf_1301

Üye
iphone 3g için imei numarası değiştirile biliniyor mu ?

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g için imei numarası değiştirile biliniyor mu ?
hyr değişmez

- - - Eklendi - - -

kardeş öncelikle hayırlı ramazanlar... iTunes te telefonu güncellerken bi hata veriyo güncelleme iptal oluyo telin ekranında usb kablosu ve itunnes yazısı kalıyo acılmıyo tel ne yapmam gerekiyo??
antivirüs programlarını kapatın öyle deneyin

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 730 liraya 3gs .alınır mı.17 yaşındym öyle yüksek beklenti yok ,artık alınmz destek yok fln diolar ama neden, destek gelmeynce bnm faydalanmayacğm çok büyük bişey olcak mı..bnm yapıcağm int.girmek .1 2 oyun real racing fifa 12.diğer basit oynlar angr birds tetris okey tavla fln .denildiği gibi 1 yıl sonra fln menülerde geçişlerde yavaşlama oluyo mu.bütçe 700-800 4 alma şnsm yok.ıphone istiyrm ama siz ne dersinz neo v var bide ama sıkıcı duruyo telefon .yardmcı olursnz sevinirim
kardeş 3gs için o kdr para çok hiç bence almaya değmez git kafadan 4 al derim

- - - Eklendi - - -

kardeş 3gs için o kdr para çok hiç bence almaya değmez git kafadan 4 al derim

blackX64

Üye
Merhaba sim free iphone4ümü restore yaptım ve aktivasyonda resimdeki hatayı verdi bu sorunun çözümü nedir
a1208.hizliresim.com/10/j/by6l6.png

antidoz

Üye

şimdiden teşekkürler​

antidoz

Üye

şimdiden teşekkürler

carom27

Üye
Merhaba benim jailbreak li iphone 3g 4.2 versiyon telefonum safe mode gırdı nasıl gırdını bılıorm aynen söyle : ipa uzantılı bır uygulamayı uzantısını degıstırerek .deb yaptım ve bunu ifun box ıle cydıa auto ınstaller attım ve telefonu kapatıp açtıktan sonra safe mode ye gırrdı yardımlarınızı beklıyorum luten ????

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
merhaba;

elimde 1 tane iphone 4 var..turkcell hatlı aynı zamanda eş kart kullanıyoruz biri mikro sim biri normal sim..

sorunum yurtdışı kullanımı açık olmasına rağmen yabancı şebekeye de bağlanmasına rağmen arama yapamıyorum. aranıyorum ama arayamıyorum kimseyi..sorun nedir sizce? ios güncellemesi vs yapıldı..müşteri hizmetleri de bir çözüm bulamadı..acaba eş kartdan dolayı mı sorun yapıyor..?

kdrshn

Üye
Arkadaşımın iPhone 3G'sine güncelleme yaptım. Recovery moda girdi ve çıkaramadık. Cihazı son ios sürümüne restore ettim. Telefon açıldı fakat şimdide simlocktan dolayı aktif edemiyorum telefonu. Ne yapmam gerekir sizce? Factory unlock yaptırsam telefonun parası kadar para isterler. Telefoncuya götürsem de çok para isticek. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...

paganini58

paganini58

Üye
Arkadaşımın iPhone 3G'sine güncelleme yaptım. Recovery moda girdi ve çıkaramadık. Cihazı son ios sürümüne restore ettim. Telefon açıldı fakat şimdide simlocktan dolayı aktif edemiyorum telefonu. Ne yapmam gerekir sizce? Factory unlock yaptırsam telefonun parası kadar para isterler. Telefoncuya götürsem de çok para isticek. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Cihazı DFU moda alıp itunes gördükten sonra daha önceden indirmiş olduğun unloclu custom bir sürüm yükle derim hiç yoktan bir şansını dene muhtemel sorunun belki çözülür. Cİhaz açılır diye düşünüyorum hiç yoktan.

antidoz

Üye

şimdiden teşekkürler

Üst Alt