İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

arkadaşlar
tel ios 5.1.1 jb li kapatınca elma işaretinde kalıyodu. şimdide şarzım bitti . teli bağlıyom
pc
ye şarz doluyo sonra kendini açıyo elma çıkıyo ama açılmayına şarzı bitip gene kapanıyo . kapalı olduğu için itunes ede bağlıyamıyom. lütfen bi yardımcı olun

arkadaşlar ben internetten iphone oyunları indiriyorum itunes atıyorum itunes'dan iphonuma atarken hep error veriyor çözümünü bilen varmı acaba

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben internetten iphone oyunları indiriyorum itunes atıyorum itunes'dan iphonuma atarken hep error veriyor çözümünü bilen varmı acaba

Internet üzerinden indirdiğin uygulamalar apple hesabına göre düzenlenerek indirilir sen forumlardan indirdiğin uygulamaları atabilmen için ya o forum yazarının kullanıcı adı ve şifresiyle oturum açmam gerekir(JBsiz) ama JB yaparsan o zaman o uygulamaları kullanabilirsin

srcndrml

Üye
Merhaba arkadaşlar, Iphone 3Gs'mde bir kaç gün öncesine kadar youtubedan video izleyebiliyordum ama artık videolara tıkladığımda "erişme izniniz yok" dio neden acaba? DNS ayarlarınıdeğiştirdim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim

eylem83

Üye
Merhaba herkese,umarım bana yardımcı olabilecek birileri vardır..Iphone 3G kullanıcısıyım ve durumum vahim gözüküyor... Yurtdışından gelen (sim kartsız) ıphone 3G yi (2 kere kitlendi jailbreak yapıldı) itunes artık kullanıcılara açtı diye duyduğum haber üzerine itunesdan update yaptım,tabii ki telefonum kitlendi. İOS 4.2.1 ve bb5.15 oldu. Sonrasında amerikadan Iphone alan arkadaşımla baya uğraştık onun sim cardını taktık ve telefonu unlock edelim dedik oldu ama kendi sim kartımı takınca turkcell için "aranııyor" uyarısı verip servisi bulamıyor.. wifi çalışıyor,yani ıphone, ıpod şekline döndü Bi forumda 5.15 bb olan telefonu tekrar unlock ederseniz 6.15 e çıkar ve GPS özelliği kaybolur diyor..Şimdi ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.. yardımcı olursanız çook sevinirim...

Merhaba.iphone 4 kullanicisiyim.5.1.1 kullanıyorum ayarlar kısmında yazilim güncellemesi yazmıyor.yardimci olabilirmisiniz.

eylem83

Üye
araştırdım,olmuyormuş..telefonumdaki bootloader 05.09 olduğu için downgrade yapamıyomuşum..Kaldı böyle..

r_kerim

Üye
iphone 3g almayı düşünüyorum.özellikleri flan çok mu eskidi ne dersiniz ? yazılım destek fln nasıl ne durumda.ben telefonu cok kurcalayan birisiyim de fikir bekliyorum teşekkürler

theyunus

Üye
iphone 3g almayı düşünüyorum.özellikleri flan çok mu eskidi ne dersiniz ? yazılım destek fln nasıl ne durumda.ben telefonu cok kurcalayan birisiyim de fikir bekliyorum teşekkürler

Hemen al İphone ayricaliktir
Bende 4s var video ve hız konusunda 4s
Ama 3GS de hic fena deyildi
Onuda kullandım
Aynı surum ikisinde yükleniyor
Güncellemeler uygulamalar falan hepsi ayni sayılır

merhabalar
sizce iphone na jb yapmalımıyım
ben iphone na jb yaparsam sonra begenmezsem tekrardan orjinal versiyonuna dönebilirmiyim

jailbreak yapınca eski uygulamalar kalcakmı app storeden yine bişe indirebilcekmiyiz yani degişen bişe olcakmı

theyunus

Üye
jailbreak yapınca eski uygulamalar kalcakmı app storeden yine bişe indirebilcekmiyiz yani degişen bişe olcakmı

Hayır
Aynen eskiden ne yapıyorsan aynısını ve daha fazlasını yapabileceksin
Hic bir kısıtlama yok
Özgürlük var

Tepkiler: bozkurtnevzat

atary

Üye
beyler iphone4 var şuan elimde bir kaç gündür kullanıyorum 2 hafta daha kullanıcam androidciyim ben task killer tarzı birşey var mı sarj inanılmaz cabuk bitiyor sarjıda geçtim inanılmaz ısınıyor

ben bu konularda yeniyimde jailbreakde untethered ile tethered arasındaki fark nedir

theyunus arkadaşımın bana vermiş oldugu bilgiler sayesinde dün itibari ile jailbreak yapmış
bulunuyorum ama bir tek sorunum kaldı indirmiş olduğum oyunu iphone nasıl atıcam
Sitede yazılanları denedim ama download diye bir klasör bulamadım ben olusturdum attım içine installousta gözükmedi.
Şuan mecburen telefondan indirmek zorundayım yavaş yavaş.

srcndrml

Üye
Arkadasşalr yardımcı olacak kimse yokmu???

theyunus

Üye

Kardesim 25pp yi indirsene
İnstallous saçmaladi
Artık daha iyisi var
Onda cok sorun oluyor
En iyisi 25pp
Araştır hem hızlı hemde torrent uygulamalari gibi kaldığı yerden yüklemeye devam ediyor
Telefondan indirip otomatik yüklüyor
Türkceye çevirecek yamalarda mevcut