aaahmetaaahmet
Üye
arkadaşlar ben internetten iphone oyunları indiriyorum itunes atıyorum itunes'dan iphonuma atarken hep error veriyor çözümünü bilen varmı acaba
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar ben internetten iphone oyunları indiriyorum itunes atıyorum itunes'dan iphonuma atarken hep error veriyor çözümünü bilen varmı acaba
iphone 3g almayı düşünüyorum.özellikleri flan çok mu eskidi ne dersiniz ? yazılım destek fln nasıl ne durumda.ben telefonu cok kurcalayan birisiyim defikir bekliyorum teşekkürler
merhabalar
sizce iphone na jb yapmalımıyım
ben iphone na jb yaparsam sonra begenmezsem tekrardan orjinal versiyonuna dönebilirmiyim
jailbreak yapınca eski uygulamalar kalcakmı app storeden yine bişe indirebilcekmiyiz yani degişen bişe olcakmı
ben bu konularda yeniyimde jailbreakde untethered ile tethered arasındaki fark nedir
Arkadasşalr yardımcı olacak kimse yokmu???Merhaba arkadaşlar, Iphone 3Gs'mde bir kaç gün öncesine kadar youtubedan video izleyebiliyordum ama artık videolara tıkladığımda "erişme izniniz yok" dio neden acaba? DNS ayarlarınıdeğiştirdim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim
theyunus arkadaşımın bana vermiş oldugu bilgiler sayesinde dün itibari ile jailbreak yapmış
bulunuyorum ama bir tek sorunum kaldı indirmiş olduğum oyunu iphone nasıl atıcam
Sitede yazılanları denedim ama download diye bir klasör bulamadım ben olusturdum attım içine installousta gözükmedi.
Şuan mecburen telefondan indirmek zorundayım yavaş yavaş.
Arkadasşalr yardımcı olacak kimse yokmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?