iPhone Hafıza Yükseltme Nasıl Yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone Hafıza Yükseltme Nasıl Yapılır?
Akıllı telefon üreticileri arasında en popüler firmalardan bir tanesi olan Apple piyasaya sunduğu cihazlarda hafıza kartı desteğine yer vermediği için birçok kez kullanıcılar tarafından ciddi eleştiriler almış olsa da bu kararlılığına yıllardır devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen eski iPhone modelleri sahip oldukları 16 GB dahili depolama alanı sebebiyle birçok kullanıcının canını sıkıyordu. Hafıza kartı takamayan kullanıcılar zaman geçtikçe cihazlarında fotoğraf ve video depolama konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyordu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu konuda yapılabilecek pek fazla şey yok. En azından cihazınızda kullanmadığınız oyun ve uygulamaları silebilirsiniz. Yada cihazınızda yer alan dosyaların yedeğini aldıktan sonra cihazı bir kere temiz bir şekilde sıfırlayabilir ve ardından dosyalarınızı tekrar atarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Aşağıdaki anlatacağımız ilginç yöntem sayesinde iPhone hafıza yükseltme yapabilir ve azda olsa kendinize boş alan açabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle anlatacağımız bu yöntem sebebiyle sizden herhangi bir ücret kesilmesi durumunda maxicep.com olarak sorumlu değiliz. İşlemlere başlamadan önce cihazınızın boş hafızasını ayarlar menüsünden görerek not alabilirsiniz. Daha sonrasında iTunes Store üzerinden boyutu yüksek olan bir film seçin. Yani cihazınızda mesela 4 GB boş hafıza varsa siz 5-6 GB civarında boyuta sahip bir film seçin ve bu filmi kiralama seçeneğine basın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Cihazda yeterli depolama alanı olmadığı için film kiralanmayacaktır. Ardından tekrar cihazınızın boş hafızasını kontrol edin ve hafızanın az da olsa ( 100-200 MB ) arttığını göreceksiniz. Bu şekilde birkaç defa aynı işlemi tekrar ederek iPhone hafıza yükseltme yapabilirsiniz. Burada asıl önemli olan nokta seçtiğiniz filmin boyutunun cihazınızda ki boş hafıza boyutundan fazla olması gerekiyor. Aksi halde film kiralama işlemi başlayabilir ve iTunes Store sizden ücret kesebilir.
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular



Üst Alt