İphone guncellestirme/ ACİL YARDİM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XTwilight

XTwilight

Üye
    Konu Sahibi
İphone guncellestirme/ ACİL YARDİM
Arkadaslar basım büyük bir belada, nasıl böyle birsey yaptım hala anlamış değilim . İphonedan müzik silmek için iphone üsn bağlayıp itunesi actım itunes acilica ekrana ufak bir ekran açıldı.Guncellestirme falan yazıyordu bende programın sandim yes yapıp bı kaç kere tamamladım daha sonra kkutucuk dolmaya başladı backing up falan yazıyordu en az 1 saat bekledim be telefona birsyler yüklenmeye başladı ve telefon kapanıp açıldı telefona giriş yaptığımda telefonun değiştiğini gördüm sanki eskiler gitmiş yenilenmiş resimleri vs ama en büyük sorun KİRDİRMiS OLDuGuM SİM LoCk ESKi HALiNE DONmUS SERViS YOk DİYoR ŞİMDİ Ne yApacagim ESKi Haline Nasıl dondurecegim , işlemi geri alma şansım yok mü bilen biri birseyler yazsın lutfenn.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
büyük ihtimal 4.0.2 yi yükledin.eğer shsh kaydın varsa telefonun neyse ona uygun 4.0.1 i indir pc de shift tuşuna basılı tutarak itunesde restoreye bas küçük bir pencere açılır ordan 4.0.1 i gösterip restore yap.sen yapamazsan daha önceki yaptırdığın yere yptır.

XTwilight

XTwilight

Üye
    Konu Sahibi
Servis yok dıyor servıs olmadıgı ıcın ituneste sım card cıkıyor bu yuzden restorede ıslem yapamıyorum ne yapabılırım sımdı ? 4.0.1 dedigin hangısı ısım olarak jailbreak mı ? ıphone ? unlock mu ?

not: simcard cıkardım suan gozukuyor . direk restore yaptım yapmaz olaydım bu sefer daha kotu oldu suan ekranda itunes ve usb kablosu cıkıyor ne yapıcaz

--------------- Ekleme ---------------

Kardes msnyı verebılır mısın

XTwilight

XTwilight

Üye
    Konu Sahibi
hocam bı cevap lutfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
elinde telefonla gelen simkart var mı? yani yabancı simkart.

XTwilight

XTwilight

Üye
    Konu Sahibi
hayır yok neden ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
universal simkart olmadan menüye girmen zor.sen en iyisi bir telefoncuda yaptır.

XTwilight

XTwilight

Üye
    Konu Sahibi
telefoncu bana yenı surumun cıkmasını bekleyeceksın dedı yenı surum cıkmadan hıcbırsey yapamıyoruz dıyor , yani bekleyecem oyle mı peki universal sım kart olsa hemen olur muydu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sürüm düşürmen gerekiyor onun için iphone un birlikte alındığı orjinal simkart herekiyor.

XTwilight

XTwilight

Üye
    Konu Sahibi
sımdı bekleyecez oyle mı telefoncu arkadasın dedıgı gıbı surumun cıkmasını ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sürüm düşürmeyi denemedin mi?

XTwilight

XTwilight

Üye
    Konu Sahibi
birşeyler yapmaya calısmıstım itunesten hata verıyordu , sızın dedıgınız nasıl

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hata veriyorsa yapacak birşey yok shsh kaydın yoksa bu bölümde bir arkadaş shsh olmdan sürüm nasıl düşürülür konu açmış oraya bak.

XTwilight

XTwilight

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak sızın dedıgın olay nasıl gerceklesıyor , bı anlatırmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt