franzliszt
Üye
gülme komşuna gelir başına diyorum ozaman sana al buda 5.1.1 in untetheredi
şu anda ios 5.1'e untethered jb yapabiliyor musun? hayır. o halde jailbreak her daim yapılabilen bir şey değil.
- - - Eklendi - - -
ayrıca jb olmadan hala şarkı ve başka dosyalar gönderilebildiğini iddia edenlere gülüyorum gerçekten.
şu anda ios 5.1'e untethered jb yapabiliyor musun? hayır. o halde jailbreak her daim yapılabilen bir şey değil.
- - - Eklendi - - -
ayrıca jb olmadan hala şarkı ve başka dosyalar gönderilebildiğini iddia edenlere gülüyorum gerçekten.
Dalga gecmeyin arkadaslar olabilir boyle seyler. İphone jailbreak olmadan adam akilli dosya gonderemiyor, uye de iphoneun dosya gonderememesinden yakinmis. sadece fotograf video gondererek bu isler olmuyor. Gonderiliyor diyenlere selamlar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
sonuçta gönderiyormu arkadaş artık haticeleri anlatmayın bana , neticelerden bahsedin .
ya kardesim ben bu jailbreakin tam olarak ne oldugunu bilmiyorum da muzik falan gondeilmiyorsa bluetooth ne ise yariyor. onu anlayamadim. aciklarsan sevinirim.her halde bluetoothlu kulaklik falan icindir.
daha 5 gün mü olmuş çıkalı aylardır bekledik çıkana kadar bir yerlerimiz çatladı.
- - - Eklendi - - -
oyun oynamak resim ve video paylaşmak için kullanılabiliyor. bunun dışındakiler jailbreaksiz mümkün değil.
ama bir uğraşarak göndermek var bir de hali hazırda göndermek var hakan abi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
sonuçta gönderiyormu arkadaş artık haticeleri anlatmayın bana , neticelerden bahsedin .
- - - Eklendi - - -
gel sende tartış kardeşim eksik kalmaAllah'ım ya ne adamlarsınız!Kaç sayfadır tartışdığınız şeye bak arkadaş!
cihaz kısıtlı olabilir bu olayı sen çözüyorsun şuan programsal anlamda iphonedan üstün cihaz yok muhtemel iphone5 gelincede yine olmamaya devam edecek.iphoneye bır turlu ısınamıyorum bende eskıden 5800 lar nasılsa oda suan aynı konumda herkesın elınde telefonun bı havası kalmadı sadece telefonda tip var reklam var bana gore okadar paraya daha cok ozellıklı hemde kısıtlanmamıs ozellıklı cıhazlar alına bılır sahsen sony yada samsung gıbı
ya bana bakmayın siz ben tartışıyorum kimseyi kırmak için değil maksat 3,5 laflayalım birşeyler öğrenelim apple olur başka marka olur ama yanlış bilenler yada kullanmdan yorum yapanlar olunca ben devreye giriyorum , o cihazı illa alsınlar diye değil doğruyu bilsinler yoksa samsung galaxys serisi alırsın htc alırsın sony alırsın hepsi çok kaliteli nokialar da . ama iyi tanımak lazım cihazlarıHakan abi tartışmaları sever Hünkarım
he ya o zil sesi cok gıcık insanlar neyin seviyor o zilsesinin
[ENGİN];4778031' Alıntı:
ayfon zil sesi olsun da gıcık olsun hesabı
arkadaşımda iphone 4s var dedim niye zil sesini değiştirmiyorsun iphone zil sesi bu dedi değişmez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?