iphone bilgisayara bağlanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bedirs

Üye
    Konu Sahibi
iphone bilgisayara bağlanma sorunu
iphonem bilgisayara bağlanmıyor assagıdaki resimdeki hatayı veriyor ancak takılınca şarz oluyor ancak ne foto ne video
bişi atamıyorum

iphone 3 gs 16 gb
firmware 3.1.3

ozellıkle yukarıdaki hatayı aldıktan sonra tekrar kurdum i tunesi gene aynı hata sonra bütün apple software update fln hepsini sildim tekrar kurdum gene kar etmedi ne yapcam simdi ben daha alalı 2 ay olmadı

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
cihazın yurt dışımı itunesi guncelle istersen bide öyle dene

bedirs

Üye
    Konu Sahibi
yok yurt dışı değil ve i tunesi ztn kaç kere yukledim dedim orada derken sitesinden indirip kurdum anlamında

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
klasik itunes mağduru daha.yapacağın tek şey var böyle bir durumda bilgisayara format at eger illa vista diye bir tercihin yoksa xp yükle muhtemelen virüs girmiştir.iphonenun bilgisayarda itunes yada jb yaparken görünmemesinin tek sebebi virüstür bilginiz olsun.

bedirs

Üye
    Konu Sahibi
hmm olabilir o zmn ben bi bilge iyi bi bakım cekeyim ancak virus olcağını sanmıyorum cunku 1 gun once sorun yokken bi gün sonra basladı ve o aralıkta ne flash taktım ne cd nede internetten bir dosya indirdim

beko24

Üye
slmlar ya benmde aynı sorunum var windows7 kullanıorum yurt dısındayım ve aynı sorunu yasıorum itunes ındırdım fakat aynen bendede öele gösteriyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevınırım

--------------- Ekleme ---------------

birde ilk telı arkadasımın pc nınde actık ondan bazı applıcatıonlar yukledık bndan dolayıda olablr mı napmam grekıyor?

hayvan

hayvan

Üye
varsayılan programlara girip itunes neleri çalıştırıyor kontrol ettin mi

bedirs

Üye
    Konu Sahibi
klasik itunes mağduru daha.yapacağın tek şey var böyle bir durumda bilgisayara format at eger illa vista diye bir tercihin yoksa xp yükle muhtemelen virüs girmiştir.iphonenun bilgisayarda itunes yada jb yaparken görünmemesinin tek sebebi virüstür bilginiz olsun.
bilgisayarımı lisanslı kaspersky ile tarattım virus yok ztn demistimde onceki cevabımda olamaz virus die ama genede cok saol hiç yoktaniyidir bi virus taraması yapmıs oldum
varsayılan programlara girip itunes neleri çalıştırıyor kontrol ettin mi
evet baktım bir sorun yok hepsi işaretli ama sorun soz hız dvm

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
iyi o zmn git başka bir pc ye itunes kur orda dene.o zaman ne sonuç verecek.

hayvan

hayvan

Üye
son olarak bilgisayarın itunes in çalışmasını engelliyor da olabilir.
hem virüs programından hemde bilgisayarın kendi yazılımından da kontrol et

Üst Alt