iphone baseband 05.11.07 3.1 /3.1.2 unlock yolda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koyluoglu

Üye
    Konu Sahibi
iphone baseband 05.11.07 3.1 /3.1.2 unlock yolda
iphone baseband 05.11.07 3.1 /3.1.2 unlock yolda


GeoHot edenler yazılım satmak karşı bir kampanya başlattı Apple'ın cihaz kilidini
1 Kasım 2009 12:03 27 Yorumlar ↓ Blackra1n, GeoHot, Jailbreak, blacksn0w olarak kilidini
Kendi blogunda ilginç bir yazı ile, GeoHot yeni bir kampanya bozmaya yönelik başlattı ve size izin kilidini tüm bu insanlar çeşitli yazılım satmak isteyen durdurmak ve evde elma tüm aygıtları Jailbreakkare.
Makale Jody Sanders, kim baseband firmware 3.1, 05.11.07 bir sürümü için bir kaç hafta önce de 10.000 $ teklif bir adam ile başlar. Çocuk ve açıkça reddeden tüm bu insanlar üssünde programları satarak para kazanmak için çalışırken yardımcı olmak için tasarlanmış değil tamamen ücretsizdir. GeoHot, aslında, çok ilginç bir örnek yapar: Burada, temelde kaybetmek insanlar, o kim satmaya çalışabilir, bu durumda, blacksn0w içinde. Özel oluşturulan siteler ve sayesinde daha az bilgili çekmek ve onlara yakın, başarısız sürüm bir söz Ancak, çok özel bir tarih.
Bütün bunlar, GeoHot tekrarlar ücretsiz, ancak herkesin yardım bütün o insanlar ve ve insanlar aldatmak ve para kazanmak kullanılacak tüm yöntemler mücadele için hizmet vermektedir. Sadece bir Google arama çünkü, maalesef, sonuna kadar şeyler bulmak doğru değil. Özel bir şekilde derlenmiş liste sayesinde, aslında, tüm bu web sayfalarının dikkatine kesinlikle, aslında, kötü sonuçlarından kaçınmak için gitmiyorum gelir.
Yeterli, o zaman, şimdi bile, herkes tek gerçek ve özgür anlatmak için iPhone kilidini ve önümüzdeki Kasım 4 blackra1n ve blacksn0w olan Jailbreak için yazılım ekleneceklerdir üzerinden gelecek iPod Touch.
NB blackra1n bu zaman ve hacktivation içerecektir sağlayacak bu aracı ile cihaz kilidini EDGE iPhone tüm sahipleri.
geohot kendi sitesinde çıkarmış olduğu proğramı kasımın 4 dünde yayınlayacağını fakat nedense aynı tarihte bu unlock proğramlarını satışını yapan sitelere rabet edilmemesi gerektiğini yazmış cıkardığı proğram tamamen ücretsiz olarak dağıtılacaktır
proğramın yayınlanıcağı site : blackra1n
geohot blogspot sitesi :
unlock videosu yayınlanmıştır

Önemli Not: iphone vindows 7 de sorun veriyormuş arkadaşlar usb üzerinden bağlandığında senkronizasyon yapamıyormuş ve bazı hatalar veriyormuş apple firmasından bunun iyleştirilmesi için bekleniliyor yönünde bilgiler var windows 7 kullanıyorsanız bu hususa dikkat edin

Problemi di sincornizzazione tra iPhone e Windows 7 con chipset Intel p55
1 nov, 2009 alle 21:30 58 Commenti ↓ Apple, Chipset, Intel, Problemi, iPhone, itunes, sincornizzazione, windows 7
L’iPhone, uno dei telefoni più popolari del mondo, e Windows 7, il nuovo sistema operativo di Microsoft, non sembrano andare molto d’accordo. Sono infatti stati resi noti diversi problemia di compatibilità che si verificano durante la sincronizzazione.

Sono stati tutti segnalati nei forum di supporto Apple ed in particolare riguarda iTunes che, dopo aver riconosciuto l’iPhone, restituisce un errore “0xE8000065″ durante la sincronizzazione su tutte le macchine con chipset Intel p55.
Al momento l’unica risoluzione temporanea è quella di utilizzare un Hub USB ma aspettiamo i prossimi giorni per capire se Apple risolverà il problema a monte.

--------------- Ekleme ---------------

ayin 4 du yada 5i arkadaslar kesin geliyormus unlock
 


Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgi için sağol
 
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
eewet bende bu konunun yakın takipcisiyim öyle bir soylenti tum sitelerde var ama gerçeklik olasılıgı biraz az tam emin olmadıgım konuyu sitede paylaşmadım 4kasımda cıkacagı söyleniyor eger bir gelişme olursa paylaşalım ama su an için tam kesin bir olay yok söylenti 4 kasımda görecez
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt