Aynen. Hiçbiri Androidde yokken (Çoğu yok) iOS'da var
Neden çünkü ios androidden daha önce çıkmış bir işletim sistemi; marketinde daha fazla uygulama daha fazla oyun olmasıda bu sebeptendir. Para nerede yazılım üretici orada mantığı
Ayrıca çoğu kişi şunu düşünemiyor arkadaşlar örneğin;
Yeni çıkmış bir İphone 4s varsayalım satış fiyatı 2500 tl
Yeni çıkmış bir Samsung S2 varsayalım satış fiyatı 2000 tl
Şimdi bu iki cihaz arasındaki donanımsal özelliklerde kimse bana kalkıpta İphone 4s daha iyidir demesin (diyenler çıkabilir yinede fanboylar ayrıdır)
Neden daha kötü donanıma sahip bir telefona 2500 tl veripte kendimi saf duruma düşüreyimki? Sağlamlık mı etki edio aradaki 500 tl lik farka, yoksa işletim sistemimi 500 tl edio, o da olmadı sadece marka mı 500 tl

İphonu da Samsung uda at düşür yere illaki kırılır çizilir bi tarafı. İos mu android mi dersen yemişim ios un stabilliğini kısıtlı işletim sistemimi olur diyip android derim. Marka konusuna gelince tamam çok tutulan bir marka iyidir güzeldir Apple ama ürettiği cihazların içeriğini neredeyse herkes biliyor artık bilmeyenler araştırsın görsün.
Apple daha çok gösteriş meraklısı, genelde multimedyadan anlamayan yada daha açıkçası telefonu sadece arama mesajlaşma ve interneti için kullanan kısma hitap ederek üretiyor bana kalırsa. İş adamı yada bir patron müdür vs. nerden bilsin jailbreak ı onu bunu adam bu iphone herkeste var bende aliim derdine düşüpte alıyor.Genelden bahsediyorum kimse üstüne alınıpta ben şundan dolayı aldım ben bundan dolayı aldım demesin.
Neden genelde zengin kesimde, bankacıların elinde, lüks restoranlardaki masalarda, 16 yaşında ferrarisi olan gençlerin elinde İphone var sırf marka/moda olduğu için değilmi? hayır diyenler lütfen kendinizi kandırmayın
Bluetooth dan bişi gönderip alamıosun neden nie bu yasak Apple

İtunes siz pc mizden dosya aktaramıyoruz neden ne zararı var Apple

Flash player desteği yok neymiş bataryasına zarar veriyormuş 2500 tl vericem ben o telefona nie ona göre sistem yapmıosun sadece bir iki kod değiştiriceksin ne zorluğu var Apple

Sevdiğim bir müziği zil sesi yapamıcaksam ne anladım hoparlörüne giden paramdan ben doğru değilmi Apple
Herneyse bu böyle uzayıp gider arkadaşlar. Şimdi sırf İphone u kötülemeye yazmışsın bu kadar yazıyı diyen arkadaşlar çıkacaktır, evet kötülüyorum çünkü haklıyım 2500 tl verdiğim bir telefonda bana neden istemediğim sınırları koyarsın arkadaş niye eziyet çektirsin? Hangi akla hizmet(moda/gösteriş mantık dışı geliyor bana) bu telefonu alıp kullanayım ki ben bana sunduğu özgürlüğe, kolaylığa, işlevselliğe bakarım. Bizde bunu istiyoruz zaten ve Android dede bu var. Umarım kimsenin canını sıkmamışımdır yukarıdaki yazdıklarımın hepsi tamamen kendi görüşümdür isteyen istediğini düşünebilir kalın sağlıcakla dostlar