İphone aldım Android'i özlüyorum beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Millet bu konuya sırf iPhone'u kötülemek için yorum atıyor sanırım. Herkesi kastetmiyorum ama bilmeyen kullanmasın ve almasında efendim bu aleti öyle her yiğit kullanamaz ;)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Millet bu konuya sırf iPhone'u kötülemek için yorum atıyor sanırım. Herkesi kastetmiyorum ama bilmeyen kullanmasın ve almasında efendim bu aleti öyle her yiğit kullanamaz ;)

+1 :)

avcitalip

avcitalip

Üye

herkes ihtiyacına göre telefon alsın kamera için 808 alsın oyun-uygulama için iphone alsın oyun-internet-uygulama için android alsın

iphone u internet için önermem çünkü firefox haricinde flash playeri yok nedeni ise yok bataryaya zarar veriyormuş gibi saçma sapan savunma mesajları gerçi artık android de de olmayacak diyorlar ama yinede android daha iyidir neden mi ?

android tamam kod kirliliği olabilir ama adamlar ona göre işlemci gpu falan takıyorlar
ios stabil olabilir ama onada ona göre parça takıyorlar neticede 2 side aynı yola çıkıyor bence... tartışma çıkartmak istemiyorum ios bencede daha iyidir donanımı yormaz ama flash player bence büyük eksiklik telefona 2.700 küsür TL para vericem flash player i olmayacak beni kısıtlayacak v.s v.s ne anladım ben o işten... göster ama elletme misali:naughty:

Türe

Türe

Üye
herkes ihtiyacına göre telefon alsın kamera için 808 alsın oyun-uygulama için iphone alsın oyun-internet-uygulama için android alsın

iphone u internet için önermem çünkü firefox haricinde flash playeri yok nedeni ise yok bataryaya zarar veriyormuş gibi saçma sapan savunma mesajları gerçi artık android de de olmayacak diyorlar ama yinede android daha iyidir neden mi ?

android tamam kod kirliliği olabilir ama adamlar ona göre işlemci gpu falan takıyorlar
ios stabil olabilir ama onada ona göre parça takıyorlar neticede 2 side aynı yola çıkıyor bence... tartışma çıkartmak istemiyorum ios bencede daha iyidir donanımı yormaz ama flash player bence büyük eksiklik telefona 2.700 küsür TL para vericem flash player i olmayacak beni kısıtlayacak v.s v.s ne anladım ben o işten... göster ama elletme misali:naughty:

puffin var aga :) aç dibine vur flaşın :) ben babamın iphonedan akıllı tv den video izledim pffin ile ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

puffin var aga :) aç dibine vur flaşın :) ben babamın iphonedan akıllı tv den video izledim pffin ile ;)

ayrıca çoğu televizyonun iPhone uygulaması var, aç istediğin zaman izle.

abandonware

abandonware

Üye
al kardeşim : sony xperia s + evo 3d + samsung galaxy s advance

serif55

serif55

Üye

Aynen. Hiçbiri Androidde yokken (Çoğu yok) iOS'da var

Neden çünkü ios androidden daha önce çıkmış bir işletim sistemi; marketinde daha fazla uygulama daha fazla oyun olmasıda bu sebeptendir. Para nerede yazılım üretici orada mantığı ;)

Ayrıca çoğu kişi şunu düşünemiyor arkadaşlar örneğin;

Yeni çıkmış bir İphone 4s varsayalım satış fiyatı 2500 tl
Yeni çıkmış bir Samsung S2 varsayalım satış fiyatı 2000 tl

Şimdi bu iki cihaz arasındaki donanımsal özelliklerde kimse bana kalkıpta İphone 4s daha iyidir demesin (diyenler çıkabilir yinede fanboylar ayrıdır)

Neden daha kötü donanıma sahip bir telefona 2500 tl veripte kendimi saf duruma düşüreyimki? Sağlamlık mı etki edio aradaki 500 tl lik farka, yoksa işletim sistemimi 500 tl edio, o da olmadı sadece marka mı 500 tl :) İphonu da Samsung uda at düşür yere illaki kırılır çizilir bi tarafı. İos mu android mi dersen yemişim ios un stabilliğini kısıtlı işletim sistemimi olur diyip android derim. Marka konusuna gelince tamam çok tutulan bir marka iyidir güzeldir Apple ama ürettiği cihazların içeriğini neredeyse herkes biliyor artık bilmeyenler araştırsın görsün.

Apple daha çok gösteriş meraklısı, genelde multimedyadan anlamayan yada daha açıkçası telefonu sadece arama mesajlaşma ve interneti için kullanan kısma hitap ederek üretiyor bana kalırsa. İş adamı yada bir patron müdür vs. nerden bilsin jailbreak ı onu bunu adam bu iphone herkeste var bende aliim derdine düşüpte alıyor.Genelden bahsediyorum kimse üstüne alınıpta ben şundan dolayı aldım ben bundan dolayı aldım demesin.

Neden genelde zengin kesimde, bankacıların elinde, lüks restoranlardaki masalarda, 16 yaşında ferrarisi olan gençlerin elinde İphone var sırf marka/moda olduğu için değilmi? hayır diyenler lütfen kendinizi kandırmayın :)

Bluetooth dan bişi gönderip alamıosun neden nie bu yasak Apple :)
İtunes siz pc mizden dosya aktaramıyoruz neden ne zararı var Apple :)
Flash player desteği yok neymiş bataryasına zarar veriyormuş 2500 tl vericem ben o telefona nie ona göre sistem yapmıosun sadece bir iki kod değiştiriceksin ne zorluğu var Apple :)
Sevdiğim bir müziği zil sesi yapamıcaksam ne anladım hoparlörüne giden paramdan ben doğru değilmi Apple :)

Herneyse bu böyle uzayıp gider arkadaşlar. Şimdi sırf İphone u kötülemeye yazmışsın bu kadar yazıyı diyen arkadaşlar çıkacaktır, evet kötülüyorum çünkü haklıyım 2500 tl verdiğim bir telefonda bana neden istemediğim sınırları koyarsın arkadaş niye eziyet çektirsin? Hangi akla hizmet(moda/gösteriş mantık dışı geliyor bana) bu telefonu alıp kullanayım ki ben bana sunduğu özgürlüğe, kolaylığa, işlevselliğe bakarım. Bizde bunu istiyoruz zaten ve Android dede bu var. Umarım kimsenin canını sıkmamışımdır yukarıdaki yazdıklarımın hepsi tamamen kendi görüşümdür isteyen istediğini düşünebilir kalın sağlıcakla dostlar :)

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
SilentOne

SilentOne

Üye
katılıyorum bole kısıtlı sistem sadece hava atmak için sadece 1 hafta 3gs kullandım telefon çıkalı olmuş 4 yıl ama iphone diye arkadaş sırf bir hafta sen zenginsin adamın iphone var diye muhabbet geçti al eline s3 kimse bişi demez ama s3 ü bilen kişi der o ayrı :D

Türe

Türe

Üye
Vlla çok uzun yazmışsın okuyamayacağım gece gece :zzz: Ama başta yazdığına cevap yazayım ;)

Android'in kuruluşu : 5 Kasım 2007

iOS'un kuruluşu :
9 Ocak 2007

10 aylık fark ile Marketler arasında bu kadar uçurum olmaz efendim ;)

Ayrıca iPhone'da kullanılan donanıma bakarak sen iPhone'u alıyorsan -ki öyle diyorsun- bırak alma kalsın da zaten. ;) Bırak iPhone'u kullanmasını bilenler alsın ;) Sonra vay efendim kapalı , vay efendim donanımı düşük diye sızlanmayın ;)

- - - Eklendi - - -

katılıyorum bole kısıtlı sistem sadece hava atmak için sadece 1 hafta 3gs kullandım telefon çıkalı olmuş 4 yıl ama iphone diye arkadaş sırf bir hafta sen zenginsin adamın iphone var diye muhabbet geçti al eline s3 kimse bişi demez ama s3 ü bilen kişi der o ayrı :D

Siz hava atmak için kullanın ;) Kullanmasını bilenlerin videoları ile dolu Youtube. Araştırma bilseniz araştırırdınız ;)

serif55

serif55

Üye
Vlla çok uzun yazmışsın okuyamayacağım gece gece :zzz: Ama başta yazdığına cevap yazayım ;)

iOS'un kuruluşu :
9 Ocak 2007

Ayrıca iPhone'da kullanılan donanıma bakarak sen iPhone'u alıyorsan -ki öyle diyorsun- bırak alma kalsın da zaten. ;) Bırak iPhone'u kullanmasını bilenler alsın ;) Sonra vay efendim kapalı , vay efendim donanımı düşük diye sızlanmayın ;)

- - - Eklendi - - -

Siz hava atmak için kullanın ;) Kullanmasını bilenlerin videoları ile dolu Youtube. Araştırma bilseniz araştırırdınız ;)

Bizimde forumdaki yardımlaşmadaki amacımız bu zaten dostum :) kullanmasını bilen alsın dediğin gibi ama ilk defa alacak olan arkadaşlara bilgi amacıyla birşeyler yazdım kimseye kötü niyetli birşey söylemem yanlış anlaşılmasın ;)

Türe

Türe

Üye
Bizimde forumdaki yardımlaşmadaki amacımız bu zaten dostum :) kullanmasını bilen alsın dediğin gibi ama ilk defa alacak olan arkadaşlara bilgi amacıyla birşeyler yazdım kimseye kötü niyetli birşey söylemem yanlış anlaşılmasın ;)

:oke: Herkes ihtiyacına göre alırsa sorun kalmaz :tebessüm: Yanlış tercihin sonu kötüleme - çamur atma olmamalı :good:

serif55

serif55

Üye

:oke: Herkes ihtiyacına göre alırsa sorun kalmaz :tebessüm: Yanlış tercihin sonu kötüleme - çamur atma olmamalı :good:

Yazımı okumadığını söylemişsin zaten en altına sadece kendi düşüncelerimdir die not yazdım ;) Herkes zevkine göre haklısın tabiki :)

PriZm

PriZm

Üye
arkadasın yazdığının tamamını okuyamadım kusura bakmayın.ancak sunu diyorum jb yapılmayacaksa Iphone kesinlikle alınmaya değmez.ha jailbreak yaptığın zaman zaten appstore kilidi ile beraber çoğu kısıtlamalarda kalkıyor.(bluetooth, zil sesi mp3 vs)

SilentOne

SilentOne

Üye

iOS'un kuruluşu :
9 Ocak 2007

Ayrıca iPhone'da kullanılan donanıma bakarak sen iPhone'u alıyorsan -ki öyle diyorsun- bırak alma kalsın da zaten.
;) Bırak iPhone'u kullanmasını bilenler alsın ;) Sonra vay efendim kapalı , vay efendim donanımı düşük diye sızlanmayın ;)

- - - Eklendi - - -

yok zaten kullanmasını biliyoz aga ama işte millet ole algıladıqı için anneme verdim yoksa herşey yüklüydü ve tüm ayarlarıda halletim ama jbsiz hiç bizm gibi kullamasını bilmeyenler okadr para veriyor ya içim yanıyor

Türe

Türe

Üye
O zaman ihtiyaciniza gore alacaksiniz sikayet etmeyeceksiniz sekerim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

arkadasın yazdığının tamamını okuyamadım kusura bakmayın.ancak sunu diyorum jb yapılmayacaksa Iphone kesinlikle alınmaya değmez.ha jailbreak yaptığın zaman zaten appstore kilidi ile beraber çoğu kısıtlamalarda kalkıyor.(bluetooth, zil sesi mp3 vs)
İhtiyaclarin degisecegini goz onune alirsak bu hem dogru hem yanlis :tebessüm:

PriZm

PriZm

Üye
O zaman ihtiyaciniza gore alacaksiniz sikayet etmeyeceksiniz sekerim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

İhtiyaclarin degisecegini goz onune alirsak bu hem dogru hem yanlis :tebessüm:

hava atmayı ihtiyaç sayıyorsak o zaman bir sorun yok :D

dadaraz

dadaraz

Üye
Hani iphone kusursuzdu ömrümü yedi benim yav.O olmaz bu şu olmaz yok store id al yok itunnes yüklü değilse bilgisayarından dosya gömeremezsin yeter yav.Bana sony marka bir androidli cihaz önerir misiniz:)

Sony Xperia S...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt