iphone alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

dmatias

Üye
    Konu Sahibi
iphone alacağım
arkadaşlar 2 ay sonra iphone 5 almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir siyah olanlar soyuluyo diyolar bide şuan iphone 5 in işletim sistemi nedir ve ios 7 gelse stabil çalışır mı iphone 5s eylül gibi çıkcak sanırım ama 3000 bin tl den aşağı olmaz

Akıncı

Akıncı

Üye
iphone 5s 3000 kaar olmaz (avrupadan getirenlerler o kadar a satar)şu an ios 6 var ama ios7 de hatalar var güncellemelerle düzelir büyük ihtimalle 5s çıkması ile fiyatlar düşer.

dmatias

Üye
    Konu Sahibi
zaten eylüle kadar bekliycem her türlü ben arazide çalşıyorum ve 2 ay sonra evime izne gelcem o yüzden ufak yerlerden almak istemiyorum

Akıncı

Akıncı

Üye
zaten eylüle kadar bekliycem her türlü ben arazide çalşıyorum ve 2 ay sonra evime izne gelcem o yüzden ufak yerlerden almak istemiyorum
ufak yerler pahalı ve sahte olma ihimali oluyor :)

dmatias

Üye
    Konu Sahibi

ufak yerler pahalı ve sahte olma ihimali oluyor :)
sonuçta milyarlar veriyoruz telefona riske atmamak lazım eylülde umarım fiyatlar düşer ben ilkkez nokia dşında bi tel kullanacağım appstore hep paralı diyolar bu konuda biraz bilgi verir misiniz

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Kardeşim git htc one ve ya samsung galaxy s4 ya da sony xperia z al iphonedan daha iyidir ;)

dmatias

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim git htc one ve ya samsung galaxy s4 ya da sony xperia z al iphonedan daha iyidir ;)

kardeşim babam da galaxy s4 var telefon süreklü donuyor ve 4 kere servise girmesini bekliyor değişim için ayrıca s3 den tecrbe ettiğim ve gözlemlediğim kadarıyla samsungun ilk baştaki dokunmatığinden eser kalmıyo telefonda htc ve sonyi bilemiyorum olablir araştırmam lazım ama ister özentilik diyin ister başka bişey iphone çok hoşuma gidiyor

Samet.25

nokiadan sonra android kafani karistirir senin icin en iyi i5 bencede guzel tercih yapmissin nacizane tavsiyem i5 paranin ustune az daha koy 5s al 4 5 sene kullan bide iphonelarda s serileri daha kaliteli oluyo diyolar

Akıncı

Akıncı

Üye
sonuçta milyarlar veriyoruz telefona riske atmamak lazım eylülde umarım fiyatlar düşer ben ilkkez nokia dşında bi tel kullanacağım appstore hep paralı diyolar bu konuda biraz bilgi verir misiniz
paralı ve parasız olur her store de cr@cklenmiş şekilde paylaşılıyor zaten forumda (benim ve arkadaşlarımın paylaştığı bir çok uygulama ve oyun var )

dmatias

Üye
    Konu Sahibi

paralı ve parasız olur her store de cr@cklenmiş şekilde paylaşılıyor zaten forumda (benim ve arkadaşlarımın paylaştığı bir çok uygulama ve oyun var )
anladım zaten oyun oynamam ben fazla sadece uygulamalar vs çalışsın yeterli benim için
nokiadan sonra android kafani karistirir senin icin en iyi i5 bencede guzel tercih yapmissin nacizane tavsiyem i5 paranin ustune az daha koy 5s al 4 5 sene kullan bide iphonelarda s serileri daha kaliteli oluyo diyolar
evet illa ki s serisi yeni oldğu daha güzel olacaktır ama ben en az arada 600 700 tl fark olur diye düşünüyorum bide yeni çıkan bi telefonun ilk serilerini almak biraz riskli geliyo bana

Akıncı

Akıncı

Üye
anladım zaten oyun oynamam ben fazla sadece uygulamalar vs çalışsın yeterli benim için

evet illa ki s serisi yeni oldğu daha güzel olacaktır ama ben en az arada 600 700 tl fark olur diye düşünüyorum bide yeni çıkan bi telefonun ilk serilerini almak biraz riskli geliyo bana

uygulamalar 5 ile optimize şekilde gelir

dmatias

Üye
    Konu Sahibi
soracağım şeylerden biride şu boya soyulma olayı ve şarj olayı onun hakkında bi bilginiz var mı

Akıncı

Akıncı

Üye
ben kullanmıyorum bildiklerim bu. Kullananlar daha yardımcı olur

• Beğen
Tepkiler: dmatias

Samet.25

soracağım şeylerden biride şu boya soyulma olayı ve şarj olayı onun hakkında bi bilginiz var mı

soyulma olayi siyahlarda bariz bi sekilde var yan ve kasasinda beyazlarda fazla yok olsada gorunmuyor sarj cok cabuk bitmiyo ama ios7 bence bayaa sarj yer gibi cunku tema olarak beyaz kullanilmis genellikle ama ios7 ilede sarji daha iyi halede getirmis olabilirler birazda kullanima bagli zaten en uzun sarjli akilli telefon 1 ay filan kullandikdan sonra en baba 1 gun gidiyo

• Beğen
Tepkiler: dmatias

dmatias

Üye
    Konu Sahibi
bende siyah almak istiyorum aslında ama

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 5'in siyahında kasada ufak tefek soyulmalar var diyorlar ama ben bir sorun yaşamadım. iPhone 5 şuan da iOS 6.1.4 kullanıyor. 5S'i bekleyebilirsen 5S al. 5S hertürlü daha güzel.

dmatias

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5'in siyahında kasada ufak tefek soyulmalar var diyorlar ama ben bir sorun yaşamadım. iPhone 5 şuan da iOS 6.1.4 kullanıyor. 5S'i bekleyebilirsen 5S al. 5S hertürlü daha güzel.
öylede şuan 5 2 nin üstünde 5s i düşünemyorum bile yeni her zaman iyidir bunun sonu yok teknolojiye yetişmek zor ama iphone 5 en az 4 sene kullanmak isterim oyun zaten oynamıyorum int ve uygulamalar yeterli olsun sorun yok ama jb yapmadna uygulamalar paralı vs diyolar

fk555897

fk555897

Üye
öylede şuan 5 2 nin üstünde 5s i düşünemyorum bile yeni her zaman iyidir bunun sonu yok teknolojiye yetişmek zor ama iphone 5 en az 4 sene kullanmak isterim oyun zaten oynamıyorum int ve uygulamalar yeterli olsun sorun yok ama jb yapmadna uygulamalar paralı vs diyolar

25pp adlı program sayesinde bilgisayar üzerinden yükleyebiliyorsun. Forumda anlatımı olacaktı.

umutbabaaa

Üye
İphone 5 İOS 6 ile gelir.
Beta sürümü mevcut İOS7 ' nin
İphone 5S 3000 olmaz.İphone 5'de 3500'den piyasa'ya
girdi.Şuan 1899-2000TL

dmatias

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5s 3000 den fazla olur diyosunuz yani

Takipçi Satın Al

Üst Alt