ufak yerler pahalı ve sahte olma ihimali oluyorzaten eylüle kadar bekliycem her türlü ben arazide çalşıyorum ve 2 ay sonra evime izne gelcem o yüzden ufak yerlerden almak istemiyorum

sonuçta milyarlar veriyoruz telefona riske atmamak lazım eylülde umarım fiyatlar düşer ben ilkkez nokia dşında bi tel kullanacağım appstore hep paralı diyolar bu konuda biraz bilgi verir misiniz
ufak yerler pahalı ve sahte olma ihimali oluyor![]()
Kardeşim git htc one ve ya samsung galaxy s4 ya da sony xperia z al iphonedan daha iyidir![]()
paralı ve parasız olur her store de cr@cklenmiş şekilde paylaşılıyor zaten forumda (benim ve arkadaşlarımın paylaştığı bir çok uygulama ve oyun var )sonuçta milyarlar veriyoruz telefona riske atmamak lazım eylülde umarım fiyatlar düşer ben ilkkez nokia dşında bi tel kullanacağım appstore hep paralı diyolar bu konuda biraz bilgi verir misiniz
anladım zaten oyun oynamam ben fazla sadece uygulamalar vs çalışsın yeterli benim için
paralı ve parasız olur her store de cr@cklenmiş şekilde paylaşılıyor zaten forumda (benim ve arkadaşlarımın paylaştığı bir çok uygulama ve oyun var )
evet illa ki s serisi yeni oldğu daha güzel olacaktır ama ben en az arada 600 700 tl fark olur diye düşünüyorum bide yeni çıkan bi telefonun ilk serilerini almak biraz riskli geliyo bananokiadan sonra android kafani karistirir senin icin en iyi i5 bencede guzel tercih yapmissin nacizane tavsiyem i5 paranin ustune az daha koy 5s al 4 5 sene kullan bide iphonelarda s serileri daha kaliteli oluyo diyolar
anladım zaten oyun oynamam ben fazla sadece uygulamalar vs çalışsın yeterli benim için
evet illa ki s serisi yeni oldğu daha güzel olacaktır ama ben en az arada 600 700 tl fark olur diye düşünüyorum bide yeni çıkan bi telefonun ilk serilerini almak biraz riskli geliyo bana
soracağım şeylerden biride şu boya soyulma olayı ve şarj olayı onun hakkında bi bilginiz var mı
öylede şuan 5 2 nin üstünde 5s i düşünemyorum bile yeni her zaman iyidir bunun sonu yok teknolojiye yetişmek zor ama iphone 5 en az 4 sene kullanmak isterim oyun zaten oynamıyorum int ve uygulamalar yeterli olsun sorun yok ama jb yapmadna uygulamalar paralı vs diyolariPhone 5'in siyahında kasada ufak tefek soyulmalar var diyorlar ama ben bir sorun yaşamadım. iPhone 5 şuan da iOS 6.1.4 kullanıyor. 5S'i bekleyebilirsen 5S al. 5S hertürlü daha güzel.
öylede şuan 5 2 nin üstünde 5s i düşünemyorum bile yeni her zaman iyidir bunun sonu yok teknolojiye yetişmek zor ama iphone 5 en az 4 sene kullanmak isterim oyun zaten oynamıyorum int ve uygulamalar yeterli olsun sorun yok ama jb yapmadna uygulamalar paralı vs diyolar