Tavsiye İphone alacağım ama kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

eren yasin

Üye
    Konu Sahibi
İphone alacağım ama kararsızım
Arkadaşlar iphone almaya karar verdim bikaç sorum olucak sizlere..
5 ile 5s'in farkları, şarj süreleri, kasma olurmu olmazmı ve daha önce hiç iphone kullanmadım sürekli samsung..
samsungla zamanında çok uğraştım root rom onu kur bunu sil.. bunlardan sıkıldım artık iphone alıp stabil kullanmak istiyorum..
kullanımı basitmi değilmi ve en uygun fiyatta nerden alabilirim istanbulda kartla alacağım.. daha soracak bir sürü soru var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz sorduğum sorular hakkında..

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Ben s3 kullanıyodum dediğin gibi rom rot kasmalar donmalar sıfırlamalar derken bıktım 4s aldım keşke daha önce geçseydim dedim eşimede iphone 5 aldım süper cihazlar kasma donma yok kullanımı androide oranla daha basit pişman olmazsın. Yılbaşından sonra 5s almayı düşünüyorum. Bana kalırsa 5s al

eren yasin

Üye
    Konu Sahibi
fiyat ve şarj konusunda bilgi verebilirmisin

kerem.krmoglu

kerem.krmoglu

Üye
2.150 tl ve şöyle söyliyim ben hem 5 hemde 5s kullanıyorum 5s in şarjı daha fazla sürüyor 5s tavsiye ederim
İyi forumlar

Artles

Artles

Üye
5s'in şarjı bence gayet iyi gidiyor şöyle ki 14.00 gibi sarjdan cıkarıp dısarı cıksam ( 3g hep açııktır bende ) dışarıda normal kullanımda mutlaka yarı yolda bırakmıyor gece 12 gibi %40-50 ile dönerim rahat

zaferozkan

zaferozkan

Üye
5 ile 5s arasında sarzda bariz fark var ikisinide kullanıyorum, parmak izi olayını söylememe gerek yok, 5s al derim.

ozakin70

ozakin70

Üye
Almisken 5s al
Yukarida denilenlerin hepsine katiliyorum;)

eren yasin

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar :)

Üst Alt