ıphone acılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

pegasus--182

Üye
    Konu Sahibi
ıphone acılmıyor
:ağlarım:telefon yurt dısından geldı kayıtlı degıl update yapıyordum telefon kılıtlendı bende koployu cektımmm ekrana usb koblosu ve ıtunes geldı bagladım bılgısayarıma telefonu gormuyor usb takıldı dıyor ama ıphonun adı versıyonu hıc bırseyı grmuyoo yardım edın ne yapmalıyım

AKATLI

AKATLI

Üye
ah be abicim telefon pc ye bağlıyken nie kabloyu çıkarıyon telefonda bir arıza neden olmuşsun , bence telefona bi format at

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkadaşım sakın format felan atma yurt dısından gelmiş ercan kardeş bu konuda bir bilgin varmı yoksa yanlış bilgi verme adam format atsa cihazı kulanılmaz hale gelcek insallah format atmamiştir restore edersen 3.1.3 olur yurt dısından gelen 3g için 3.1.3 su an için unlock yani j.b yokk cihazı kulanamsın yapacagın tek şey bir yerde 3.1.2 bulup indirmek itunes sift tüşüna basarak restore edeceksin hedef olarak indirdigin 3.1.2 gösterceksin

pegasus--182

Üye
    Konu Sahibi
format aymasını bılmıyorum zatii ben sımdı ne yapmalıyım adım adım anlatabılırmısınız

--------------- Ekleme ---------------

bırı yardım ettınnn

--------------- Ekleme ---------------

neden kımse yardım etmıyorr

pegasus--182

Üye
    Konu Sahibi

Bu hatayı veriyo bende

computerskingdo

Üye
arkadaşlar ben iphone yi yeni yurt dışından getirdim kayıt yaptırmadım şarj ederken telefonu kapattım ve bidehe açılmadı(sım kart takılı değildi)