ıphone ekranında sadece acıl aramalar cıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

pegasus--182

Üye
    Konu Sahibi
ıphone ekranında sadece acıl aramalar cıkıyor
tel yurt dısından geldı kayıtlı degıl tel restore yaptım tel actıgımda acıl arama cıkıyor sım kartını taktıgımda okumuyor sadece acıl aramalar yapıyorum baska bır sey telefonda usb takıyorum sım kartı ıle bı uyarı gelıyor ne yapmalıyım

--------------- Ekleme ---------------

biri yardım etsınnn

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ne zeman restore ettin tarih

pegasus--182

Üye
    Konu Sahibi
07.02.2010 da yaptım

really020

Üye
arkadaslar selamlar. bendede 3gs 32 gb var jaılbreak yapılmıs. bende 3-1-3 yukledım ve ekranda sadece acıl aramalar yazısı cıkıo sorunu nasıl çözebılırım. bılen varsa solesın. sımdıden cok tesekkur ederım. saygılar..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkadaslar selamlar. bendede 3gs 32 gb var jaılbreak yapılmıs. bende 3-1-3 yukledım ve ekranda sadece acıl aramalar yazısı cıkıo sorunu nasıl çözebılırım. bılen varsa solesın. sımdıden cok tesekkur ederım. saygılar..
sim kartın çalışmıyorsa j.b çalıstırıyorsan şu an için j.b cıkmadı yapacak bişi yok

pegasus--182

Üye
    Konu Sahibi
telefonumda menuler dahı yok sadece numaralar gozukuyorr restore yapıyorum

Bu hatayı veriyo bende

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
3.1.3 un j.b yokk üzgunum beklemen lazım

hakanerr

Üye
kolay gelsin öncelikle

forumda tüm konu başlıklarına tek tek baktım ama çözüm varmıdır yokmudur bulamadım..

benim ingiltereden gelen 3gs 16 gb lik iphone um var
3.1.2 iydi mecburen restore edip 3.1.3 e geçtim
herkesin başına geldiğği gibi benimkiside acil aramada kalıyor
snowbreeze tarzı tüm uygulamaları denedim yapamıyorum
nasıl yapabilirim :(

zed313

zed313

Üye
pegasus arkadaşım sen teli ilk aldıgındamı öyleydi yoksa jb yapıp daha sonra 3.1.3 yükleyincemi öyle oldu ..

--------------- Ekleme ---------------

kolay gelsin öncelikle

forumda tüm konu başlıklarına tek tek baktım ama çözüm varmıdır yokmudur bulamadım..

benim ingiltereden gelen 3gs 16 gb lik iphone um var
3.1.2 iydi mecburen restore edip 3.1.3 e geçtim
herkesin başına geldiğği gibi benimkiside acil aramada kalıyor
snowbreeze tarzı tüm uygulamaları denedim yapamıyorum
nasıl yapabilirim :(

engin abinin söylediği gibi bu versiyonun daha unlocku yok yani sim kartını kulanamsın cihaza yapılacak hiçbişi yok beklemelisin yeni jb çıkana kadar ayrıca birde enginin abinin yukarıda verdiğini denedinmi ..

enesuzel

Üye

shsh varsa eger 3.1.2 ye downgrade edip tekrar jailbreak yapabilirsin