Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iphone a winscp ile bağlanma Detaylı Anlatım
Sponsorlu Bağlantılar
oktay_yaldiz
Üye
ben 32 gb i phone 3 gs ye yazdigin herseyi yaptim winscp nin masa ustunde tema var ama cep te bulamadim....simdiden tsk
kevnarkevibeden
Üye
iyi günler ben yurtdışında iphona 4 aldım ve şuan JB yapmışım ve 4.0.1 var.ama cydi da 4.0.2 yazıyor ben JB yaptım tam işlemleride bilıyorum yanı bir türlü wincsp ye bağlanamdım da cokta ugraştm ama baglanamadım.ve sizden yardım isteyeceyım asıl konu ise ben tlfn burda(turkıye) sım kart taktığmda gecersız sım dıyor acaba nasıl UNLOCK yapacam cok tskler yardımcı olabılırsenız cok memnun olurum (ben JB yaptım herhalde eksik yaptğım bişiler olsa gerek ki böğle bir sorun oluşuyor )
kardeş programı rapidten bulamadım başka yerde buldum çok işime yaradı allah razı olsun.
exmurat
Üye
arkadaşlar winscp linki patlamış bir kaç tane siteye upload etsenizde silinmese bari indirsek.linki düzeltirmisiniz
tim73
Üye
yardimlar icin tesekkürler ama iphone explorerla cok daha kolay iphonu bilgisayara bagliyosunuz yüklemek istediginiz uygulamayi iphone explorera atiyosunuz sonra itunesi acip normal islem yapiyosunuz tipki sarki atar gibi