iphone a winscp ile bağlanma Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

oktay_yaldiz

Üye
ben 32 gb i phone 3 gs ye yazdigin herseyi yaptim winscp nin masa ustunde tema var ama cep te bulamadim....simdiden tsk

kevnarkevibeden

Üye
iyi günler ben yurtdışında iphona 4 aldım ve şuan JB yapmışım ve 4.0.1 var.ama cydi da 4.0.2 yazıyor ben JB yaptım tam işlemleride bilıyorum yanı bir türlü wincsp ye bağlanamdım da cokta ugraştm ama baglanamadım.ve sizden yardım isteyeceyım asıl konu ise ben tlfn burda(turkıye) sım kart taktığmda gecersız sım dıyor acaba nasıl UNLOCK yapacam cok tskler yardımcı olabılırsenız cok memnun olurum (ben JB yaptım herhalde eksik yaptğım bişiler olsa gerek ki böğle bir sorun oluşuyor ):bye2:

yezdan47

Üye
disk aid adli programla hicbirdetaya gerek yok masa üstüne kurun ve usb ile iphone nuza baglanin bukadar basit.
link burda buyrun

kardeş programı rapidten bulamadım başka yerde buldum çok işime yaradı allah razı olsun. :)

exmurat

exmurat

Üye
arkadaşlar winscp linki patlamış bir kaç tane siteye upload etsenizde silinmese bari indirsek.linki düzeltirmisiniz

tim73

Üye
yardimlar icin tesekkürler ama iphone explorerla cok daha kolay iphonu bilgisayara bagliyosunuz yüklemek istediginiz uygulamayi iphone explorera atiyosunuz sonra itunesi acip normal islem yapiyosunuz tipki sarki atar gibi

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
eyww

Üst Alt