Haber iPhone 8’in OLED ekranı JDI’dan gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 8’in OLED ekranı JDI’dan gelebilir
Apple, ilerleyen dönemde iPhone modellerinde OLED ekran kullanmak için çalışmalarını sürdürüyor…


Akıllı telefon pazarında fırtına gibi esen Apple, her sene sunduğu iPhone modelleri ile büyük ilgi görürken, geçtiğimiz sene Eylül ayında büyük kasa ile gelen yeni iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerini duyurmuş ve sonrasında da satışa sunmuştu.



Bu sene ise tasarımı değiştirmeyen ancak, donanım yönünde iyileştirmeler yapan Apple, kısa süre önce iPhone 6S ve iPhone 6S Plus adındaki yeni cihazlarını duyurmuştu.

Gelecek dönemde sunacağı iPhone modelleri içinde çalışmalarına devam eden Apple, OLED ekranlara yöneleceği bir süredir ifade ediliyor. Şu anda IPS LCD ekran kullanan firma, iPhone 7S de büyük ihtimalle OLED ekrana yer verecek.

OLED ekran üreticisi olarak da öne çıkan isimler arasında Samsung, LG ve JDI dikkat çekerken, 2017’de sunulacağını tahmin ettiğimiz iPhone 7S ve iPhone 7S Plus’da Samsung’un üreteceği OLED ekranlar kullanılabilir ve daha sonraki sene için ise bu sefer de JDI’nin ismi geçiyor.

İddialara göre 2018’de sunulması muhtemel iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’da ise OLED üreticisi olarak Japonya’nın ekran devi üreticisi JDI koltuğa oturabilir. Yeni gelen bir rapora göre JDI, gelecek sene Ishakawa’da bulunan fabrikasını OLED ekran üretimi için tekrar düzenleyecek.

Tabi ki şimdilik bu bilgilerin kesin olmadığını belirtelim. Bakalım iPhone modeller için OLED ekran tedarikçisi hangi büyük firma olacak…

iPhone 8’in OLED ekranı JDI’dan gelebilir - MaxiCep
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
OLED ekranlar için Apple'ın geç bile kaldığını söylesek yerindedir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
0MG90

0MG90

Üye
JDI olması iyi biraz da Japonlar para kazansın :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Serhan

Serhan

Üye
Jedi diye okudum noluyo lan dedim :ehe
 

Benzer Konular



Üst Alt