İphone 7 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İphone 7 Tanıtım Tarihi Belli Oldu
Teknoloji dünyası büyük bir heyecanla Apple'ın 2016 İphone serisinin tanıtım tarihini bekliyor. Bu konuda Cupertino merkezli şirketten şimdilik herhangi resmi bir açıklama gelmedi. Fakat teknoloji dünyasının yakından tanıdığı ve verdiği güvenilir bilgilerle öne çıkan Evan Blass, yeni İPhone 7 tanıtım tarihi için ilk bilgileri paylaştı.

http://www.maxicep.com/yeni-iphone-7-akilli-telefon-uzay-grisi-gorselleri-sizdirildi
Yeni iPhone 7 akıllı telefon uzay grisi görselleri sızdırıldı
Evan Blass'ın Twitter üzerinde paylaştığı bilgiye göre yeni 2016 İphone serisi "12 Eylül" tarihinde gün yüzüne çıkabilir. Evan Blass yaptığı paylaşımda "2016 İphone serisi, 12 Eylül haftasında tanıtılacak" dedi.



Apple'ın 2016 İphone serisi akıllı telefonlarının ise üç farklı modelde geleceği iddiaları haftalar teknoloji gündemini merak ediyor. Bu modeller sırasıyla İphone 7, İphone 7 Plus ve İphone 7 Pro adlarını taşıyacak. Bu arada İphone 7'nin 4.7 inç, İphone 7 Plus'ın 5.5 inç ve İphone 7 Pro modelinin ise 5.7 inç ekran boyutuna sahip olacağı yönünde bazı bilgiler geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

İnternete sızan bilgilere göre baz modelde artık 16GB yerine 32GB dahili depolama alanına yee vermesi beklenen Apple'ın İphone 7 Plus ve İphone 7 Pro modelinde dual kamera özelliğine yer vermesi bekleniyor. Öte yandan İphone 7 Pro modelinin İPad tabletlerde olduğu gibi üçlü Pogo Pin Smart Connector bağlantı noktasına sahip olması bekleniyor.

Apple, yeni İPhone modellerini yıllardır Eylül ayının ortalarında düzenlediği WWDC konferansında tanıtıyor. Bu nedenle Evan Blass'ın verdiği bilgi de bu yönden bakınca oldukça gerçekçi görünüyor. İphone 7 serisi, Eylül ayı ortalarında duyurulsa da satışa çıkış tarihi Eylül ayının sonunu hatta bir çok ülkede Kasım ayı sonlarını bulacaktır.
İphone 7 Tanıtım Tarihi Belli Oldu
 


Üst Alt