iPhone 7 Plus ya da Pro için yeni bir video daha geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7 Plus ya da Pro için yeni bir video daha geldi
Apple, akıllı telefon pazarının en önemli üreticilerinden ve önümüzdeki Eylül ayında da yüksek satış rakamlarına ulaşması beklenen yeni iPhone akıllı telefon modellerini sunacak.



Her sene Eylül ayında etkinlik düzenleyen firma, geçtiğimiz sene yine Eylül ayında iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ı sunmuştu. Ayrıca bu sene Mart ayında iPhone SE adında bir başka modeli de gün yüzüne çıktı.

Apple'ın bu sene yeni iPhone 7 ailesini gün yüzüne çıkarması bekleniyor. Daha önce iddialar iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro olarak 3 farklı model sunulacağı şeklindeydi ancak yeni iddialar, 2 modelin sunulacağı ve bu modellerin de iPhone 7 ve iPhone 7 Pro isimleri ile geleceği yönünde.

Geçtiğimiz günlerde iPhone 7 için bir video gelmişti. Yeni akıllı telefonun tüm renklerinin gözler önüne serildiği bu videonun ardından şimdi de iPhone 7 Plus / Pro videosu ortaya çıktı. Bu yeni videoda da yeni iPhone 7 Plus ya da Pro'nun renkleri görülebiliyor. Çift arka kamera tasarımı oldukça net bir biçimde görülebilmekte.

İddialara göre iPhone 7 2GB, iPhone 7 Plus / Pro da 3GB sistem belleği içerecek. Her iki cihaz da dahili veri kapasitesi olarak 32GB'dan başlayacak ve 256GB'a kadar gidecek.

Ayrıca bazı kesimlerden gelen bilgiler akıllı telefonları suya dayanıklı olacağı ve kablosuz şarj desteği de içereceği şeklinde.
iPhone 7 Plus ya da Pro için yeni bir video daha geldi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


0MG90

0MG90

Üye
Evleaks 2 cihaz tanıtılacak diyor. Yani 7 ve 7 Plus olacak sanırım. Pro yok.
 

hayyam482

Üye
Ram kapasitesi gittikçe artıyor. Düşündürücü.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
3
Görüntüleme
325
ömer talat katı
ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
268
TheNightMare.
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
262
Haydar


Üst Alt