FK5896
Üye
-
Konu Sahibi
-
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Cihazı 10.2.1 sürümüne güncelledim. Betayı nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Ancak hem eski sürümde hemde şuanki güncel sürümde yaşamaya devam ettiğim bir problem var. Cihaz konumu iyi belirleyemiyor. Gps ve wi-fi'ı açıyorum sonra haritalar uygulamasını açıyorum sonra konumumu göster diyorum ilk önce bulunduğum konumu çok net bir şekilde gösteriyor. 30 saniye sonra bakıyorum 4-5 sokak ileride gösteriyor. Bazen ilk açtığımdada bu sorunu yaşıyorum. Konum ve ağ ayarlarını sıfırladım yine aynı google maps , sync ve yandex nagivasyonu indirdim onlardada aynı sorunu yaşadım. İphone'un konum belirleme konusundaki kararlılığını çok seviyordum. İphone'u en büyük alma sebeplerimden biride buydu. Ama böyle bir sıkıntı yaşadığım için hayal kırıklığına uğradım. Androiddeki kararlılığı hiç sevmezdim. Caddede giderken binaların üstünden gidiyormuşum gibi gösterirdi. Ve yönü iyi belirleyemezdi. Abimdeki 5S in gps'ini kullandığımda sıfır sıkıntı vardı. Bu çok hoşuma gitmişti. Ama iphone 7 de böyle saçma bir sorun yaşıyorum. Bu sorun sizdede var mı? Yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mı? Apple müşteri hizmetlerini arayıp sormayı düşünüyorum ama daha alalı 1 ay bile olmadı servise götürmek istemiyorum.. sizce ne yapayım arkadaşlar?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende böyle bir sorun yok hocam ama bende 10.3 beta 2 yüklü. Arkadaş linki vermiş siteye apple ıd ve şifrenizle kayıt olun sonra giriş yapın. Ama telefondan girin çünkü siteden profil yükleyeceksiniz sonra güncelleme telefona düşüyorÖnerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Cihazı 10.2.1 sürümüne güncelledim. Betayı nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Ancak hem eski sürümde hemde şuanki güncel sürümde yaşamaya devam ettiğim bir problem var. Cihaz konumu iyi belirleyemiyor. Gps ve wi-fi'ı açıyorum sonra haritalar uygulamasını açıyorum sonra konumumu göster diyorum ilk önce bulunduğum konumu çok net bir şekilde gösteriyor. 30 saniye sonra bakıyorum 4-5 sokak ileride gösteriyor. Bazen ilk açtığımdada bu sorunu yaşıyorum. Konum ve ağ ayarlarını sıfırladım yine aynı google maps , sync ve yandex nagivasyonu indirdim onlardada aynı sorunu yaşadım. İphone'un konum belirleme konusundaki kararlılığını çok seviyordum. İphone'u en büyük alma sebeplerimden biride buydu. Ama böyle bir sıkıntı yaşadığım için hayal kırıklığına uğradım. Androiddeki kararlılığı hiç sevmezdim. Caddede giderken binaların üstünden gidiyormuşum gibi gösterirdi. Ve yönü iyi belirleyemezdi. Abimdeki 5S in gps'ini kullandığımda sıfır sıkıntı vardı. Bu çok hoşuma gitmişti. Ama iphone 7 de böyle saçma bir sorun yaşıyorum. Bu sorun sizdede var mı? Yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mı? Apple müşteri hizmetlerini arayıp sormayı düşünüyorum ama daha alalı 1 ay bile olmadı servise götürmek istemiyorum.. sizce ne yapayım arkadaşlar?
ben resim veya müziklerden bahsetmiyorum uygulamalardan bahsediyorumİclouddan yedekleme yap restore yap geri yüklemeyide iclouddan yaparsın wifi olsun ama
peki bu uygulamaları nasıl bilgisayara yedekleyebilirim?Hepsi gelir merak etme
artık yazılımla veya başka bir şeyle uğraşmak istemiyorum yarın saba apple'ı arayıp durumu anlatacağım olmadı değişim yapsınlar. benim arkadaşımda iphone 7 kullanıyor onunda sürümü 10.2.1 sıfır sıkıntı.. daha alalı 1 ay olmadı talihsizliğe bakın.. birde bu yıl haritayı gerçektende yoğun bir şekilde kullanıcam hatta bundan sonra hep kullanıcam sıkıntısız olması lazım..Betada dene ios 10.3
bilgi için teşekkürlerben şahsen hiç açmamışımdır bluetooth'u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?