Haber iPhone 7 fiyatlarında, ciddi anlamda düşüş bekleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
iPhone 7 fiyatlarında, ciddi anlamda düşüş bekleniyor
iPhone 7 fiyatlarında, ciddi anlamda düşüş bekleniyor
Apple cep telefonu pazarında yaşadığı düşüşü, iPhone 7 ile iPhone 7 Plus'ın fiyatlarında indirime giderek arttırmayı hedefliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

2017 yılının ilk çeyreğinde akıllı cep telefonu pazarında oldukça önemli bir düşüş yaşayan ve en büyük rakibi Samsung'un gerçekleştirdiği satış rakamının çok gerisinde kalan Apple, iPhone 7 ile iPhone 7 Plus fiyatlarında indirime gitmeyi planlıyor. Tim Cook'un gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte iPhone satışlarındaki düşüşün en önemli sebeplerinden birisininse iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen sızıntı haberleri olduğunu vurguladı.


Bu açıklamalar ardından konuyla ilgili değerlendirmeler yapan Morgan Stanley'nin analisti Katy Huberty, iPhone 7 ile iPhone 7 Plus'ın satış fiyatlarında düşüş yaşanmasını beklediklerini açıkladı. Cihazlarda gideceği fiyat indirimi ile birlikte Apple'ın özellikle üçüncü çeyrekte satışları arttırması beklenilirken, indirimin yeni iPhone'un tanıtımınından bir yada iki ay önce gerçekleştirilmesi bekleniliyor.


Steve Jobs döneminde yeni geliştirmekte olduğu cihazlarla ilgili bilgileri sır gibi saklayan Apple firması, kesinlikle cihaz fiyatlarında indirime gitmemiş ve ürünlerini sabit fiyat etiketiyle satışa sunmuştu. Ancak Tim Cook döneminde firmanın daha farklı stratejik adımlar attığını söyleyebiliriz.


Yaşanacak olan bu fiyat indiriminin Apple markasının prestijine ne kadar zarar vereceği ise önemli bir soru işareti olarak karşımıza çıkıyor.

iPhone 7 fiyatlarında, ciddi anlamda düşüş bekleniyor
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


The Pancar

The Pancar

Üye
Hmm 1-2 ay önce
 
man20

man20

Üye
Apple markası yavaş yavaş fiyatlarıyla doğru orantılı olarak düşücek. Tim cook mahvedecek :)
 
Emrevitus

Emrevitus

Üye
zannetmiyorum apple benim bildiğim hiçbir telefon8unda ciddi indirime gitmedi
 
dumanibo

dumanibo

Üye
Ne kadar etrafındaki insanlara hava atmayı seven kovalak varsa hepsi Iphone kullanıyor! Bu kadar gösteriş meraklısı varken Apple fiyat düşürürse terbiyesizlik etmiş olur :)
 

MaxipmaN

Üye
düşürmesine gerek yok şuanda s8de başka sıkıntılar da var galiba, ses sorunu gibi bişiler.
 


Üst Alt