İphone 7 Batarya Kapasitesi Ne Kadar

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İphone 7 Batarya Kapasitesi Ne Kadar


Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, aylar süren heyecanlı bekleyişi ardından geçtiğimiz hafta merakla beklenen İphone 7 ve İphone 7 Plus akıllı telefonlarını resmi olarak tanıtmıştı. Apple, tanıtımdaİphone 7 ve İphone 7 Plus'ın teknik özelliklerine dair sayısal değerleri paylaşmaktan her zamanki gibi işlemci, RAM, ekran ve batarya gibi donanım özelliklerinin önceki İphone modelleri ile karşılaştırmalı performans testlerini paylaşmıştı.

http://www.maxicep.com/iphone-7-plusin-sistem-bellegi-gorundu
iPhone 7 Plus'ın sistem belleği göründü
İphone 7 ve İphone 7 Plus'ın tanıtılması ile birlikte teknoloji severler ve Apple hayranları yeni İPhone modellerinin batarya kapasitelerini de merak etmişti. Bugün TENAA üzerinde ortaya çıkan bilgilere göre İphone 7, 1960 mAh kapasiteye sahip bir batarya ile geliyor.

Temmuz ayından itibaren İphone 7'nin İphone 6s'ten %14 oranında daha büyük bir bataryaya sahip olacağı gelen iddialar arasındaydı. İphone 6s'in 1715 mAh bataryaya sahip olduğu düşünüldüğünde bu iddiaların büyük oranda gerçekleştiği görülüyor. Öte yandan İphone 7 Plus ise 2.900 mAh bataryası ile İphone 6S Plus'a göre %5 daha büyük bir bataryaya sahip.

Her ne kadar Apple, batarya süresi hakkında test bilgileri paylaşmasa da yeni İPhone 7'nin önceki modele göre 2 saat, İphone 7 Plus'ın ise 1 saat daha uzun batarya süresi sunduğunu belirtiyor. Her ne kadar Apple daha büyük batarya kapasitesi için küçük adımlar atsa yeni ve daha parlak ve farklı ve hızlı yeni işlemci nedeni ile bu artış batarya ömrüne beklendiği kadar etki etmiyor.
İphone 7 Batarya Kapasitesi Ne Kadar
 
The Pancar

The Pancar

Üye
Tahmin ettiğim gibi
 


Üst Alt