iPhone 7 basın görseli sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7 basın görseli sızdırıldı
Duyuru öncesinde iPhone 7'nin basın görseli geldi...




Apple'ın yeni etkinliğine saatler kaldı. Bugün Türkiye saati ile 20:00'da merakla beklenen bu yeni etkinlik başlayacak ve Apple'ın iki yeni akıllı telefonu başta olmak üzere bir çok yeni duyurunun teknoloji devi tarafından yapılması bekleniyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Şimdiye kadar Apple'ın yeni akıllı telefonları hakkında çok fazla iddia geldi. Ancak bilindiği üzere Apple sadece duyuru ile bilgiler verirken, duyurudan önce resmi hiçbir bilgi sunmaması ile ünlü.

Apple bu akşam iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki iki yeni akıllı telefon modelini sunacak. Bu cihazlar benzer tasarıma sahip olsa da büyüklükleri ve arka kameraları ile birbirinden ayrılacak. Apple'ın iPhone 7 modelinde önceki nesle göre daha büyük bir kamera kullanılırken, iPhone 7 Plus ise çift arka tasarımı ile son dönemdeki modaya uyacak.

Twitter üzerinden iPhone 7 için bir görsel daha geldi. Twitter kullanıcısı @malignant tarafından sunulan görselin, ilk gerçek iPhone 7 basın görseli olduğu belirtiliyor. Baktığımızda tasarım son dönem ile aynı olurken, alt tarafta 3.5mm kulaklık girişine yer verilmediği ve iki hoparlör bulunduğu görülebiliyor. Ayrıca kamera da daha büyük.

İddialara göre iPhone 7 4.7" ekran, iPhone 7 Plus ise 5.5" ekran ile gelecek. Apple'ın A10 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefonlarda ayrıca iOS 10 mobil işletim sistemi bulunacak. iPhone 7'de 12MP OiS destekli kamera ve iPhone 7 Plus'da da 12MP Dual OiS özellikli kameraya yer verilecek.

iPhone 7 basın görseli sızdırıldı
 

Ekli dosyalar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Aynı tasarım alışkanlığından biraz olsun vazgeçmesi gerekiyor, büyük donanımsal özellikler ve sürprizler sunamazsa bu sefer tasarım elinde patlar artık Apple'ın.
 


Üst Alt