iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Ram Miktarları Ve Özellikleri Netleşiyor

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Eğer dediğiniz gibi olursa, ios 9 da birçok yenilik geldi diyelim ve iphoneda 2 gb ramler kullanılmaya başladı. Ozaman iphone 6 ve 5-5s gibi cihazlar nolucak? Hepsi çöp olucak. 2 gb vermezler.
O zaman senin dediğine göre sonsuza kadar 1gb ramde kalsın öyle şeymi olur

0MG90

0MG90

Üye
Yahu 2GB RAMin iOS'a bir artısı yok bana göre. Sırf diğerlerinden geri kalmamak için koyacaklar. Hatta 6S suya dayanıklı çıkar bak görürsünüz.

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Bir yerden gelişmeleri lazım ama.
apple çok fazla ram yiyen bi yenilik nasıl getirebilir ki? Sıradan bi yenilik yaparlar. 2-3 özellik eklerler bence.
O zaman senin dediğine göre sonsuza kadar 1gb ramde kalsın öyle şeymi olur
Ben onu demek istemedim kardeşim. Birden 2gb ram fazla gelir. Eğer öyle bi şey olursa diğer cihazlar çöp olur hep.
Yahu 2GB RAMin iOS'a bir artısı yok bana göre. Sırf diğerlerinden geri kalmamak için koyacaklar. Hatta 6S suya dayanıklı çıkar bak görürsünüz.
Aynen öyle. Şimdi steve jobs olsaydı sürekli yeni bişeyler peşinde koştururdu. Apple şimdi androide özenmeye başladı.
Bu arada 2gb ram falan boş. Apple donanım değil yazılım şirketi.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
avast

avast

Üye
Bence yanlışınız var. İpad air den sonra birden 3 çekirdek 2 gb ramli tableti neden çıkardı madem air mükemmeldi ihtiyacı yoktu rame çekirdeğe ? Ufak ufak ram eksiği gözükmeye başladı bence şimdi 4s ten 5 e 1gb ram geldi 5 ten 5s e 64 bit ile performans arttı ve parmak izi geldi 5s ten 6 ya sadece ekran büyüttü apple zaten ekran büyüdü diye alan alır dedi 6s dede bi yenilik olacak ki 6s ide alsınlar donanım artar öyle satar bence benim süşüncem bu sonuçta apple cihaz satmak için hepsini aynı cihaza koymak yerine ötekine saklıyor yenilikleri
uzun olmuş kusura bakmayın

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Offf

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Bence yanlışınız var. İpad air den sonra birden 3 çekirdek 2 gb ramli tableti neden çıkardı madem air mükemmeldi ihtiyacı yoktu rame çekirdeğe ? Ufak ufak ram eksiği gözükmeye başladı bence şimdi 4s ten 5 e 1gb ram geldi 5 ten 5s e 64 bit ile performans arttı ve parmak izi geldi 5s ten 6 ya sadece ekran büyüttü apple zaten ekran büyüdü diye alan alır dedi 6s dede bi yenilik olacak ki 6s ide alsınlar donanım artar öyle satar bence benim süşüncem bu sonuçta apple cihaz satmak için hepsini aynı cihaza koymak yerine ötekine saklıyor yenilikleri
uzun olmuş kusura bakmayın
Valla bilemem artık inşallah 2gb falan gelirse apple diğer cihazları çöp etmez.

avast

avast

Üye
Yani bi yenilik olmadan cihaz satamaz ne diyecek 6s için herşey aynı ama kasası bükülmüyo 6 yerine bunu alın öı diyecek :ehe

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt