Öneri Iphone 6S Plus Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 6S Plus Yardım
Arkadaşlar merhaba 6s plus alarak aranıza katılmış oldum. Yanında tech 21 evo mesh kılıf aldım fakat herhangi bir ekran koruyucu almadım. Birkaç sorum olacak.
1-Evo mesh iyi kılıf mıdır tekrardan spigen almama gerek var mı?
2-Kırılmaz cam ekran mı normal jelatin mi almalıyım? Kırılmaz cam almalıysam hangi markayı tavsiye edersiniz?

theeternal

theeternal

Üye
kırılmaz camlar iyi oluyor screen guard iyiydi galiba dediğin kılıfta iyi kılıf gerek yok bence

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır hocam cam ekran koruyucularda spigen ya da buff öneriyorlar hangisi daha iyidir bilginiz var mı?

boran9999

boran9999

Üye
Spigen öneririm Benim kullandığımda bu tavsiye ederim

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
buff iyidir ayrıca kılıf kapaklı değilse ekran koruyucu şart

Spigen öneririm Benim kullandığımda bu tavsiye ederim

Aldığım kılıf bu arkadaşlar Tech 21 Evo Mesh sport. Appledaki beyefendiye spigen seviyesinde koruma istediğimi söyleyince tüm ekip arkadaşlarının bunu kullandığını söyledi ve bunu önerdi. Fakat Tech 21 cam koruyucuyu pahalı bulduğumdan almadım. Kilifim sağlam sanirsam bilmiyorum onu da cam koruyucu olarak spigen düşünüyorum indirimde uygun bir fiyatı var ama buff da çok iyi diyorlar sormak istedim

theeternal

theeternal

Üye

Aldığım kılıf bu arkadaşlar Tech 21 Evo Mesh sport. Appledaki beyefendiye spigen seviyesinde koruma istediğimi söyleyince tüm ekip arkadaşlarının bunu kullandığını söyledi ve bunu önerdi. Fakat Tech 21 cam koruyucuyu pahalı bulduğumdan almadım. Kilifim sağlam sanirsam bilmiyorum onu da cam koruyucu olarak spigen düşünüyorum indirimde uygun bir fiyatı var ama buff da çok iyi diyorlar sormak istedim
Ekran koruyucu alın sorun olmaz güzel k kılıf

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
kılıf sağlam güzel bişey hayırlı olsun ancak ekran koruyucu muhakkak alın

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
seco_can_can

seco_can_can

Üye
hocam koruyucu alırken dikkat edin turkcell bayisinde bana 6s e 80 tl dedi bende gittim başka bi yerde aynı markayı 25 tl ye buldum fiyatlarına dikkar edin bence

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve theeternal
theeternal

theeternal

Üye
hocam koruyucu alırken dikkat edin turkcell bayisinde bana 6s e 80 tl dedi bende gittim başka bi yerde aynı markayı 25 tl ye buldum fiyatlarına dikkar edin bence
bende 21 tl ye 5s için kırılmaz cam gördüm turkcell sitesinde.bize yakın timde varmıdır diye aradım timi 35 tl diyor.timler pahalı oluyo bende turkcell sitesinden aldım

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kırılmaz Camlar Daha İyi Bence Uygun Fiyata Düşük Kalite Bişey Alsan Bile Seni 300 400 Tlden Kurtarır

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
İphone 6s kullanıyorum ne kılıf var ne jelatin :) telefona o kadar para veriyoruz, adamlar telefonu inceltmek için her şeyi yapıyorlar biz ise telefonun şıklığını bozuyoruz. Eğer telefonu almadan satmayı düşünüyosan kılıf takarsın. Ben bu 6s imi telefon ölene kadar kullanıcam :)

theeternal

theeternal

Üye
İphone 6s kullanıyorum ne kılıf var ne jelatin :) telefona o kadar para veriyoruz, adamlar telefonu inceltmek için her şeyi yapıyorlar biz ise telefonun şıklığını bozuyoruz. Eğer telefonu almadan satmayı düşünüyosan kılıf takarsın. Ben bu 6s imi telefon ölene kadar kullanıcam :)
kılıf tamam bozabiliyorda jelatinde sorun olmuyor

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: theeternal
Takipçi Satın Al

Üst Alt