iPhone 6S için yeni bir suya dayanıklılık testi videosu daha geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 6S için yeni bir suya dayanıklılık testi videosu daha geldi
Apple’ın yeni akıllısı iPhone 6S için bu sefer de havuzda gerçekleştirilen suya dayanıklılık testi videosu yayınlandı…



Apple yeni akıllı telefon modelleri olarak iPhones 6S ve iPhoen 6S Plus adındaki cihazlarını 9 Eylül tarihinde resmi olarak duyurmuştu. Önceki modellerle aynı tasarıma sahip olan bu yeni cihazlar bir çok yenilik ve donanım yükseltmeleri içerirken, 12 Eylül tarihi itibari ile de ön siparişe sunulan modeller, Cuma günü satışa sunulmuştu.



Apple’ın yeni modelleri Ekim ayı içerisinde de Türkiye pazarında yerini alacaklar. Türkiye için çıkış tarihi 19 Ekim olarak belirlenirken, fiyatların ise bir hayli yüksek olacağını belirtelim. Gelen bilgilere göre 3.099TL’den başlayan fiyatlar 4.000TL seviyelerine kadar çıkacak.

iPhone 6S 4.7″1334×750 piksel Retina ekran, iPhone 6S Plus ise 5.5″ 1920×1080 piksel Retina ekran ile gelirken, cihazlarda 12MP arka kamera bulunuyor. iPhone 6S Plus’da bu kamera ayrıca OiS desteğine de sahip. Ön kamera ise 5MP çözünürlükte geliyor.

2GB sistem belleği içeren yeni modeller 16GB / 64GB ve 128GB dahili veri kapasitesi ile satın alınabilirken, yonga seti ise 1.85Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli 64-bit işlemcili Apple A9 olmakta. İşletim sistemi ise iOS 9 olarak belirlenmiş.

iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, Sony’nin modelleri gibi suya dayanıklı olarak sunulmazken, bu durum suya dayanıklılık videolarının gelmesine engel değil. Kısa süre önce bazı suya dayanıklılık videoları gelirken, şimdi de bir havuzda sınanan iPhone 6s’in videosu yayınladı. Bu yeni videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

iPhone 6S için yeni bir suya dayanıklılık testi videosu daha geldi
 


Rygebin

Rygebin

Üye
Ne telefonmuş be :kop2:
 
man20

man20

Üye
1:24 ile 1:28 saniye aralığına dikkatli bakın. tamamen kandırmaca olduğunu göreceksiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


Üst Alt