IPhone 64/32/16 Gb Kanada Fiyatları (En Hesaplı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
IPhone 64/32/16 Gb Kanada Fiyatları (En Hesaplı)
Merhabalar arkadaşlar 4 ay önce tanıştığım kız arkadaşımla (kendisi kanadada yaşıyor) yani sevgilimle telefondan sohbet ederken bana kanada da 2.el telefonların inanılmaz ucuz olduğunu söyledi bende kanada da online satış yapan bazı siteleri araştırdım fiyatları görünce şaşırdım gerçekten çünkü bu fiyatlar amazon com daki fiyatların bile nerdeyse yarısı kadar. ancak . çok önemli bir nokta : kanada da çok hesaplı telefon satanlar yada kuruluşlar bu telefonları sadece kanada toprakları içerisinde satışa sunuyor yani online olarak türkiyeye yada ingiltereye göndermiyorlar işte bu durumda bende üzülerek kendime soruyorum ? ne yapmalı diye . kız arkadaşımdan istesem ayıp olacak , kendi bütçem zaten nerdeyse hiç yok , ben çok yakın zamanda kız arkadaşıma bu konuyu açıcağım ve ondan bir şekilde rica edip isteyeceğim bu telefonu çünkü ancak Kanadalı bri bu telefonu aldıktan sonra Türkiyeye gönderebilir , bazı sitelerde böyle . bu telefonlar gerçekten hesaba döktüğümde şöyle rakamlar oluşuyor

Not : Sözleşmeli ve Sözleşmesiz Telefon Fiyatları Vardır.

64 GB Apple IPhone 4S (Kanada Doları ve Abd doları tutarı)
370.00 USD=656.380 TRY
1 USD = 1.77400 TRY1 TRY = 0.563698 USD
370.00 CAD=655.233 TRY
1 CAD = 1.77090 TRY1 TRY = 0.564684 CAD
İşte Bu Adreste :

32 GB Apple IPhone 4S
269.00 CAD=476.372 TRY

16 GB Apple IPhone 4S
159.00 CAD=281.573 TRY

shinnizle

shinnizle

Üye
Bunlar fake iphone olmasın

Otuz

Üye
neden fake olsun rim (blackberry) kanada kökenli amerikalı aple (iphone) maliyeti 184 dolar olan 4s i o fiyata vermesi pek adamlara dokunmaz adamların anasını ağlattılar nerdeyse kanadalı rim şirketi batmak üzere ama bunu kamuoyuna yansıtmıyorlar

alien97

alien97

Üye
Bestbuy ünlü bir site çakma olamaz.

berkan2807

Üye
işletim sistemi falan herşeyi aynımı burdaki 4s gibimi ?

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar fake falan değil , oradalarda hiçbir şirket sahte telefon satmaz.

Zaten bu nedenle kanıtlarıyla linkler koydum

16 gb 290tl ye geliyor şaka gibi , kafanısı kullananan ordaki sasktelden büyük alışverişler yapar.

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Kanada ya gidesim geldi

futbol123

futbol123

Üye
siz hangi şehirdesiniz?

Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
Nasıl Satın Alabilirm Arkadaslar Bana Biraz Bilgi Verebilrmisin + O Cihazı Turkiyede Nasıl Kullanabilrim Kayıt Sartları Suanda Nedir Surekli Kullanabilirmiyim Acık Olarak Kargo Ucreti İle Bana Ortalama Ne Kadara Gelebilir Genis Bi Bilgi Verirmisniz ?

eko01

Üye
gerçekten şuanki kur çevirisine göre 283 lira 8gb olani almanın yolunu bilen biri yardımcı olursa seviniriz :naughty:

ZaZuM

ZaZuM

Üye
oradan kargo ile gelmiyo biri vasıtasıyla anca hani ordan alınıp kargoya verilecek

----------Eklendi @ 22:03:44 ---------- Yazıldı @ 21:56:07 ----------

bir de siteyi inceledim de çoğu telefon gsm anlaşmalı ona göre

stoch94

Üye
kardeş olsun o fiata ipod touch anca alırsın :)

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Satın Alabilirm Arkadaslar Bana Biraz Bilgi Verebilrmisin + O Cihazı Turkiyede Nasıl Kullanabilrim Kayıt Sartları Suanda Nedir Surekli Kullanabilirmiyim Acık Olarak Kargo Ucreti İle Bana Ortalama Ne Kadara Gelebilir Genis Bi Bilgi Verirmisniz ?

viaddres sitesiyle kanada da bir adres belirliyorsun , telefonu internet üzerin o adrese gönderiyorsun , ordan da kargoyla türkiyeye , sonra 1000 lira kar ediyorsun.

----------Eklendi @ 05:32:57 ---------- Yazıldı @ 05:30:29 ----------

gerçekten şuanki kur çevirisine göre 283 lira 8gb olani almanın yolunu bilen biri yardımcı olursa seviniriz :naughty:

290 de sen =) , ayrıca 8 değil kardeşim 16gb.

Ben buraya anlatrm da şimdi zamanım yok

----------Eklendi @ 05:35:55 ---------- Yazıldı @ 05:32:57 ----------

oradan kargo ile gelmiyo biri vasıtasıyla anca hani ordan alınıp kargoya verilecek

----------Eklendi @ 22:03:44 ---------- Yazıldı @ 21:56:07 ----------

bir de siteyi inceledim de çoğu telefon gsm anlaşmalı ona göre

işte burada Viadress com devreye giriyor , detaylar için viadress com a bakın.

Kanada da bu işi sizin için yapabilecek bir güvenilir insan bulun.

----------Eklendi @ 05:36:22 ---------- Yazıldı @ 05:35:55 ----------

Bu Arada Kızdan ayrıldım arkadaşlar =)

berkiskar

Üye
Kardeş bir tane de bana getirtebilir misin ıphone ? 32 gb olabilir eğer imkanın varsa görüşelim seninle. mail adresim [email protected]

tenuma123

tenuma123

Üye
Getirtmeyi bana ayrıntılı anlatacak biri varsa lütfen ulaşsın.

berkiskar

Üye
Konuyu güncel tutalım. Açmışsınız bare yazılanlara cevap verin kardeşim..

yolgezer88

Üye
iyide bunlar operator ile alınan iphone 4s ler 3 senelik sözleşme ile alınabilen ingilizce bilmek lazım orda kocaman yazıyor,
3 Year Agreement...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt