Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneriİphone 6
Sponsorlu Bağlantılar
b.k
Üye
Konu Sahibi
İphone 6
Akadaşlar iphone 6 aldım dün ama beni üzen bir hadise oldu kamerası olan üstü berbat yazıklar olsun dedim 5si verdim aldım ve 5si verdiğime pişman oldum şahsen onun kamerası on numaraydı bunun ki çin gibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AtalayAlperen16
Üye
Cozunurluk ayarlarina baktinmi
teknolojibaronu
Üye
iPhone'un kamerasını hiçbir zaman beğenmemişimdir. 4s zamanı hariç tabiki.
Ben incelemediğim için ve internetten bakmadığım için bir şey diyemem ama sonuçta garantisi var. İstanbul'da iseniz Apple Store'a gidin cihazı verin belki sıfırıyla değiştirirler.
iPhone'da ayarlar yapılmaz. Telefonun orjinal olduğuna emin misin? iPhone 6'nın kamerasının 5S'ten iyi olması gerekiyor. Garantisi varsa servise göndermeni öneririm veya eski telefonunu geri al.
erko merko
Üye
Kamerası hakkında yorum yapamam ama iphone alınacaksa kesinlikle s olan modelleri alınmalı çünkü düz olan modelinde olan hataları giderip ve dahada güçlendirip s modelini çıkarıyorlar, 6s'de 2gb ram olacak mesela
berkoto38
Üye
bence senin telefon çakma falandır benim çekimler mükemmel en iyisi deil ama mükemmel een iyiside sony zaten