Öneri İphone 6

Sponsorlu Bağlantılar

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
İphone 6
Akadaşlar iphone 6 aldım dün ama beni üzen bir hadise oldu kamerası olan üstü berbat yazıklar olsun dedim 5si verdim aldım ve 5si verdiğime pişman oldum şahsen onun kamerası on numaraydı bunun ki çin gibi

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
Cozunurluk ayarlarina baktinmi

0MG90

0MG90

Üye
Nesi kötü ?

0MG90

0MG90

Üye
nesimi kötü ya video çektim bugun dışarda çin malı telefon gibi sıfır aldım ama verdiğim paraya acıdım şahsen
Ben incelemediğim için ve internetten bakmadığım için bir şey diyemem ama sonuçta garantisi var. İstanbul'da iseniz Apple Store'a gidin cihazı verin belki sıfırıyla değiştirirler.

MaxipmaN

Üye
millette 5s beğenmiyo

SpyChef

SpyChef

Üye
Ayarlarını yaptın mı?

alical33

alical33

Üye
ben 5s de kullandım 6 da bence 6 nın kamerası daha iyi ana zevk meselesi tabi

furkankaya559758

Üye
iPhone'da ayarlar yapılmaz. Telefonun orjinal olduğuna emin misin? iPhone 6'nın kamerasının 5S'ten iyi olması gerekiyor. Garantisi varsa servise göndermeni öneririm veya eski telefonunu geri al.

erko merko

erko merko

Üye
Kamerası hakkında yorum yapamam ama iphone alınacaksa kesinlikle s olan modelleri alınmalı çünkü düz olan modelinde olan hataları giderip ve dahada güçlendirip s modelini çıkarıyorlar, 6s'de 2gb ram olacak mesela

berkoto38

berkoto38

Üye
bence senin telefon çakma falandır benim çekimler mükemmel en iyisi deil ama mükemmel een iyiside sony zaten

Takipçi Satın Al

Üst Alt