Karşılaştırma İphone 6 ve lumia 920 karşılaştırılması..

ilo53

Üye
uyanık olucaksın bazı şeylerde öyle direk almicaksın cihazi.Ben iphone 5 kullanıyorum ocak ayında aldım 1400tl değişim cihazi sıfır kuzenımde sony z aldi 1700tl ye şuan satsa 700tl 800tl benim iphone satsam 900 1000tl arasi aynı tarihte aldık.Adam 1000tl zarar yapıyor bir cihazdan..Adamlr çok çeşit çikariyor.Cihazi öldürüyor özellikleri artıyormu ufak tefek artiş oda önemsiz apple yaptıgı senede bir cihaz 2cihaz cıkarıyor fiyati koyuyo değer kaybetmiyor.En azından cihaz.Depolamaya gelince sony z al 64gb doldur bakım donmadan çalişcakmi Apple öyle bir sorun olucanı sanmıyorum.

0MG90

Üye
64 gb gereksiz bence ben 32lik iPad i daha dolduramadım oyun, uygulamalarla

0MG90

Üye
Bana 16gb de yetiyor video çekince doluyor pc ye atıyorum zaten sorun olmuyor hafıza sorunu
Bence Apple iPhone da 32gb yerine 16'yı kaldırıp 32,64,128gb olarak satmalıydı. İnsan çıkmazda kalıyor yinede.

Benim için tasarım olarak Lumia 920 bayağı önde.

Tepkiler: Aybin.Kilic

PriZm

Üye
değil iPhone 6 5s bile Lumia lardan katkat iyiyken bu karşılaştırma tamamen saçma.Büyük ihtimal Lumia fanlarından biri yapmıştır.

Tepkiler: ArMaGeDdOn_87, hsynkckygcı@, MaxipmaN ve 1 kişi daha

Emre

Üye
Uygulama çokluğu
Apple

Sağlamlık malzeme kalitesi
Nokia

Yazılım desteği
İPhone

Tasarım
Nokia

Tepkiler: bountykiller ve Aytaç-01
Giydirin Nokia'ya giydirin, kaçınız şöyle istikrarlı bir biçimde Wp kullandı acaba teknosada,media markt da inceleme ile olmuyor bu işler.

Tepkiler: bountykiller ve Aybin.Kilic
Iphone 6 tamamen dandik ve gereksiz bir cihaz 6+ varken.

Zaten böyle donanım tutkunları yüzünden bazı firmalar donanımı yardırıp yazılımı tırt yapıyorlar ama yazılımla donanım uyumunu en iyi çalıştıran ve şu an gerçekleştirmiş olan Apple'dır. iOS'un eline hiç kimse su dökemez. Artık bence donanımı bırakıp herkesin yazılım ile uğraşması lazım.

Serhan

Üye
Bu karşılaştırırsan site hangisi ?
925 ile karşılaştırmak istiyorumda

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu karşılaştırma pek sağlıklı olmasa da karşılaştırmayı yapanlar zaten gerçek anlamda iki cihazı karşılaştırmak için yapmamış. Apple donanım konusunda ciddi anlamda eleştirilir oldu son zamanlarda. Kullanılmayan donanım bileşenleri yüzünden eleştirilmek istenmiş fakat bence bu eleştiri doğru değil. Birileri az donanımla daha fazla başarım elde edilebildiğini ispatlamaya çalışıyorsa bu akıllı telefon sektörünün geleceği için desteklenmesi gereken bir stratejidir. Tabi bunu yaparken fiyatlarla da doğru orantılı olmak gerekir.

Tepkiler: Murat Alper, bountykiller, zaferozkan ve 4 diğerleri
Düşük donanımla çalışan sistemi en yüksek fiyatla satan firmaya APPLE denir

Tepkiler: Aybin.Kilic ve RetaXter
oooo ayfoncular gelmiş gene benden size bir mesaj velkamdı 2012 beyler

Tepkiler: Rock Ve Roll, Aybin.Kilic ve Aytaç-01
Donanım kıyaslamasıyla bu iki cihazı kıyaslamak cahillik olur

Tepkiler: 0MG90
Bence iPhone 6
Sebep: Telefon uzun ömürlü;
bkz: iPhone9 çıktı ters çevir bunu kullan. Beyin bedava yani