Haber iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 24 saatte 4 milyon satış rakamına ulaştı

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Ben genel olani söyledim ipod touch kullaniyorsan niye üstune aliniyorsun dedikleri mi
cùnkü burda konuyu tartisan veyada elestiren kisi sayisi cok az. yani ben ve 1 2 kisi. anladin mi arkadas. neyse aksam gorusuruz.
sevinme dostum bosuna konu burda kapanir.arkadaslar ios 8 yayinlandigi zaman. kullaniciya servis edilince buraya yazarmisiniz haber verirseniz iyi olur yaaa

weesel

weesel

Üye
Allah akil fikir versin o parayi verip hicbir ozelligi olmayan su cihazlari alanlara. gosteris haricinde 5 para etmez. hafiza kart destegi yok. 3g goruntulu gorusme yok.bluetooth yok veri alisverisi yapamiyosun. internetten muzik video indiremiyosun. zil sesi kendine ozel yapamiyosun. sarj sikinti hic anlatmiyim. surukle birak ozelligi yok illa itunes kurcan pc ye eslestiricen. Görüntüleri haric icerikleri butun cihazlarda ayni.Ben vakti zamaninda 4s almistim ama 10 gün kullanamadim sattim. Gidin kendinize lcd 3d tv alin pasalar gibi haber film izleyin. :)
Arkadaşım senin kullanım amacına uymuyor diye yerin dibine sokmuşsun ama telefonu. Gören de kullanılacak hiçbir tarafı yok zanneder :) elbette telefon kişiselleştirmeyi seven, telefonu bilgisayar gibi kullanan biri için iPhone'da hiçbir özellik yokmuş kısıtlanıyormuş gibi gelebilir bu çok normal ama bu iPhone'un kullanmaya değer bi telefon olmadığını göstermez ki. Sadece senin kullanım amacına uygun bi telefon olmadığını gösterir. Kişiselleştirme harici "o yok bu yok" dediğin şeylerin de hepsi var, bazılarının ulaşım yolu değişik o kadar. Ha şöyle dersin, "üstüne para verseler iPhone kullanmam bana göre çok kullanışsız benim kullanım amacıma kesinlikle uymuyor" vs. ama sen "Allah bu cihazları alanlara akıl fikir versin" diyorsun, fikrini belirteceksin diye başkalarına laf dokundurmak olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Türe
Türe

Türe

Üye
Arkadaşım senin kullanım amacına uymuyor diye yerin dibine sokmuşsun ama telefonu. Gören de kullanılacak hiçbir tarafı yok zanneder :) elbette telefon kişiselleştirmeyi seven, telefonu bilgisayar gibi kullanan biri için iPhone'da hiçbir özellik yokmuş kısıtlanıyormuş gibi gelebilir bu çok normal ama bu iPhone'un kullanmaya değer bi telefon olmadığını göstermez ki. Sadece senin kullanım amacına uygun bi telefon olmadığını gösterir. Kişiselleştirme harici "o yok bu yok" dediğin şeylerin de hepsi var, bazılarının ulaşım yolu değişik o kadar. Ha şöyle dersin, "üstüne para verseler iPhone kullanmam bana göre çok kullanışsız benim kullanım amacıma kesinlikle uymuyor" vs. ama sen "Allah bu cihazları alanlara akıl fikir versin" diyorsun, fikrini belirteceksin diye başkalarına laf dokundurmak olmaz :)
:alkis:

Üst Alt