kaygisiz43
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence de, 5S daha güzel duruyor.
Görünüş olarak sizlere katılıyorum.Iphone 6 benim içinde kötü bir telefon ama işte şu yazılım olayı ıphone 6 nın kamerasını şimdilik öne geçirmiş gibi.Bu arada ben teşekkür ederimMegapiksele takılmamak lazım tüm mesele yazılım. İphone 6 bence berbat oldu fakat Windows tarafında da hala 1020 sonrası kamera odaklı bir cihaz gelmediKonu için teşekkürler.
konunun cep genel'e açılmamasının sebebi kendim wp kullandığım ve tek wp forumda takıldığım için hocam konu yeri burasıysa benim için sorun yok siz nasıl dersenizKonu cep genele neden açılmıyor anlamıyorum.
Açıkçası 6'nın kamerası beni büyüledi. Gerçekten çok iyi çekiyor ama tasarım olarak 5S fark atar.
Aynen bende katılıyorum 930 tasarım olarak çok iyi.Yazılım işini halletse microsoft çok iddalı olacak ama lumia'lar kamera konusunda lider olur şüphesizLumia 930 bariz daha iyi.Odaklama sorununu da bir iki güncelle ile hallederler zaten.Onun dışında bugüne kadar gördüğüm en iyi telefon tasarımı bence Lumia 930...
Tasarımından dolayı almak istiyorum ama pahalıAynen bende katılıyorum 930 tasarım olarak çok iyi.Yazılım işini halletse microsoft çok iddalı olacak ama lumia'lar kamera konusunda lider olur şüphesizŞuan ise bi git gel yapıyorlar
tek şu tasarımı yüzünden ve 16 GB hafıza yüzünden 6 yı satın alıp almamakta karar veremiyorum,apple bu sefer tasarım konusunda beni hayal kırıklığına uğrattıKonu cep genele neden açılmıyor anlamıyorum.
Açıkçası 6'nın kamerası beni büyüledi. Gerçekten çok iyi çekiyor ama tasarım olarak 5S fark atar.
Hayırlı olsun,şarj değerleri ne durumda ? Yazabilir misin?bu arada 930 un tasarımı bencede çok kötüBen dün 6plus aldım tasarımı ekranda göründüğünden daha iyi bence elinize Alıp incelerseniz o zaman kesin sonuç olur ben gold rengini hiç beğenmemiştim mesela ama gerçeğini görünce Hoşuma gitti gold aldım ve 930 U da inceleme fırsatım oldu önden tasarım güzel ama arka kısmını beğenmedim Şahsi fikrim
Teşekkür ederim Şarj Değeri beklediğimin üzerinde mobil veriyi hiç kapatmam sabah 8.30 gibi şarjdan çektim İnternet'e girdim whatsapp Facebook instagram vs kullandım şarj şu an 79 yani bence çok iyiHayırlı olsun,şarj değerleri ne durumda ? Yazabilir misin?bu arada 930 un tasarımı bencede çok kötü
Peki teşekkürler,bakalım şarj kaç saatte bitecek?Teşekkür ederim Şarj Değeri beklediğimin üzerinde mobil veriyi hiç kapatmam sabah 8.30 gibi şarjdan çektim İnternet'e girdim whatsapp Facebook instagram vs kullandım şarj şu an 79 yani bence çok iyi
Tamam bitmeye yakın yazarım şu an 63Peki teşekkürler,bakalım şarj kaç saatte bitecek?
Tmm teşekkürlerTamam bitmeye yakın yazarım şu an 63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?