Tr_SERGEN
Üye
sağolsun telefonumdan çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşatmadı. dediğin şey çok doğru ama bu sıra değiştirmezsem bidaha 1 1bucuk yıl imkanım olmaz. arkadaşlar önerilerini yapmış ama kafam çok karıştı. hiçbir telefon note2 den farklı bişey sunmuyor. gerçekden değiştirmeye gerek yok gibi.Eğer telefonunda herhangi bir sorun yaşamıyorsan üst seviyeli (!) telefonlara geçmen mantık dışı. O parayla performans canavarı bir dizüstü bilgisayar veya üstüne biraz koyarak araba bile alırsın. Bu teknolojinin sonu yok. Sen bugün Note 4'ü alacaksın yarın Note 5 çıkacak. Tüketim çılgınlığından başka bir şey değil bu. İlla almak istiyorsan Note 4'ü öneriyorum ama alma, doğru dürüst fark olmadığını anladığında çok geç olur.
tavsiyeleriniz için teşekkürler. valla bu dediğiniz rom falan ben onları hiç bilmiyorumBence Note 2'ne DN4 romu yükle ve tüm Note 4 özelliklerinin zevkini çıkar. Bir süre geçtikten sonra fiyatlar düşer ona göre tekrar karar verebilirsin.
Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim DN4 romu ile telefon donanım gerektirmeyen bütün Note 4 özelliklerine sahip oluyor. Hız da kabul edilebilir seviyede.
doğru haklısınız. birileride varki sarayı 1.000 odalı mı olsun 1.2500 mi ona karar vermeye çalışıyor. yada başkaları villalarının denize bakış açısını hesaplıyor. bende öğrenciyim hiçbir zaman kral gibi yaşamadım. şuan elime bir fırsat geçti değerlendirmek istedim. zorlu krediler çekip almayacağım. askeri ücretle çalışanlara Allah yardım etsin yapacak birşey yok. her adımımı onları düşünerek atamam maalesef.Alican haklı. Romla geliştirmeyi dene. Alacaksan yine note 4 al ancak ülkemizde bir işçi bunun fiyatını 4-5 ayda anca toparlayabilirken bunlari tartışmak üzücü.
laptop ihtiyacım var onuda alıcam zaten. geriye 2.500tl gibi bütcem kalıyor. birşey almasam 1 ayda biter bakmışsın geride hiç bişey yokdostum ben suan s3 kullaniyorum. ilk ciktiginda alabilmek icin 2 ay essek gibi calisip bu telefonu aldim. inan su anki aklim olsa bu kadar para vermezdim. ha telefon kotu mu? asla degil. bence galaxy serisinde en etkili urun. zaten satis miktarina bakarsan anlarsin. android kullanan birinin guncelleme beklemesi cok sacma. root olayini duymayan kalmadi artik. ben suan android 5.0 kullaniyorum. sıkıldıkça degistirip sanki yeni telefon almis gibi oluyorum. inan bana o paraya degmez. suan kullandigin telefondan fazlasini vermez hicbiri. laptop ihtiyacin varsa git onu al derim. yok var diyosan bak kis geldi git gardirobunu yenile illa harcicaksan
yardım için teşekkürler. bir tane buldum ama telefon tamamen iptal olabilir falan diyor. Bide bunlar anlamadığım işler. daldaki kuş peşine koşarken eldekinden olmayayım bide. Note4 çok hoşuma gidiyor ama note2den sonra aynı telefon kullanıyormuş gibi olmakdan korkuyorum. ıphone6 da çerçeveler çok büyük ve en dar çok uzun. kardeşim illa iphone diyor ortamlarda şeklin olsun diyor aklımı çeliyorBen size romun linkini atayım root işlerini çözdükten sonra romu bu linkten indirip yükleyebilirsiniz. Kolay gelsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Apple'ı geçmek isteyince bütün geliştiricilere izin verildi. Kontrolsüz bir şekilde artış yaşandı. Sonucun böyle olması normaldi zaten.Play Store da 200.000 civarı daha fazla uygulama var. App Store da ise kaliteli uygulamalar daha fazla.
Bence Note 2'ne DN4 romu yükle ve tüm Note 4 özelliklerinin zevkini çıkar. Bir süre geçtikten sonra fiyatlar düşer ona göre tekrar karar verebilirsin.
Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim DN4 romu ile telefon donanım gerektirmeyen bütün Note 4 özelliklerine sahip oluyor. Hız da kabul edilebilir seviyede.
@-qarapapaq- demesen ayağımla basıyordum ekranaHe bu arada özelden görüşelim musait zamanda; endüstri mühendisligi okuyordun değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?