Adam iPhone almak için büyük ekran bekledim diyor, sen iPhone büyük asla yakışmıyor deyip almaması için öneride bulunuyorsun, garipfiyatı düşçektir tabikide ama bunun yerıne bır xpreia z2 yi deneyebilrsin alacaksanda ıphone 6 al ıphone buyuk ekran asla yakısmıyor

Bense Apple şirketinin bu sefer batarya başarısına tanık olacağımızı düşünüyorum. Çözünürlüğü de ideal, İOS'uda eğer şarja göre düzenlerlerse (ki bence bu yüzden mAh değeri bu kadar düşük) bu sefer telefonların uçacağını düşünüyorum. VardırO paraya değmeyecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Başta batarya ve ekran çozunurluğuneen geride kaldı zaten. Phtablet alacaksan Note3 idealdir.
'ın bir bildiğidoğruya doğru kardeş ıphone 5.5 ekran olmamış yaniAdam iPhone almak için büyük ekran bekledim diyor, sen iPhone büyük asla yakışmıyor deyip almaması için öneride bulunuyorsun, garip![]()
2900mAh yetmeyecek mi?O paraya değmeyecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Başta batarya ve ekran çozunurluğuneen geride kaldı zaten. Phtablet alacaksan Note3 idealdir.
Bence çok iyi olmuş. Küçücük ekran da ne deneyimi yaşayabilirsin ki yahu?doğruya doğru kardeş ıphone 5.5 ekran olmamış yani
Yok hocam, 7000mAh anca yeter2900mAh yetmeyecek mi?