Telefon Tavsiyesi iphone 6 plus alınırmı

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
iphone 6 plus alınırmı
Arkadaşla daha önce hiçbir iphone modeli kullanmadım nedeni ise küçük ekran olması şimdi ise iphone 6 Plus çıktı sizce nasıl alınır mı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Alınır bende senin gibi düşünüyordum küçük telefondan vazgeçtler mi alacaktım ve şimdi gün bugün :D Bence şuanda piyasadaki tüm telefonlardan daha iyi en azından gözün arkada kalmaz. ;) kasa açıklığı güncellme desteği bitişi zart zurt dertlerle uğraşmazsın :)

0MG90

0MG90

Üye
Alınır. 6 Plus, 6'ya göre daha iyi ama tasarım düşündürür

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Büyük ekran seviyorsan ve ücreti seni zorlamayacaksa neden olmasın. Bilindik Apple akıllı telefonu.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Bence alınır, 3 yıl falan her oyunu oynatır 5-6 yılda normal kullanım olarak gider.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Alırsam en az 32 gb alırım başka türlü olmaz zaten

Fenomenon

Fenomenon

Üye
32 gb modeli yok 64 gb modeli var, o da 3bin lira
alınır mı? alınır ama bence fiyatına değmeyen bir telefon
ancak parası önemli değilse tabiki de alırsın.

0MG90

0MG90

Üye
Bence biraz bekleyin Apple Store fiyatı düşürebilir normal satım başlayınca

ilo53

ilo53

Üye
İlk çıktıgında bence alma biraz bekle fiyati düşecektir diye düşünüyorum.

br1903

br1903

Üye
fiyatı düşçektir tabikide ama bunun yerıne bır xpreia z2 yi deneyebilrsin alacaksanda ıphone 6 al ıphone buyuk ekran asla yakısmıyor

westmoreland

westmoreland

Üye
fiyatı düşçektir tabikide ama bunun yerıne bır xpreia z2 yi deneyebilrsin alacaksanda ıphone 6 al ıphone buyuk ekran asla yakısmıyor
Adam iPhone almak için büyük ekran bekledim diyor, sen iPhone büyük asla yakışmıyor deyip almaması için öneride bulunuyorsun, garip :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
O paraya değmeyecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Başta batarya ve ekran çozunurluğuneen geride kaldı zaten. Phtablet alacaksan Note3 idealdir.

westmoreland

westmoreland

Üye
O paraya değmeyecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Başta batarya ve ekran çozunurluğuneen geride kaldı zaten. Phtablet alacaksan Note3 idealdir.
Bense Apple şirketinin bu sefer batarya başarısına tanık olacağımızı düşünüyorum. Çözünürlüğü de ideal, İOS'uda eğer şarja göre düzenlerlerse (ki bence bu yüzden mAh değeri bu kadar düşük) bu sefer telefonların uçacağını düşünüyorum. Vardır :apple:'ın bir bildiği

br1903

br1903

Üye
Adam iPhone almak için büyük ekran bekledim diyor, sen iPhone büyük asla yakışmıyor deyip almaması için öneride bulunuyorsun, garip :D
doğruya doğru kardeş ıphone 5.5 ekran olmamış yani

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ben Note 4 alırdım.

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Şuan zaten note 2 ve lumia 1020 kullanıyorum onun için android almam zaten

Son düzenleme:
alical33

alical33

Üye
ben de büyük ekranlı iphone bekleyenlerdendim 5s i sırf ekranı küçük olduğu için değiştirdim ama 6+ yı büyük ihtimalle alacağım ama iphone un fiyatı düşmüyor kolay kolay 5s bile apple store da 2149tl den 1949tl ye daha yeni düştü çıkınca alacağım gibi

Üst Alt