Karşılaştırma iPhone 6 mı iPhone 6 Plus mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 6 mı iPhone 6 Plus mı ?
Hangisi ve neden ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güncellemede 6 neyae 6+ ta odur. Ben 9 aylık bir note 3 kullanıcısı olarak 5.7 inch ekran veya 5.0 ekran üstü bir daha alamayacağım çünkü yazın cepten düşme gibi riskler beni sıkıyor heleki bisiklet sürerken. Ben senn yerinde olsam 6 64 alırdım hem pil ömrü daha düşük çözünürlük sebebiyle aynı performansı verecektir.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
O zaman her şey beni 6'ya yöneltiyor. Elime aldım biraz kurcaladım. Kesinlikle küçük değil , gayet yeterli bence 4.7'.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
The SLayeR

The SLayeR

Üye
4.7 tek el icin ideal tam sinirda bence rahat kulanim icin acikcasi 5.2 lik g2 ile.beni bazen zora sokuyor bence 6 al 64 luk fiyat farki var baya cnku plus ile 6 64 gb lik alirsin o fiyata kafan rahat olur kardesim

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve B.A.R.O.N
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
4.7 tek el icin ideal tam sinirda bence rahat kulanim icin acikcasi 5.2 lik g2 ile.beni bazen zora sokuyor bence 6 al 64 luk fiyat farki var baya cnku plus ile 6 64 gb lik alirsin o fiyata kafan rahat olur kardesim
16 gb bana yeter kardeşim. Oyun veya uygulama manyağı birisi değilim. Genellikle browser ile takılacağım belki birkaç tane de gerekli uygulama yüklerim. Resim ve müziklerim fazla değil. Bana şuanda 4 gb bile yetiyor. Gerçi iOS'da uygulama boyutları yüksek ama bana yetecektir.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
16 gb bana yeter kardeşim. Oyun veya uygulama manyağı birisi değilim. Genellikle browser ile takılacağım belki birkaç tane de gerekli uygulama yüklerim. Resim ve müziklerim fazla değil. Bana şuanda 4 gb bile yetiyor. Gerçi iOS'da uygulama boyutları yüksek ama bana yetecektir.
Spotify Premium alırsan öyle demezsin :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
iPhone 6 Al Tavsiyemdir Şimdiden Hayırlı Olsun :)

• Beğen
Sucrofe

Sucrofe

Üye
6'nın bataryası yüzüstü bırakabilir. 6 Plus almanız daha mantıklı olur. Bu arada kamera artısı da var 6 Plus'un. Güncellik açısından da 6 Plus daha uzun ömürlü olur bence.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
6'nın bataryası yüzüstü bırakabilir. 6 Plus almanız daha mantıklı olur. Bu arada kamera artısı da var 6 Plus'un. Güncellik açısından da 6 Plus daha uzun ömürlü olur bence.
Çok büyük ve kaba duruyordu. Bugün iki cihazı da kullandım. İbre 6'dan yana ama bakalım.
iPhone 6 Al Tavsiyemdir Şimdiden Hayırlı Olsun :)
Eyvallah kardeşim , sağ ol.@~N.A.W.Y~ yorum yapar mısın kardeşim ?@-qarapapaq- sen de.

man20

man20

Üye
sen belirtmişsin zaten 6 ile 6+ arasındaki farkları ama bi fark daha var 6+ ta OIS var 6 da yokmuş öyle okumuştum. hatalıysam düzeltin.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Aypon şart mı diyorsun yani? :D

• Beğen

ArMaGeDdOn_87

Üye
6 al,plus çok kaba duruyor

• Beğen
gutihaz1

gutihaz1

Üye
şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Aypon şart mı diyorsun yani? :D
Kardeşim ben sıkıntılı bir insanım ;) Biraz daha beklersem almayacağım artık. Hep "yok bunu mu alsam , yok bu daha iyi , yok bunun güncellemesi daha çok olur" gibi düşüncelerle hareket ettim. Böyle giderse almayacağım artık. Aypon şart değil ama iPhone şart ;)
şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan
Eyvallah kardeşim , sağ ol. Bakalım alınca yazarım buraya.

Invoke

Invoke

Üye
Aypon şart değilse Nexus 6 alıver. :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Furkan Emekli
PriZm

PriZm

Üye
Ben büyük ekran telefon kullandığım için şahsen iPhone 6+ için giderdim.Aralarındaki farklar gözlemlediğim kadarıyla şunlar;

Daha büyük batarya
Yazılımda çoğu uygulamada çift ekranlı landscape desteği
OIS

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Aypon şart değilse Nexus 6 alıver. :D
Kafa bi milyon oldu. Acaba beklesem mi bilemiyorum. Çok saçma kararlar bile verebilirim. Alıp almayacağımı da şuan tam kestiremiyorum. İdeoloji karmaşası yaşayan çocuk gibi oldum.
Ben büyük ekran telefon kullandığım için şahsen iPhone 6+ için giderdim.Aralarındaki farklar gözlemlediğim kadarıyla şunlar;

Daha büyük batarya
Yazılımda çoğu uygulamada çift ekranlı landscape desteği
OIS
Hocam o alet çok büyük geldi bana. Kaba duruyor yani.

Invoke

Invoke

Üye
Iphone şartsa da ben olsam 6+ alırdım.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Iphone şartsa da ben olsam 6+ alırdım.
Kafam yanıyor şuan. Konuyu da düzenledim. Kusura bakmayın arkadaşlar. Bugün kullandım ama hoşuma gitmedi kardeşim. Çerçeveleri falan çok büyüktü. iPhone 6 ise ele tam oturuyor. Sandığımdan da büyük bir ekranı var zaten.

Üst Alt