Telefon Tavsiyesi Iphone 6 mı, Galaxy s6 mı, Sony z3 mü

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Düşürmeyeceksen S6 Elma 6 Şarj Yönünden Sıkıntı

• Beğen
Tepkiler: meyrock

0343434

0343434

Üye
iOS kullanması en kolay işletim sistemlerinden biri. Siz nasıl sorunlar yaşadınız anlamadım.
Bende bir süre ios kullandım ama Wifi ayarı, mobil veri ayarından tut da duvar kağıdı seçimine kadar hepsi ayarlar menüsünde ama android cihazlarda yine ayarladaolsa bile ayarlarda bile arama yapabiliyorsun ve bu tarz alt ayarlar direkt ana ekran üzerinden de erişim sağlanabiliyor. Belki ayarlar farklı yerlerde olmadığı için ios kolay ama bir ayara ana ekrandan ne kadar rahat erişebiliyorsam o cihaz bana daha çok kolaylık sağlar bence.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tartışmaşız iPhone. :oke:

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
İphone 6 artık gitmezde bir 6s yakışır bence çok fiyat oynamayacağını düşünüyorum .

• Beğen
meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Değerli yorumlarınız beni memnun etti. Şu cihazı öneriyorum şu sebepten dolayı diye yazanlara ayrıca emek harcadığı için teşekkür ederim...

Zaten kararsız bi adamım. Yorumlarınızla en azindan bi tarafa yönelmeme yardimci oluyorsunuz...

S6 cok muazzam bi telefon...
Iphone da muazzam bir firma...

Gönlüm daha çok s6da.
Ama bi yanımda farklı arayışa girmek istiyor diye böyle kararsızlklarm var...

Kısıtlaması ve düşük kamera pikseli olmasa direkt iphone alırdım ama...

Umarm alacağım gün gelene dek kararımı vermiş olurum ve sizlere de bildirip son teşekkürlerimi iletirim ;)

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Uzun süreli bi düşünmelerden sonra Bu gün Galaxy S6 aldım... Umarım hayrını görürüz...

Tekrardan yorum yapan dostlara teşekkür ederim

Emre

Üye
Hayırlı olsun.

Üst Alt