0MG90
Üye
Benimde şahsi yorumum o işte?Yahu anlamiyorum apple gozumden dusen falan denmis. Apple sizin keyfinize gore cihaz cikaracak degil. Begenmeyen almasin Apple siz almayinca batacak degil
Sahsi yorumum: Apple sonunda ekran olayini halletti tasarim bence gayet guzel
Begenmiyorum de gec. Apple'in cirosu bizim derdimize kalmadi. Hangi sirket kullaniciyi dusunur?Benimde şahsi yorumum o işte?
Rezil CEO Tim Cook kullanıcıları düşünmüyor olabilir ama Steve Jobs düşünüyordu.
O elma oldugu surece satarkatılıyorum tasarımda güzel bence. ama ios şuan piyasada tutunamaz. benim fikrim bu.
Ben ne dedim? Gereksiz tartışma çıkarma.Begenmiyorum de gec. Apple'in cirosu bizim derdimize kalmadi. Hangi sirket kullaniciyi dusunur?
O elma oldugu surece satar
Anlatmak istedigim kendini endeksleme cihaz gayet hos. Cok begeniyorsan 5S'i satiyorumBen ne dedim? Gereksiz tartışma çıkarma.
Niye tutanamasın %23-24 kullanım oranı varkatılıyorum tasarımda güzel bence. ama ios şuan piyasada tutunamaz. benim fikrim bu.
Niye tutanamasın %23-24 kullanım oranı var
Ben yaşlı mıyım yanionu demek istemedim . iphone alan kesim bellidir yani gençler felan artık android istiyor. kardeşim bile daha ilk telefonunu aldıracak babama 15 yaşında babam iphone 5 felan alıyımmı dedi yok android istiyorum diyor
İğrenç ötesi bir tasarım.lg g3 samsung s5 ve htc m8 modellerine benzeyecegine sanmıyorum
ama cihaz
bu şekilde cıksın benide kazanmış olur
Bunedirlg g3 samsung s5 ve htc m8 modellerine benzeyecegine sanmıyorum
ama cihaz
elma ters?lg g3 samsung s5 ve htc m8 modellerine benzeyecegine sanmıyorum
ama cihaz
lg g3 samsung s5 ve htc m8 modellerine benzeyecegine sanmıyorum
ama cihaz
ios ta değişmeli artıkZ ultraya paintten ters elma yapıştırmışlar.
8 ?ios ta değişmeli artık
şuan 6. versiyonu ben bile meraklı olarak bekliyorum
Kardeş sen bu bölümde takılmayı bırak benceios ta değişmeli artık
şuan 6. versiyonu ben bile meraklı olarak bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?