hikmet366
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kısıtlama olmaz ne de olsa 6 en yeni model şu an.
Gorilla glass 3 var sanırım.
Çok fazla oyun yüklüyorsanız veya fazla müzik arşiviniz varsa yetmeyebilir.
1.2MP ön kamerası var.
Plus'ın bataryası daha fazla, şarjının daha uzun gitmesini istiyorsanız onu alabilirsiniz.
Bluetoothtan dosya atma almayı diyorsan o ihtiyacı giderecek uygulamalar AppStore'da var. O uygulamalar sayesinde resim, video, müzik, pdf dosyalarını alabilir atabilirsin.1,2 megapissel ne kadar iyi fotolar çekiyor
ve ben bluetooth gibi kısıklamalardan bahsediyorum
Dosya alıp atmaysa yazdım işte orayagüzel benim şu bluetooth gibi kısıklama olaylarını canımı sıkıyor onlardan bahsedebilir misin
Hava atarsın güzeldi6)Sebebi uzun süre yazılım güncellemesi alırsın,arayüzü hızlıdır,tasarımı güzeldir,hava atarsın
Dosya alıp atmaysa yazdım işte oraya[/QUO
kasa açıldı değişim verdim değişim onaylandı ve para iadesialcam teknosadanS6 bozuldu mu?
16 GB müzik çoksa, resim çoksa ve uygulama fazlaysa yetmez.
Google drive ve google fotograflar kullaniyorum bende yuksek kalitede sinirsiz resim orjinal halinde de 15 gb a kadar veriyor [emoji4]Bence güzel telefon 32 gb alırsan rahat. Bende 16 GB Iphone 5 var. Müzik arşivim büyük değil. Oyunlar ve uygulamalar fazla. Fotoğraflar da fazla yok. Hala yaklaşık yarısı boş. Telefonda foto tutmuyorum pcye aktarıyorum çünkü
O androidGoogle drive ve google fotograflar kullaniyorum bende yuksek kalitede sinirsiz resim orjinal halinde de 15 gb a kadar veriyor [emoji4]
Herhangi bir bulut sistemi ile rahatlayabilir 16 gb bir telefon icin ideal. [emoji1]O androidIphone için biraz hafıza sıkıntı..
elinize aldığınızda hiç bıkakmadan kaç saat oyun oynayabiliyorsunuz günlük şarj kaç saat ?
İphone Yazılım konusunda kısıklamalar oldugu herks bilioyor bu kısıklama lar nedir
iphone ekranı gorilla glass kaç ekran kullanıyor
16 Gb modeli bana yeter mi uygulama lar çok yer kaplıyormu
on kamera kaç megapissel ve ne kadar iyi fotoraflar çekiyor on ve arka kamera
iphone plus almam için sebebler nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?