csbaz
Üye
İos 9 beta 1 4s 64 gb takılma yok [emoji106] [emoji4]Youtube'a 4S iOS 7-8 yazıp bakmak yeterli. 9 gelince nasıl olacağını görücez.
İos 9 beta 1 4s 64 gb takılma yok [emoji106] [emoji4]Youtube'a 4S iOS 7-8 yazıp bakmak yeterli. 9 gelince nasıl olacağını görücez.
Tamam, iPad 2'de oluyor bu. 4S'te de videolara göre oluyor.İkona bastığında yarım saniye daha geç geliyor aynı hızda açılıyor.Buna kasma denmez kasması,ikona bastığında takılarak girmesidir.
İpad 2 de olmuyor annemde var.İos 8.3 var.Tamam, iPad 2'de oluyor bu. 4S'te de videolara göre oluyor.
kendimi yalnız hissetmeye başlamıştım sonunda düşünen biri çıktıİkona bastığında yarım saniye daha geç geliyor aynı hızda açılıyor.Buna kasma denmez kasması,ikona bastığında takılarak girmesidir.

Ayni fikirde olmamıza sevindimkendimi yalnız hissetmeye başlamıştım sonunda düşünen biri çıktı![]()

İos 9 un finaline kadar gelir ama daha sonrası yeter bence.4 senelik cihaza hala güncelleme gelmiş daha ne istiyorlar anlamadım ki![]()
Plus ve 6 denk olduğu için ayrımcılık yapmazlar.Yaparlarsa androidlerdeki isyanlar iosda da başlar.Bunu apple farkınde ve 6 ile plus u aynı güncellemelerle götürür.S ile klasik konusunda haklısınız donanım farkı var çünkü.Konuda fikir belirtmek istiyorum birde iphone da S serisi olmayanlar alınmaz bence 4s güncelleme alırken 4 ün durumu belli. 5s ile 5 te böyle olacak. 6 ile de 6s de öyle olacak s ve plus serisinden başka alma
S ile normalin farkı bu sene olmayacak.Apple s ile fark yapsaydı plusla 6 nın farkını yapardı.Demekki 6 plus ile 6s denk olacak.S e gerek yok 6 almayacaksa.Doğru bak 6 ile plus donanım aynı S alın S
Aynen aynenn.6 ile plus aynı 6s de 6plus ile denk olur.S e gerek yok o yüzden.:[emoji106] [emoji14]eskiden çok fazla işlemci farkı olmuştu bu sefer olacağını sanmam 5te 32bit iken 5s 64bit ama güncelleme vermemesi gibi durum olmaz bence.